Ay ben de cok korkuyorum ya41. haftaya kadar netleşmemişti bnm sezeryan sancı falan da cıkmıyordu nst de çatı muayenesı de olmadım şükür çok korkuyordum ondan
Fiyatin da arttigini bilmiyordum bakÇatı muayenesinden sonra net belli olur tabi ondan önce gelmek istemezse
Her doktor o sorumluluğu almıyor fiyat bile iki katı oluyorbnm doktorum yapabilirsen olur dedi ama son güne kadar bekletmem dedi olası herşeyi düşünmek zorundayım dedi
Bn normal istiyordum çatım da geniş miş oğlumda dr söylemişti iri bebek olduğundan mecburi sezeryan oldu kızım da şuan iri gidiyor. Bakalım 38 e kadar kaç olacak o yüzden sezeryan olur diye düşünüyorum
Ay analarimiz da normal dogum candir diyo hangisi daha kolay Allah askina kafam allak bullakBen cesaret edemem ya sezaryen candir
Sağlıklı olsun da kilo önemli değil gerçi bn kilodan çok çekiyorumAynen özellikle sordum doktora normal mi diye gayet normal dedi hatta kilosunu iki kere sordum yanlış mı anladım diye
Erkek bebekte değişir belki boy Kilo
İnternetten de baktım normal aralıkta diyor
Maşallah , bende 24+5 de gittim 30 31 cm 751 gr çıktı haftasına uyumlu ddi doktorumKontrolde kaç gr çıktı bebek
Benimki 24+5 te 35 Cm 900 gr çıkmıştı ama iri felan demedi normal dedi
Amin canım hepimize mecburu sezeryan 6.500 dü ssvd 7.500 dü en son normal can da doğuramayınca napcan yani çok yırtık olunca o da eziyet bide bazı kesim var sezeryan yapan ana sayılmıyorAy ben de cok korkuyorum yanormal vajinal muayene gibi falan diyorlar ama bilmiyoruz tabi
Fiyatin da arttigini bilmiyordum baktabi riskli olabilirse hic riske atmaya gerek yok, Allah saglikla kavusmayi nasip etsin
Ay analarimiz da normal dogum candir diyo hangisi daha kolay Allah askina kafam allak bullak
Annem değil de kayinvalidem sezaryan olmama çok takilmisti sanki kendi tercihım gibi üstelik miyomdan hamilelikte çok cekmistim başından belliydi ameliyat olacağım doğumdan sonra eve geldik sende kendini doğum yapmistan mi sayiyorsun demişti hala gicik olurum o lafınaAy ben de cok korkuyorum yanormal vajinal muayene gibi falan diyorlar ama bilmiyoruz tabi
Fiyatin da arttigini bilmiyordum baktabi riskli olabilirse hic riske atmaya gerek yok, Allah saglikla kavusmayi nasip etsin
Ay analarimiz da normal dogum candir diyo hangisi daha kolay Allah askina kafam allak bullak
Benimde 16nda randevum bakalım ne çıkacakSağlıklı olsun da kilo önemli değil gerçi bn kilodan çok çekiyorumoğlum 4.070 gr doğdu bakalım bu kaç doğacak 7 eylülde asıl doktoruma randevum o net söyler artık
Demek ki bütün kv aynı düşünüyor bnm ki bütün dünya normal yaptı bn sezeryan kimse demiyor ki senin bebeğin canı sağ gerisini boşverAnnem değil de kayinvalidem sezaryan olmama çok takilmisti sanki kendi tercihım gibi üstelik miyomdan hamilelikte çok cekmistim başından belliydi ameliyat olacağım doğumdan sonra eve geldik sende kendini doğum yapmistan mi sayiyorsun demişti hala gicik olurum o lafına
Sezaryan sonrası ben çabuk toparkamdim öyle denildiği gibi ameliyat yerim iyilessede ağrı yapar derlerya öyle bişey olmadı dikiş izim kalmadı hafif göbek kaldı onuda ben korse giymedim ondan oldu diye düşünüyorum
Anne icinde bebek icinde en doğrusu ne ise o olsun
Merakla bekliyorum yaz muhakkakBenimde 16nda randevum bakalım ne çıkacak
