2021 Aralık Anneleri

Benim kasilmalarimda var oyuzden mi acaba geliyor anlayamadim ilk hamileligimde 9cu ay gelmeye baslamisti
Onu bilmiyorum
Ama önceki haftalarda biri yazmıştı
Doktoru da doğru hatırlıyorsam sadecw erken başlamış demişti
Öyle çok büyük bi sorun gibi hatırlamıyorum o konuyu

Belki olan kişi kendi de okursa daha iyi cevap verir

Selamlar şeker yüklemesi gerekiyormu bu değerler ile acaba bi yakınımın kendisi üye değil sormamı istedi de bayanlar bilgisi olan varmi
Doktor bana direkt yükleme yaptı mesela üstelik ailede var mı açlık tokluk nedir sormadan aç gitmemi söyledi ve direkt yaptı. Kendi doktoru nasıl yönlendirir bilemeyiz.

Bazen insanlar zor yollarsan geçer o zor yollardan geçtiğini unuttur insanları hor görür ne diyim allah akıl vicdan versin bi gün sizde bisey sormak istersiniz belki bilgi amaclı o zaman yaptıklarınızdan utanırsınız umarım
Ne abarttınız yaa. Insanlar kurallara uyduğu sürece istediği üslubu kullanır. Hoşlanmadıysanız gözardı edin.

Sınıf dusında nöbet vermeleri saçma olmus ben ortaokuldayım nöbet vermıyorlae ama ucretını yatırmak zorundalar teneffüsümüz Bile yok sonuçta
Hocam ben nöbet günlerinde ikide bir sınıftan cikiyorum nöbet yerim üst kat in çık in çık 🤷 dediğin gibi çok saçma ama az daha sabır diyorum inşaallah eş durumundan merkeze gelebilirim yazın ☘️

Selqm kizlar bu gun farkettimde goğuslerimden sari yapiskan bir sivi geliyor ağiz sutuymus belki duymuşsunuzdur sizlerdede var mi acaba bana biraz erken gibi geldi bu durum 🙄
Benim de öyle oluyor öyle kasilmam falan da yok benim ama normal dediler hamile arkadaşlarım . Doktora gittiğimde unuttum sormayı. Bi dahakine sorcam artık . Çok gelmiyor ara sıra hafif ıslanıyor. Dokunmuyorum hiç .

Hocam ben nöbet günlerinde ikide bir sınıftan cikiyorum nöbet yerim üst kat in çık in çık 🤷 dediğin gibi çok saçma ama az daha sabır diyorum inşaallah eş durumundan merkeze gelebilirim yazın ☘️
Çok saçma hocam sınıfta Bişey olsa bi çocuğa o sorumluluk ta sızde kimse üstüne almaz bi arastrın bence bu konuyu sızın tenefussuz sınıfta durmanız erken gelıp son öğrenciye kadar beklemenızde nöbet yerıne gecıyor bence

Günaydın arkadaşlar, öğretmen olanlara bi sorum var, 24. Hafta için dilekçe verdiğinizde mebbistebi yerde işlendi mi idari izin? Dilekçeye geri cvp aldınız mı acaba

Günaydın arkadaşlar, öğretmen olanlara bi sorum var, 24. Hafta için dilekçe verdiğinizde mebbistebi yerde işlendi mi idari izin? Dilekçeye geri cvp aldınız mı acaba
Bir hafta oldu verelı bu cevap gelmedı dilekçe takıpten kontrol edıyırum sadece okula işlenmiş gözüküyor mıllı egıtımle ılgılı borsey yok

Back