Yarın.bakacaz bakalım. Bu haftada o kadar çok tatlı filan yedim ki ay çıkar mı şekerim senceKaç kg olmuş tosbik büyümüş mü
Allah Allah başka doktora git bencee. Ben daha yeni bırakabildim bulantı hapını şimdi de reflüyle ilgili ilaç isteyecem.Doktor hıc ılac vermedi normal dıyor ılk hamile lıgımde hıc kusmamıstım. Değerlerin normal dıyor kac kez sordum
Luppoları az yeseydinYarın.bakacaz bakalım. Bu haftada o kadar çok tatlı filan yedim ki ay çıkar mı şekerim sence
Mide mi yanıyor bi tane şurup var onu verir adını unuttum bi de salçalı baharatlı yağlı az yemeye çalış yatmadan önce bişi yemeAllah Allah başka doktora git bencee. Ben daha yeni bırakabildim bulantı hapını şimdi de reflüyle ilgili ilaç isteyecem.
Canısı ne yesem ağzıma gelcek oluyo ozellikle su ya suyu az içer oldum. Ben de gaviscon verir diye düşünüyorum.Mide mi yanıyor bi tane şurup var onu verir adını unuttum bi de salçalı baharatlı yağlı az yemeye çalış yatmadan önce bişi yeme
Geçen bn bi yağlı bişi yedim kahvaltıda bütün gün mahvoldum
Tetanoz kesinlikle azaltıyor bunu kimse inkar etmemeli benceOluyor öyle gece çok hareketlilerbide tatlı bişiler yiyince
Bişi yoktur bnm bi ara hiç yoktu hareket bu ara çoştu
Bi de hemşire dedi hareket azaltmaz aşı
Son 1 haftadır midemd yaniyo gibi acımsıyo benimde niye ki acaba ? Çok kötüCanısı ne yesem ağzıma gelcek oluyo ozellikle su ya suyu az içer oldum. Ben de gaviscon verir diye düşünüyorum.
Şimdi alsak bunların tarihi falan geçer mi acaba ya 3-4 ay sonra kullanabileceğiz
Koşun mustela set 260a düştü haaanıım
Genelde 2023 tarihli gonderiyolar biliyorumŞimdi alsak bunların tarihi falan geçer mi acaba ya 3-4 ay sonra kullanabileceğiz
Işte hep bu sıkışan mideler sebepSon 1 haftadır midemd yaniyo gibi acımsıyo benimde niye ki acaba ? Çok kötü
Ya benim takla atan bebeğim de hissisleşti aşıdan sonraTetanoz kesinlikle azaltıyor bunu kimse inkar etmemeli bencebirebr yaşadım ve bi kaç doktordan da duydum nedendir net sebebi bilinmez ama çoğu kişi de yaşıyor
Bn netten şampuan vs almaya karşıyım ya son kullanma tarihlerinden bi de sahte ürün olur mu diye
Koşun mustela set 260a düştü haaanıım
Yakcan çocuğu kimyasallarla vijjjdansız. Bu saticı çok güvenilirmiş sordum ayrıca da yakın tarihli yollamıyolar. Ayrıca da begenmezsen iade edersin. Adamların aynı adla siteleri de var zaten.Bn netten şampuan vs almaya karşıyım ya son kullanma tarihlerinden bi de sahte ürün olur mu diyebn niveacıyım
Evet öyle oluyorlar 3 4 güne toparlicaktırYa benim takla atan bebeğim de hissisleşti aşıdan sonra
Yok bee niye yakım ya Nivea yada bübchen varya onu alıcam onu son ay alırımYakcan çocuğu kimyasallarla vijjjdansız. Bu saticı çok güvenilirmiş sordum ayrıca da yakın tarihli yollamıyolar. Ayrıca da begenmezsen iade edersin. Adamların aynı adla siteleri de var zaten.
Ben aldım sachaneden şampuanla pişik kremi orijinal geldi sıkıntı olmadı üts den kontrol ettimYakcan çocuğu kimyasallarla vijjjdansız. Bu saticı çok güvenilirmiş sordum ayrıca da yakın tarihli yollamıyolar. Ayrıca da begenmezsen iade edersin. Adamların aynı adla siteleri de var zaten.
Ben de verdim siparişBen aldım sachaneden şampuanla pişik kremi orijinal geldi sıkıntı olmadı üts den kontrol ettim
Ben diyeyim deeYok bee niye yakım ya Nivea yada bübchen varya onu alıcam onu son ay alırımlosyon yağ alcam bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?