Bugün il milli eğitimle tekrar konuştum, bizlere ek ders de eğitim öğretim ödeneği de yatmayacakmış. O genelgede bulunan 10.Maddeyi sundum Ve dediler ki durumun aslında idari izin değil. İdari izin dediğimiz bayramlar vs için olur bu durumda sadece sana okul müdürü izin veriyor dediler istese vermez dediler. Ya ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar insanı. Neymiş milli eğitimler arasında farklılık olabilirmiş ödeyenler sağlam bir teftişten geçmemişmiş eğer teftişten geçerlerse il milli eğitimde çalışanlara onay verenlere yasal yaptırım olurmuş Muş Muş Muş Muşidari izinli ilgili bir şeyden bahsetmiyor sanırım burda. Biz idari izin genelgesinde yazan "görevini fiilen yerine getirmiş sayılır" maddesine istinaden almamız gerektiğini düşünüyoruz.
Gerçekten de sacmalık bence hafı ek ders tamam da belkı çalışabilir alıcamBugün il milli eğitimle tekrar konuştum, bizlere ek ders de eğitim öğretim ödeneği de yatmayacakmış. O genelgede bulunan 10.Maddeyi sundum Ve dediler ki durumun aslında idari izin değil. İdari izin dediğimiz bayramlar vs için olur bu durumda sadece sana okul müdürü izin veriyor dediler istese vermez dediler. Ya ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar insanı. Neymiş milli eğitimler arasında farklılık olabilirmiş ödeyenler sağlam bir teftişten geçmemişmiş eğer teftişten geçerlerse il milli eğitimde çalışanlara onay verenlere yasal yaptırım olurmuş Muş Muş Muş Muşsaçmalık yani kızlar
durum idari izin değilse neymiş peki müdürün kafasına göre izin mi :)) sırf ödeme yapmamak için daha neler uyduracaklar acaba. O zaman öyle bir genelge çıkmazdı yani resmi bir yazı dikkate alinmicaksa ne alınacak kendi çıkarımlari yorumları mi ? Ayrıca bu izin bitince belki geri dönecez okula o zaman ne olacakmış hakkımız onu da söylediler mi ?Bugün il milli eğitimle tekrar konuştum, bizlere ek ders de eğitim öğretim ödeneği de yatmayacakmış. O genelgede bulunan 10.Maddeyi sundum Ve dediler ki durumun aslında idari izin değil. İdari izin dediğimiz bayramlar vs için olur bu durumda sadece sana okul müdürü izin veriyor dediler istese vermez dediler. Ya ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar insanı. Neymiş milli eğitimler arasında farklılık olabilirmiş ödeyenler sağlam bir teftişten geçmemişmiş eğer teftişten geçerlerse il milli eğitimde çalışanlara onay verenlere yasal yaptırım olurmuş Muş Muş Muş Muşsaçmalık yani kızlar
Bn senin yerinde olsam ablası kardeşini görmek istedi diyip kontrol için giderim belki gösterir yüzünüYok cagirmiyor bir sorun yoksa yani ayda bir gel diyoryoksa ben de gitmek isterm. Hic poz vermedi minik obur aya kaldi
Dogru diyon hiç goturmedim ablasini daBn senin yerinde olsam ablası kardeşini görmek istedi diyip kontrol için giderim belki gösterir yüzünü
Yok ya şimdide net gözükür bnm 24 de o kadar netti ki git gitDogru diyon hiç goturmedim ablasini dadr 30 haftadan itibaren daha guzel gorumur dedi ne bilim bir ay daha beklim sonrasinda yapablrm belki
Benimki cok okdr yogun degil ozel muayenehane zatenYok ya şimdide net gözükür bnm 24 de o kadar netti ki git gitbnm dr o kadar yoğun ki kontrol randevusu bile zor bulunuyor dr çıkıp hmn randevu alıyorum
Eee daha ne istin git işteBenimki cok okdr yogun degil ozel muayenehane zaten
Ben haziran ve temmuzda biontec oldum hiçbir yan etki yaşamadım hsfif kol agrisi disinda çok şükür bebekte de gelişim açısından sıkıntı yokDoktorum asi olmami soyledi ve olmaya karar verdim bende hala icimde buyuk kararsizlik var olan arkadaslar yan etkiniz oldumu??
Bana da ikinci doz ağır oluyor demişlerdi çok korkmustum ama ilkinde hafif kolum ağrıdı ikinci dozda hiç etki olmadı kol ağrısı bileBende hıc etkı olmadı 2. Dozum da haftaya ınsallah ıkıncı daha ağır geçer dıyorlsr ama hayırlısı bakalım tedbırımozı alalım
Referans Aralık yazmıyor dr iyi dediyse sorun yok daha iyi biliyordurSeker testime doktor normal dedi ama 155 olan cok degilmi
İnş benmde öyle olurBana da ikinci doz ağır oluyor demişlerdi çok korkmustum ama ilkinde hafif kolum ağrıdı ikinci dozda hiç etki olmadı kol ağrısı bile
Yok kuzum doktor geze geze herkesten umudu kestim yani mecburen gidiyorum gibi oldu benim olay. Yazarım tabi ki. Olur da geç çıkarsak haberleşiriz zaten görüşürüz belki
Bnce memnun kalırsın çok kafa dengi bi kadın sanki arkadaşınla kahve sohbeti yapıyorsun gibiYok kuzum doktor geze geze herkesten umudu kestim yani mecburen gidiyorum gibi oldu benim olay. Yazarım tabi ki. Olur da geç çıkarsak haberleşiriz zaten görüşürüz belki
Arkadaşım da öyle diyor kafa dengi çıt kırıldım değil diye bakalım umarım son doktorum olurBnce memnun kalırsın çok kafa dengi bi kadın sanki arkadaşınla kahve sohbeti yapıyorsun gibiaksama olursa randevu saatlerinde karşılaşırız inşallah
Aynn öyle herşeyi rahatça sorabiliyorsunArkadaşım da öyle diyor kafa dengi çıt kırıldım değil diye bakalım umarım son doktorum olur
MEB kadar ikili oynayan var mı acaba yaa .. Sanki hepsi kendi başına bir cumhuriyet. Bunun gibi o kadar çok şey var ki. Yasa da tüzük yönetmelik de herşey tektir ama kendi okulumuzda bile çoğu şeyi bilmeyen kendi kendine yorumlayan yöneticiler var. Şaka gibiler gerçekten!!!Bugün il milli eğitimle tekrar konuştum, bizlere ek ders de eğitim öğretim ödeneği de yatmayacakmış. O genelgede bulunan 10.Maddeyi sundum Ve dediler ki durumun aslında idari izin değil. İdari izin dediğimiz bayramlar vs için olur bu durumda sadece sana okul müdürü izin veriyor dediler istese vermez dediler. Ya ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar insanı. Neymiş milli eğitimler arasında farklılık olabilirmiş ödeyenler sağlam bir teftişten geçmemişmiş eğer teftişten geçerlerse il milli eğitimde çalışanlara onay verenlere yasal yaptırım olurmuş Muş Muş Muş Muşsaçmalık yani kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?