2021 Aralık Anneleri

idari izinli ilgili bir şeyden bahsetmiyor sanırım burda. Biz idari izin genelgesinde yazan "görevini fiilen yerine getirmiş sayılır" maddesine istinaden almamız gerektiğini düşünüyoruz.
Bugün il milli eğitimle tekrar konuştum, bizlere ek ders de eğitim öğretim ödeneği de yatmayacakmış. O genelgede bulunan 10.Maddeyi sundum Ve dediler ki durumun aslında idari izin değil. İdari izin dediğimiz bayramlar vs için olur bu durumda sadece sana okul müdürü izin veriyor dediler istese vermez dediler. Ya ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar insanı. Neymiş milli eğitimler arasında farklılık olabilirmiş ödeyenler sağlam bir teftişten geçmemişmiş eğer teftişten geçerlerse il milli eğitimde çalışanlara onay verenlere yasal yaptırım olurmuş Muş Muş Muş Muş 😒 saçmalık yani kızlar

Bugün il milli eğitimle tekrar konuştum, bizlere ek ders de eğitim öğretim ödeneği de yatmayacakmış. O genelgede bulunan 10.Maddeyi sundum Ve dediler ki durumun aslında idari izin değil. İdari izin dediğimiz bayramlar vs için olur bu durumda sadece sana okul müdürü izin veriyor dediler istese vermez dediler. Ya ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar insanı. Neymiş milli eğitimler arasında farklılık olabilirmiş ödeyenler sağlam bir teftişten geçmemişmiş eğer teftişten geçerlerse il milli eğitimde çalışanlara onay verenlere yasal yaptırım olurmuş Muş Muş Muş Muş 😒 saçmalık yani kızlar
Gerçekten de sacmalık bence hafı ek ders tamam da belkı çalışabilir alıcam

durum idari izin değilse neymiş peki müdürün kafasına göre izin mi :)) sırf ödeme yapmamak için daha neler uyduracaklar acaba. O zaman öyle bir genelge çıkmazdı yani resmi bir yazı dikkate alinmicaksa ne alınacak kendi çıkarımlari yorumları mi ? Ayrıca bu izin bitince belki geri dönecez okula o zaman ne olacakmış hakkımız onu da söylediler mi ?

Yok cagirmiyor bir sorun yoksa yani ayda bir gel diyor😄yoksa ben de gitmek isterm. Hic poz vermedi minik obur aya kaldi
Bn senin yerinde olsam ablası kardeşini görmek istedi diyip kontrol için giderim belki gösterir yüzünü

Dogru diyon hiç goturmedim ablasini da :p dr 30 haftadan itibaren daha guzel gorumur dedi ne bilim bir ay daha beklim sonrasinda yapablrm belki
Yok ya şimdide net gözükür bnm 24 de o kadar netti ki git git 🤣🤣 bnm dr o kadar yoğun ki kontrol randevusu bile zor bulunuyor dr çıkıp hmn randevu alıyorum

Seker testime doktor normal dedi ama 155 olan cok degilmi

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-06-16-51-21.png
    Screenshot_2021-09-06-16-51-21.png
    87,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2021-09-06-16-51-16.png
    Screenshot_2021-09-06-16-51-16.png
    75 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2021-09-06-16-51-16.png
    Screenshot_2021-09-06-16-51-16.png
    75 KB · Görüntüleme: 42
Doktorum asi olmami soyledi ve olmaya karar verdim bende hala icimde buyuk kararsizlik var olan arkadaslar yan etkiniz oldumu??
Ben haziran ve temmuzda biontec oldum hiçbir yan etki yaşamadım hsfif kol agrisi disinda çok şükür bebekte de gelişim açısından sıkıntı yok
Bende hıc etkı olmadı 2. Dozum da haftaya ınsallah ıkıncı daha ağır geçer dıyorlsr ama hayırlısı bakalım tedbırımozı alalım
Bana da ikinci doz ağır oluyor demişlerdi çok korkmustum ama ilkinde hafif kolum ağrıdı ikinci dozda hiç etki olmadı kol ağrısı bile

Galiba ben de bu korkuyla yasamak yerine biontech olacagim😢 hala hamileler uzerindeki veriler cok az ama annemin yaninda bile maskemi cikaramaz oldum korkudan😢

Yok kuzum doktor geze geze herkesten umudu kestim yani mecburen gidiyorum gibi oldu benim olay. Yazarım tabi ki. Olur da geç çıkarsak haberleşiriz zaten görüşürüz belki 🥰
Bnce memnun kalırsın çok kafa dengi bi kadın sanki arkadaşınla kahve sohbeti yapıyorsun gibi 🥰 aksama olursa randevu saatlerinde karşılaşırız inşallah ☺️

MEB kadar ikili oynayan var mı acaba yaa .. Sanki hepsi kendi başına bir cumhuriyet. Bunun gibi o kadar çok şey var ki. Yasa da tüzük yönetmelik de herşey tektir ama kendi okulumuzda bile çoğu şeyi bilmeyen kendi kendine yorumlayan yöneticiler var. Şaka gibiler gerçekten!!!

Back