- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Ben ben ... Aniden vuruyor irkilip kalıyorum sanki o an çıkıvercek gibi oluyor.. özellikle oturur vaziyetteyken daha çok oluyor..benim mesane değil ama direk rahim ağzına vurduğunu hissediyorum ..Bizim çocuk 2 gündür dışarı doğru değil de aşağıya doğru tekmeliyor sanki
Böyle arada mesaneme doğru vuruyor ya da belki başka yerimdir
Vurdukta irkiliyorum
Var mı aynı şeyleri yaşayan?
Bnm kız sağlı sollu girişiyorBizim çocuk 2 gündür dışarı doğru değil de aşağıya doğru tekmeliyor sanki
Böyle arada mesaneme doğru vuruyor ya da belki başka yerimdir
Vurdukta irkiliyorum
Var mı aynı şeyleri yaşayan?
Belki rahim ağzıma vuruyordur tam emin değilimBen ben ... Aniden vuruyor irkilip kalıyorum sanki o an çıkıvercek gibi oluyor.. özellikle oturur vaziyetteyken daha çok oluyor..benim mesane değil ama direk rahim ağzına vurduğunu hissediyorum ..
Ohoo kaç tane videom varBnm kız sağlı sollu girişiyorsaolsun artık hissediyorsun ne zmn ne zmn diye meraklanıyordun
Belki rahim ağzıma vuruyordur tam emin değilim
Sadece vurunca ani çişim gelmiş gibi oluyorum
Ondan mesane dedim ben
Evet cnm benim direk çiş geliyor o hareket ettikçe :)
Bnm kızı hıçkırık tuttu pıt pıt atıyor dizlerde de oluyor muBelki rahim ağzıma vuruyordur tam emin değilim
Sadece vurunca ani çişim gelmiş gibi oluyorum
Ondan mesane dedim ben
Ohoo kaç tane videom var
Belki öncekilerde sandıklarım tekme değildi bile
Büyük ihtimalle değildi yani
Şimdi çok net anlıyorum çünkü hangisi ne
O hıçkırık mıBnm kızı hıçkırık tuttu pıt pıt atıyor dizlerde de oluyor mu
Kızlar bugün benim de detaylı ultrasonum vardı bebek gelişimi gayet de iyi dedi doktor çok şükür çok mutluyumİnşallah güzel haberler ile gel bekliyorum balım
Hıçkırık tutuyor yavruları uzun sürüyor geneldeO hıçkırık mı
Arada ritmik kasılma gibi pıt pıt oluyor da hıçkırık olduğunu bilmiyordum
Ben onu da kasılma sandımHıçkırık tutuyor yavruları uzun sürüyor geneldeçok tatlı değil mi yaaa
YaaaaBen onu da kasılma sandım
Doktora soracaktım yine arada böyle oluyor diye
Hıçkırık tutuyorsa ağlarım duygulanıp
Bizim o genelde akşama doğru oluyorYaaaaağlaaa bnm yarım saattir pıt pıt garibim hıçkıra hıçkıra bi hal oldu
Bn dün gördüm ağzı dudakları büzmüştür burnu poz üstüne poz verdi saolsun dünden beri bakıyorum öyle tatlı kiBizim o genelde akşama doğru oluyor
Ama daha dikkat ederim bundan sonra
Merak ediyorum hıçkırığını
Ben yüzünü görmeyi bekliyorum
O zaman yol boyu ağlarım artık
Benim çok var ya dahaBn dün gördüm ağzı dudakları büzmüştür burnu poz üstüne poz verdi saolsun dünden beri bakıyorum öyle tatlı ki
Takip et anlarsın zaten
Bnm. De 7 Eylül deBenim çok var ya daha
Eylülün 15inde
En son 16. Haftada görmüştüm sadece
Bakalım o zamana nasıl değişecek
25+2 deyim şimdilik devamSen 26. Haftaymışsın
Devam mı edecek bu irkilme hali yani
Uzun süren ritmik pıt pıtlar oluyorHıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz
Kalp atışı gibi pıt pıt ediyor uzun sürüyor ordan anlaşılıyorHıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz
O zmaan benim geçen hafta sizlere yazdığım sanki kalp atışı gibi bişey oluyor da hissediyorum vajinaya mesaneye doğru dediğim buKalp atışı gibi pıt pıt ediyor uzun sürüyor ordan anlaşılıyor
İlk defa doğru anlamışımKalp atışı gibi pıt pıt ediyor uzun sürüyor ordan anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?