2021 Aralık Anneleri

Nasil eski tarihliymis? 30 Haziran 2021 genelgesinde yazıyor idari izindekilerin tüm sosyal,mali ve özlük hakları saklı olur diye. Mudurunuze o genelgeyi gösterin. Bana da ilçe mem idari izin kalktı dediğinde o genelgeyi gösterdim tamam dediler.

Saçmalık şu ki bu iznin tam anlamıyla bir idari izin olmadığını söylüyorlar o yüzden normal idari izin olarak düşünmemiz ona göre hareket etmemiz yanlış olurmuş

Hocam gösterdim eski tarihli kabul edemiyoruz dediler

Saçmalık şu ki bu iznin tam anlamıyla bir idari izin olmadığını söylüyorlar o yüzden normal idari izin olarak düşünmemiz ona göre hareket etmemiz yanlış olurmuş
Bizimki yarım idari izin mi oluyormuş ya sanki ilcedekilerin idarecilerin cebinden çıkıyor bu paralar. Ortak bir uygulama getirsin bakanlık o zaman ödeyin yada ödemeyin desin böyle her il/ilçe kafasına göre davranıyor.

Aynen öyle hocam birbirimizden haberdar olmak lazım. Başka şehirden bir arkadaşıma Müdürü hiç izin vermemiş böyle hakkın yok hamileysen git rapor al demiş

Aynen öyle hocam birbirimizden haberdar olmak lazım. Başka şehirden bir arkadaşıma Müdürü hiç izin vermemiş böyle hakkın yok hamileysen git rapor al demiş
Allahtan böyle bir idarecim yok, biraz insan olmak zor gelmiş anlaşılan. Benimki tam tersine idari izin kalkarsa rapor alabilirsen al gelme hocam kendini riske atma demisti. iste herkes idarici oluyor ama insan olamiyor.

Mesajı ekran görüntüsü aldım pazartesi arkadasa sorup cevabını yazarım Size
Aslında direk il nemde mutemetlik veya özlük birimine sorsaniz kesin cevap verirler

Ben de duygusl dalgalanma olmadı ya.

2 ay önce çıkan genelge nasıl eski tarihli oluyormuş insan üzerine başka genelge çıkmadı ki.. son kullanma tarihi mi varmış bunların
Tam ben yazacaktım genelge üstüne genelge çıkmadı ki
Su işi yokuşa süren idarecilerden nefret ediyorum resmi evrakta neyse odur yani

Yada milli eğitimé dilekçe verip görüş sorunlar bakanlığa işi bilmiyorsa idareci

Benim başlarda çok oluyordu şimdi daha sakinim kendi haline bıraktım Sen de çok yıpratma kendini

Selam kızlar diş etı kanaması normslmıydi hamılelıkte
Evet diye biliyorum, aynı sorun bende de var fazlasıyla Diş fırçalamaya korkar oldum elma yemekte buna dahil hemen kanıyor

Allahtan böyle bir idarecim yok, biraz insan olmak zor gelmiş anlaşılan. Benimki tam tersine idari izin kalkarsa rapor alabilirsen al gelme hocam kendini riske atma demisti. iste herkes idarici oluyor ama insan olamiyor.
Aynen öyle mesele sağlık yani hele de iki canlı bir insanın sağlığı ama maalesef insan olamıyor bazıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…