2021 Aralık Anneleri

Buarada isimler belli mi? Ne zormuş isime karar vermesi ya keşke bazılarında oldugu gibi rüyamda falan görsem😂😂 kız olsaydı kafamda bişey vardı ama erkek ismi bulamıyorum içime sinmiyo🤣
Benim babam rahmetli oldu hep aklımda babamın ismi ve yanına uyumlu isim koymak vardı...
Abdullah Ayaz olucak Rabbim nasip ederse :)

İnşallah çabucak geçer emzirme döneminde yaşadım çok zor ılık duşla masaj bol bol oradaki toplanmanın dağıtılması için akan suyun altında banyoda yapabilirsin lahana yaprağı koymak iyi gelir derler ama şu mevsimde var mı bilmiyorum dağılmazsa son çare antibiyotik ben öyle atlatmıştım sıtma gibi tutuyor insanı garip bişey acil şifalr inşallah tez zamanda geçer
Sağol canım. Cok fena oldum sorma. Tüm vücudum sızlıyor, bugün biraz daha iyi gibiyim. Lahana yaprağını duymuştum ama bulamaz diye hiç aratmadım. Gül yağı yazıyordu nette evde saf gül suyu vardi onunla Masaj yaptım. Sıcak kompres uyguladım. Basim da çok ağrıyor çok fazla uyudum 2 gündür belki ondan olabilir. Biraz kızarıklık hafiflemiş gibi bakalım yarına kadar geçmezse doktora gideceğim mecbur :olamaz:

Kızlar merhaba, 3 4 gündür bacağımın üst kısmında iki tarafta da aynı bölgede aynı büyüklükte(el kadar var) kırmızı noktalanmalar var, kan oturmuş gibi kılcal kılcal böyle. Aynısını yaşayan var mı?
Varis olabilir sanki. Hamilelikte sık görülüyor.

Ben geçen gün idari izin dilekçesi vermeye gittim kuruma kadınlar direk aaa nasıl degismissin dediler Kilo aldım dedim yok yok cirkinlesmissin bebek bütün güzelliğini almış dediler 🤔hayır zaten güzellik kaygım yok ama kadın kadının gerçekten düşmanı,ben bir hamileye bırak hamileyi hiçbir insana vicdanım el verip bu cümleyi kullanamam.insanlik çok acayip biryere gidiyor vallahı...
gereksizler

Sizin içinizdeki çirkinlik dilinize vurmuş deseydin ya 😡 Bnde geçen komşulara dedim çitkinleştim mi kız çirkin yaparmış ya yooo dediler aynısın 🤣🤣 motive ederler saolsunlar
Himmm öyledir olabilir dedim hiç muhatap olmam arada eşime soruyorum cirkinlestim mi diye sen benim için dünya güzelsin diyor😂😂
Bakalım bugün detaylının kalan yarısı tamamlancak yüzünü göstermeyen kızım dünden beri tekme tokat girişiyor umarım dönmüştür yüzünü yoksa fena kızacam artık 🙈 bi kaç renkli foto alcaz nolur yüzünü dön be yavrum 😂😂 meraklı hissediyor anan noluuurrrr dööönnnnn🤪🤪🤣🤣🤣
İnşallah gösterir bizimkide hiç göstermedi bi heves gidiyoruz elimiz boş dönüyoruz doktorum 10 gün içinde yine gel istersen bakalım dedi ama covitten dolayı sürekli hastaneye gir çık yapmayayım diye gitmicem
İnsanların motivasyonunu düşürmekten beslenen mutsuz insanlar 😡 Hepimizin etrafında varlar maalesef, kulak asmamak en iyisi 🙏
aynen canım ben takilmam öyle kim ne derse desin...
kesinlikle, ben yapi olarak da kolay kilo almayan biriydim zaten🥰 ama isi biraktim butun gun yatiyorum, hareket edebilsem keske usenmeyip😂

Pes artik! Ne kadar terbiyesizler ya! Evet bu donemde hele hic guzellik kaygimiz yok ama bi anneyi motive etmek, gonlunu hos tutmak varken neden soylenir bu sozler anlamiyorum. Bence izne cikiyorsun diye hasetlendiler hahah😂😂
Aynen aynen bizde zaten senelik izin rapor veya idari izne ayrilana personel cebinden lutfediyor sanki izni öyle düşman oluyorlar ne hikmetse 😀hatta sırf idari izin var diye yaptın bebeği diyen var ama buna çok sinirleniyirum cevap veriyorum hemen
Yaşım 35 olmuş kizim 5byaşında, erken menapoza girme durumum vardı doktor düşünüyorsanız denemelere başlayın dedi hatta 6 ay olmazsa tedaviye baslayacaktik öyle yaptık çok şükür ki rabbim verdi
Üç beş hafta idari izin kullanacağım diye çocuk mu yapılır cahil bu millet
Ben şuan tam 25+0 ım bebeğin kilosu boyu 1 hafta önden gidiyor. Son 5 haftada daha hızlı kilo aldım. En son dün tartıldım toplam 10 kilo almışım öyle çok iştahlıda değilim ama makarna pilav ekmekler hep bunlar🤦🏻‍♀️ hemşirede biraz hızlı gidiyosun yavaşla demişti😂
Bende 11 kilo almışım 😑😑
Eki Görüntüle 2906672
26 hafta itibariyle 6 aylığım diyorum. Yani benim için başladı 🥲
6 gün sonra 6 ayım bitecek o zaman ama ben kendimi 9 ay bitmiş yarın doğum varmış gibi ağır hissediyorum yaaa😂😂😂

Buarada isimler belli mi? Ne zormuş isime karar vermesi ya keşke bazılarında oldugu gibi rüyamda falan görsem😂😂 kız olsaydı kafamda bişey vardı ama erkek ismi bulamıyorum içime sinmiyo🤣
Sorma benim de kız hazırdı, erkek ismi bulamıyoruz😂 Hiçbir ismi benimseyemiyorum çevremden öneri istiyorum sonra onlara da sinirleniyorum saçma sapan isimlerle gelmeyin diye 🤣🤣

Back