Evet smdi bu ara biraz arastiriyorum normal doguranlari, dogumdan sonra vajinada sislik yanma idrar yaparken aci falan oluyormus ilk iki hafta. Hele kesi dikis varsa bir de onun acisi ve bakimi... sezeryanda en azindan bu aci karninda. Her idrar yapisinda aci hissetmek daha kotu sankiAmin canım hepimize mecburu sezeryan 6.500 dü ssvd 7.500 dü en son normal can da doğuramayınca napcan yani çok yırtık olunca o da eziyet bide bazı kesim var sezeryan yapan ana sayılmıyoronları bi kaşık suda boğmak geliyor aslında sezeryan daha dikkatli olmak lazım ilk yıl sonuçta ameliyat oluyor dikiş ağrısı göbeği amannn çok var çabucak iyileşiriz iyi düşünelim iyi olsun
Aynen oyle onemli olan anne ve bebek icin en sagliklisi hangisiyse onun olmasiAnnem değil de kayinvalidem sezaryan olmama çok takilmisti sanki kendi tercihım gibi üstelik miyomdan hamilelikte çok cekmistim başından belliydi ameliyat olacağım doğumdan sonra eve geldik sende kendini doğum yapmistan mi sayiyorsun demişti hala gicik olurum o lafına
Sezaryan sonrası ben çabuk toparkamdim öyle denildiği gibi ameliyat yerim iyilessede ağrı yapar derlerya öyle bişey olmadı dikiş izim kalmadı hafif göbek kaldı onuda ben korse giymedim ondan oldu diye düşünüyorum
Anne icinde bebek icinde en doğrusu ne ise o olsun
Ben sabah aç kullanıyorum troitle beraber. Midem reflüler ve yanmalardan fena. Prilamı kullanmayı bıraktım geçen hafta.Kızlar kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantısı filan yapıyor mu. Zaten çok hassas midem. Aç karnına iç dediler ama gece yatarken içsem sorun olur mu ki
Ben sabah aç kullanıyorum troitle beraber. Midem reflüler ve yanmalardan fena. Prilamı kullanmayı bıraktım geçen hafta.
Sen devam edecen o zaman canım ben de anca birakabildim.Prilamı her sabah açken 1 tane bende içiyorum ama içmeyince yesem bile kusuyorum
Bende 1 buçuk 2 saat arayla kan ilacıyla tiroid ilacını kullanıyordum doktorum tiroidin önünde arkasında hap kullanma , öğlen at kan hapını dedi . Sizin doktorunuz bşşey dedi mi kullanımla alakalıBen sabah aç kullanıyorum troitle beraber. Midem reflüler ve yanmalardan fena. Prilamı kullanmayı bıraktım geçen hafta.
Sen de bana lütfen. Valla hiç sormadım. Sabah deyince eczacıya sormuştum sabah troit ilacı da kullanıyorum diye. Bi şey olmaz dedi. Şimdiye kadar dad değerler hep normal. Ama gidince sorayım ben bi.Bende 1 buçuk 2 saat arayla kan ilacıyla tiroid ilacını kullanıyordum doktorum tiroidin önünde arkasında hap kullanma , öğlen at kan hapını dedi . Sizin doktorunuz bşşey dedi mi kullanımla alakalı
Iri bebis gibi gorunuyor canimKontrolde kaç gr çıktı bebek
Benimki 24+5 te 35 Cm 900 gr çıkmıştı ama iri felan demedi normal dedi
Bence gece yatarken icme kesinlikle mideyi biraz kotu yapiyor ben soyle yapiyorum sabah uyaninca iciyorum 1 saat icinde kahvalti zaten midem degisik oluyor cok bekleyemiyorum ac bazen yarim.saat sonra bisiler atistiriyorumKızlar kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantısı filan yapıyor mu. Zaten çok hassas midem. Aç karnına iç dediler ama gece yatarken içsem sorun olur mu ki
Ben gece yatmadan içiyorum doktorumda öyle söyledi zaten sabahları kan sulandırıcı içiyorum mide bulantısı falan yapmadı. Sabah içtiğimde yapardı hep gebelik öncesideKızlar kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantısı filan yapıyor mu. Zaten çok hassas midem. Aç karnına iç dediler ama gece yatarken içsem sorun olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?