2021 Aralık Anneleri

Buarada isimler belli mi? Ne zormuş isime karar vermesi ya keşke bazılarında oldugu gibi rüyamda falan görsem kız olsaydı kafamda bişey vardı ama erkek ismi bulamıyorum içime sinmiyo
Benim babam rahmetli oldu hep aklımda babamın ismi ve yanına uyumlu isim koymak vardı...
Abdullah Ayaz olucak Rabbim nasip ederse :)

Sağol canım. Cok fena oldum sorma. Tüm vücudum sızlıyor, bugün biraz daha iyi gibiyim. Lahana yaprağını duymuştum ama bulamaz diye hiç aratmadım. Gül yağı yazıyordu nette evde saf gül suyu vardi onunla Masaj yaptım. Sıcak kompres uyguladım. Basim da çok ağrıyor çok fazla uyudum 2 gündür belki ondan olabilir. Biraz kızarıklık hafiflemiş gibi bakalım yarına kadar geçmezse doktora gideceğim mecbur

Varis olabilir sanki. Hamilelikte sık görülüyor.

gereksizler

Sizin içinizdeki çirkinlik dilinize vurmuş deseydin ya Bnde geçen komşulara dedim çitkinleştim mi kız çirkin yaparmış ya yooo dediler aynısın motive ederler saolsunlar
Himmm öyledir olabilir dedim hiç muhatap olmam arada eşime soruyorum cirkinlestim mi diye sen benim için dünya güzelsin diyor
İnşallah gösterir bizimkide hiç göstermedi bi heves gidiyoruz elimiz boş dönüyoruz doktorum 10 gün içinde yine gel istersen bakalım dedi ama covitten dolayı sürekli hastaneye gir çık yapmayayım diye gitmicem
İnsanların motivasyonunu düşürmekten beslenen mutsuz insanlar Hepimizin etrafında varlar maalesef, kulak asmamak en iyisi
aynen canım ben takilmam öyle kim ne derse desin...
Aynen aynen bizde zaten senelik izin rapor veya idari izne ayrilana personel cebinden lutfediyor sanki izni öyle düşman oluyorlar ne hikmetse hatta sırf idari izin var diye yaptın bebeği diyen var ama buna çok sinirleniyirum cevap veriyorum hemen
Yaşım 35 olmuş kizim 5byaşında, erken menapoza girme durumum vardı doktor düşünüyorsanız denemelere başlayın dedi hatta 6 ay olmazsa tedaviye baslayacaktik öyle yaptık çok şükür ki rabbim verdi
Üç beş hafta idari izin kullanacağım diye çocuk mu yapılır cahil bu millet
Bende 11 kilo almışım
Eki Görüntüle 2906672
26 hafta itibariyle 6 aylığım diyorum. Yani benim için başladı
6 gün sonra 6 ayım bitecek o zaman ama ben kendimi 9 ay bitmiş yarın doğum varmış gibi ağır hissediyorum yaaa

Buarada isimler belli mi? Ne zormuş isime karar vermesi ya keşke bazılarında oldugu gibi rüyamda falan görsem kız olsaydı kafamda bişey vardı ama erkek ismi bulamıyorum içime sinmiyo
Sorma benim de kız hazırdı, erkek ismi bulamıyoruz Hiçbir ismi benimseyemiyorum çevremden öneri istiyorum sonra onlara da sinirleniyorum saçma sapan isimlerle gelmeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…