- 5 Aralık 2020
- 972
- 1.478
- 63
- 29
Benim kasilmalarimda var oyuzden mi acaba geliyor anlayamadim ilk hamileligimde 9cu ay gelmeye baslamistiSanki daha önceki haftalarda da gelen olmuştu
Burda okuduğumu hatırlıyorum öyle bir mesaj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kasilmalarimda var oyuzden mi acaba geliyor anlayamadim ilk hamileligimde 9cu ay gelmeye baslamistiSanki daha önceki haftalarda da gelen olmuştu
Burda okuduğumu hatırlıyorum öyle bir mesaj
Onu bilmiyorumBenim kasilmalarimda var oyuzden mi acaba geliyor anlayamadim ilk hamileligimde 9cu ay gelmeye baslamisti
Doktor bana direkt yükleme yaptı mesela üstelik ailede var mı açlık tokluk nedir sormadan aç gitmemi söyledi ve direkt yaptı. Kendi doktoru nasıl yönlendirir bilemeyiz.Selamlar şeker yüklemesi gerekiyormu bu değerler ile acaba bi yakınımın kendisi üye değil sormamı istedi de bayanlar bilgisi olan varmi
Ne abarttınız yaa. Insanlar kurallara uyduğu sürece istediği üslubu kullanır. Hoşlanmadıysanız gözardı edin.Bazen insanlar zor yollarsan geçer o zor yollardan geçtiğini unuttur insanları hor görür ne diyim allah akıl vicdan versin bi gün sizde bisey sormak istersiniz belki bilgi amaclı o zaman yaptıklarınızdan utanırsınız umarım
Selamlar şeker yüklemesi gerekiyormu bu değerler ile acaba bi yakınımın kendisi üye değil sormamı istedi de bayanlar bilgisi olan varmi
Hocam ben nöbet günlerinde ikide bir sınıftan cikiyorum nöbet yerim üst kat in çık in çık dediğin gibi çok saçma ama az daha sabır diyorum inşaallah eş durumundan merkeze gelebilirim yazınSınıf dusında nöbet vermeleri saçma olmus ben ortaokuldayım nöbet vermıyorlae ama ucretını yatırmak zorundalar teneffüsümüz Bile yok sonuçta
Benim de öyle oluyor öyle kasilmam falan da yok benim ama normal dediler hamile arkadaşlarım . Doktora gittiğimde unuttum sormayı. Bi dahakine sorcam artık . Çok gelmiyor ara sıra hafif ıslanıyor. Dokunmuyorum hiç .Selqm kizlar bu gun farkettimde goğuslerimden sari yapiskan bir sivi geliyor ağiz sutuymus belki duymuşsunuzdur sizlerdede var mi acaba bana biraz erken gibi geldi bu durum
Hamile kalfigimdan beri varSelqm kizlar bu gun farkettimde goğuslerimden sari yapiskan bir sivi geliyor ağiz sutuymus belki duymuşsunuzdur sizlerdede var mi acaba bana biraz erken gibi geldi bu durum
50 yaptırsaydı ya dr niye 75Kizlar seker yuklemesindeyim...75g ictim bogazim midem yaniyyyy...
2 saat aç aç durulur mu nasil dayanicam
Çok saçma hocam sınıfta Bişey olsa bi çocuğa o sorumluluk ta sızde kimse üstüne almaz bi arastrın bence bu konuyu sızın tenefussuz sınıfta durmanız erken gelıp son öğrenciye kadar beklemenızde nöbet yerıne gecıyor benceHocam ben nöbet günlerinde ikide bir sınıftan cikiyorum nöbet yerim üst kat in çık in çık dediğin gibi çok saçma ama az daha sabır diyorum inşaallah eş durumundan merkeze gelebilirim yazın
Sağlik ocagi 75 yapiyormus cnm doktorumda 75 yaptir deyince mecbur kaldim.50 yaptırsaydı ya dr niye 75
Sağlık ocağı şeker yüklemesi yapıyor mu hangi ildesin canımSağlik ocagi 75 yapiyormus cnm doktorumda 75 yaptir deyince mecbur kaldim.
Evet bazilari yapiyor diye biliyorum cnm ..DenizlideyimSağlık ocağı şeker yüklemesi yapıyor mu hangi ildesin canım
Bir hafta oldu verelı bu cevap gelmedı dilekçe takıpten kontrol edıyırum sadece okula işlenmiş gözüküyor mıllı egıtımle ılgılı borsey yokGünaydın arkadaşlar, öğretmen olanlara bi sorum var, 24. Hafta için dilekçe verdiğinizde mebbistebi yerde işlendi mi idari izin? Dilekçeye geri cvp aldınız mı acaba
Süper valla inşallah güzel sonuçların çıksın bizim burda yapılmıyorda ondan sordumEvet bazilari yapiyor diye biliyorum cnm ..Denizlideyim
Ben bi saat sonra kan verdim bide tetrnozu da bu hafta olsam bebegi cokmu sitrese sokmus olurum dun seker yuklemesi bugun aşi kafam karistiKizlar seker yuklemesindeyim...75g ictim bogazim midem yaniyyyy...
2 saat aç aç durulur mu nasil dayanicam
Bende dilekçe takipten görüyorum ama mebbiste filan bisey yazmıyor, cvpta gelmedi, merak ettimBir hafta oldu verelı bu cevap gelmedı dilekçe takıpten kontrol edıyırum sadece okula işlenmiş gözüküyor mıllı egıtımle ılgılı borsey yok
Valla açlık 83 cikti.. 1.saat 169.. 2.saat icin de yarim saatim kaldi.. sanirim gebelik sekeri var dicekler diyete giricemSüper valla inşallah güzel sonuçların çıksın bizim burda yapılmıyorda ondan sordum