- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
7le çarpmak gerekiyorFl 45 mm sanirim 32 cm mi oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7le çarpmak gerekiyorFl 45 mm sanirim 32 cm mi oluyor
O konulari hiç sormadim benim sezeryan plur benceHamile günlüğünde sende ssvd yapın diyor baksana
Iri degil normal dedi haftasindan 3 gun geri normal sanrmYaa niye iyi değil mi dr mu dedi
Tabi bebiş bn geliyorum diyip hop çıkmazssO konulari hiç sormadim benim sezeryan plur bence![]()
O kadar normal cnm cihaz bile fark ediyor ya biraz beslenmeni kuvvetlendir kontrole ne zmn gitçen farkı görürsünIri degil normal dedi haftasindan 3 gun geri normal sanrm
yerime görevlendirme yapıldı dönersem nasıl olur bilmiyorum,ilçe kabul etmez belki öyle bir hakları var mı bilmiyorum ama. Biraz da o zamanki salgın durumuna bağlı şartlar daha kötü olursa riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum5 hafta çalışacak mısınız sonradında
Ben 2 doz biontech oldum 2.dozu temmuzda yapıldı kol ağrısı dışında hiçbir yan etki olmadı bende.Doktorum asi olmami soyledi ve olmaya karar verdim bende hala icimde buyuk kararsizlik var olan arkadaslar yan etkiniz oldumu??
idari izinli ilgili bir şeyden bahsetmiyor sanırım burda. Biz idari izin genelgesinde yazan "görevini fiilen yerine getirmiş sayılır" maddesine istinaden almamız gerektiğini düşünüyoruz.Merhaba kızlar, eğitim ödeneği ile ilgili konuşulmuş ben de alamayız diye düşünmüştüm google yazdım 2021 Yılı Eğitime Hazırlık Ödeneği Hangi Tarihte Ödenecek? 2022 Yılı ve 2023 Yılı Eğitime Hazırlık Ödeneği Ne Kadar? şöyle bir haber geçiyor. Fiili görevde olmayan alamaz diyor. Önceki yıllarda alınmış sanırım ama bize vermeyecekler.
Merhaba canım, ben de bir süredir senin gibiyim gerçi benim gebelik öncesi baya psikolojim bozuktu zaten. Düşünmemeye, kavga etmemeye çalışıyorum çünkü edersem, ağlarsam nefes alamıyorum, panik atak gibi oluyorum. Bebek içimde çırpınıyor sanki yavrum. Az kaldı doğuma kadar sabredicez çare yok, inan her şeyi hissediyorlar bence. O an ortamdan uzaklaşıp bir süre bekle sinirin geçene kadar konuşma, ben böyle yapıyorum en azından.Arkadaşlar bu süreçte elimde olmadan eşimin anlayışsızlıkları nedeniyle bağırarak ağlama üzülme krizleri yaşıyorum sizler de yaşıyor musunuz bebeğime zarar verecek diye çok korkuyorum ama elimde değil bu konuda yalnız mıyım?
İnş alırız canım cidden ihtiyacım var çünkü.idari izinli ilgili bir şeyden bahsetmiyor sanırım burda. Biz idari izin genelgesinde yazan "görevini fiilen yerine getirmiş sayılır" maddesine istinaden almamız gerektiğini düşünüyoruz.
4 hafta sonra giderim insallah tekrar:)O kadar normal cnm cihaz bile fark ediyor ya biraz beslenmeni kuvvetlendir kontrole ne zmn gitçen farkı görürsün
Aynen canim yarin senin de guzel haberlerini aliriz insallah:)Tabi bebiş bn geliyorum diyip hop çıkmazss![]()
Amin canım hepimizin her zamanAynen canim yarin senin de guzel haberlerini aliriz insallah:)
Senin dr bnmki gibi kontrol çağırmıyor sanırım bn muayene ücreti vermişken iki kere görüyüm diyorum.4 hafta sonra giderim insallah tekrar:)
Yok cagirmiyor bir sorun yoksa yani ayda bir gel diyorSenin dr bnmki gibi kontrol çağırmıyor sanırım bn muayene ücreti vermişken iki kere görüyüm diyorum.![]()
Bende hıc etkı olmadı 2. Dozum da haftaya ınsallah ıkıncı daha ağır geçer dıyorlsr ama hayırlısı bakalım tedbırımozı alalımDoktorum asi olmami soyledi ve olmaya karar verdim bende hala icimde buyuk kararsizlik var olan arkadaslar yan etkiniz oldumu??
Bana da yukleme yapmak istemezsen kanda baktir dedi aclik tokluk baktiracagm insallahBenim belim tutuldu gibi bi şey oldu
Resmen evde şekilden şekile girerek gezebiliyorum
Bi tuhaf bi şey oldum
Benim de kontrolüm gelecek hafta içinde
Şeker yüklemesi de yaptıracağım büyük ihtimalle
Kararsızdım ben aslındaBana da yukleme yapmak istemezsen kanda baktir dedi aclik tokluk baktiracagm insallah