2021 Aralık Anneleri

Valla öyleler insanın yakınları bile öyle wp durumuma börek koymuştum yapıp teyzem hemen çok yeme sonra o kiloları veremezsin yazdı bende dedim 5,5 ayda 3 kg aldım sadece dedim hep bir olumsuz yorum yapmak moral bozmak

Buarada isimler belli mi? Ne zormuş isime karar vermesi ya keşke bazılarında oldugu gibi rüyamda falan görsem kız olsaydı kafamda bişey vardı ama erkek ismi bulamıyorum içime sinmiyo
Bende hala bulamadım aslında buldum seçenek var ama eşim beğenmiyor isim için nasıl ikna edicem ben yardım edin kızlar

Bana da ağrın olursa parol içebilirsin dedi ben zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyordum ona devam dedi.

Yaa maşallah kuzum her şeysi normal çıkmış çok şükür raporu çok güzel amin kuzum hayırlısıyla kucaklarimiza alırız inşallah flyi 7 ile carpiyorduk doğru canım koca bebiş olmuş maşallah dediğin gibi yapicam bakalım doktorun yanına girmeden çikolata falan yicem yarın haber veririm canısı

İnşallah güzel haberler ile gel bekliyorum balım

Benim müdür değil ilce mem kalktı falan demiş ben de genelgeyi gönderdim müdüre sonra mesaj atmış tamam hocam sorun yok ayrılabilirsiniz izne demiş. idari izin devam ediyor yani siz de müdürünüze gösterin bence o yazıyı. Yerinize ücretli yada görevlendirme bulurlar muhakkak ki.

Çok geçmiş olsun canım. İnsan ilk duyunca çok korkuyor. Özellikle bebeği için oluyor tüm korkusu. Kendini rahatlat üzme en önemlisi bu. Eğer bebekle ilgili aklına bir şey takılırsa mutlaka 112 ile görüşüp git hastaneye. Ben covid acile gitmiştim oraya kadın doğum doktorunu çağırdılar tüm muayenemi yaptı. İlk günler ne yazık ki biraz zor geçiyor. Her ateşin yükseldiğinde ılık duş al. Eşim sürekli benim alnıma ayak bileklerime koltuk altlarıma sirkeli su yapıp bez koymuştu. Bende günde bir defa parol içtim çok şükür parol hemen düşürüyodu ateşimi. Kan sulandırıcını kendi doktoruna da danış kullanmamda bir sakınca var mı diye. Birkaç güne semptomlar yavaşlıyor. Benim 13. Günüm sadece koku duymuyorum biraz da öksürüğüm var ama çok dincim. İnşallah hemencecik atlatacaksın anlamıcaksın bile. Rabbim seni de bebeğini de korusun güzel anne bu arada suyu sakın ihmal etme günde 3 litre iç mutlaka

Bende aman aman su içen birisi değilim sanırım o yüzden tekrarlıyor enfeksiyonumuz
Benim de en başından beri ne yaparsam yapayım tekrarlıyorlar bir türlü geçmiyor. Yalnız limonlu su içmek geçiriyor diye okumuştum hergün bir bardak içiyorum en son testte bakteri 27 den 9a düşmüştü. İlaç falan da kullanmadım. Sanırım onun faydası oldu. Bir dene istersen

25. Haftadaymışız ikimiz de
Acaba bu haftanın olayı bu mu?
Sanki idrsr yolu enfeksiyonunda olur ya ani çişin gelmiş gibi ama bariz tekme yiyorsun aynı zamanda
Öyle oluyorum
Evet evet ben de ilk önce bi sıkıntı mı oluyor içerde diye düşünmüştüm ama sonra bebek olduğunu anladım
Bikaç gün önce gittiğim kontrolde bebek baş aşağıydı senin de öyle muhtemelen oradan yumrukluyor bazen de kaburgalara doğru tekme sallıyor

Ay iyi bari ya
Ben de acaba başka bi şey de ben mi öyle sanıyorum diye korkmaya başlamıştım
Doktoru arayacaktım
Neyse gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…