2021 Aralık Anneleri

Kızlar ben de dün kontrole gittim. Doktorum çok güzel ilgilendi heryerine detaylı ultrason gibi bakıyorum dedi ve anlattı sormadan sağolsun Haftaya yada sonraki hafta ayrintiliya gideceğim. Başka bir yere git başka bir göz görsün bir de dedi. Hiçbir sorun yok çok şükür. Uyuyordueli yanağında Küçük kızımın 7 aylık ultrason resmi var tipkisinin aynısını o resimle Kanım düşük çıktı yine Benden haberler böyle

Kızlar karar veremedim isim
Amine Eflin yada Zehra Alâ
Hangisi ?

Zehra Alâ beğendim ben.
Kanınız kaç çıkıyor. Benimde 11 çıktı ilaç yazdı. Ama önceden 9du benim 11 çok düşükte değil sanki

Kızlar kovit geçirenler ilk hangi belirti başladı acaba. Bugün biraz bogaz ağrım var. Soğuk su içmedim terlemedim. Neden oldu anlamadım.

Zehra Alâ beğendim ben.

Kanınız kaç çıkıyor. Benimde 11 çıktı ilaç yazdı. Ama önceden 9du benim 11 çok düşükte değil sanki
9.9 çıktı. 2 ay önce kan serumu almıştım bir de ben ona rağmen İlaç kullan demişti gecen ay kullanmamistim azcık yükselmiş aslında ama olması gerekenden düşük yine. Sizinki fena değil bence de.

Kızlar kovit geçirenler ilk hangi belirti başladı acaba. Bugün biraz bogaz ağrım var. Soğuk su içmedim terlemedim. Neden oldu anlamadım.
Geçmiş olsun ben delta varyantli covid olduğumu bugün öğrendim ,il sağlık müdürlüğünden aradıklarında . Karantina sürem 20 gün . İlkin öksürük ile başladı , öksürükten bir kaç saat sonra kas ağrısı aşırı derecede bel ağrısı ve halsizlik ,ertesi gün burun akıntısı bildiğiniz grip olmuştum, kulaklarımin içi dahi tıkalı idi sürekli öksürük hapşırma ben soğuk aldım diye kesinlikle düşündüm ilk 3 gece bugün 4.günüm belirtilerle ,ilk 3 gece kan ter içinde kalıyordum geceleri sirilsiklam şekilde terleme ve öksürük had safhada idi geceleri ,ateşim bı gün çok çıktı o da 2 gün önce idi . Koku ve tat tamamiyle gitti . Bugün diğer günlere nazaran daha iyiyim çok şükür

Cok çok geçmiş olsun aşı olmusmuydunuz

Deniz ismi çok güzelll bende istedim ama eşim tabi ki onuda kabul etmedi unisex diye

Cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin

Çok zor bu isim konusu ortak nokta da buluşmak şimdi de rüzgardan vazgeçti
Anamin babamin ismini koyacagiz illa demezse gerisi halloluyor. Oglum da cok cektim isim konusunda.. Kocam her gun babamin adini koyacam diyordu. Cunku doldurusa geliyordu. Koyarsan eve gelme dedim nüfus müdürlüğünden eve gelme dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…