• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Valla diyet yapsam bile 3 kiloyla bitiremezdm biiraz dikkat etme ama biraz da bunye ve hareketli yasam tarzi olablr😂ben almaya cok meyilliym ya
Ben de kolay kilo alıyorum canım hamilelik öncesi diyet ve sporla kilo vermiştim baya suan onun 5 kilosunu geri almış olmak korkutuyor :)) inşallah 11 12 kilo ile tamamlarız sağlıkla doğarlar

Günaydın kizçeler 😊 kilo aliminiz sizin de hızlandı mi ? İlk 3 ay nerdeyse hiç kilo almazken suan toplamda 5 kilo almış görünüyorum 🤦‍♀️ 6. aya girdik ama kalan 3-3,5 ayda daha mı çok kilo aliniyor? Sizler ne durumdasiniz?
Ben şuan tam 25+0 ım bebeğin kilosu boyu 1 hafta önden gidiyor. Son 5 haftada daha hızlı kilo aldım. En son dün tartıldım toplam 10 kilo almışım öyle çok iştahlıda değilim ama makarna pilav ekmekler hep bunlar🤦🏻‍♀️ hemşirede biraz hızlı gidiyosun yavaşla demişti😂

Bu arada kizlar 6.ay kac haftada bitiyor? Yani 3.trimesterin basladigi hafta hangisi🙄
gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.png

26 hafta itibariyle 6 aylığım diyorum. Yani benim için başladı 🥲

Ben şuan tam 25+0 ım bebeğin kilosu boyu 1 hafta önden gidiyor. Son 5 haftada daha hızlı kilo aldım. En son dün tartıldım toplam 10 kilo almışım öyle çok iştahlıda değilim ama makarna pilav ekmekler hep bunlar🤦🏻‍♀️ hemşirede biraz hızlı gidiyosun yavaşla demişti😂
doktorum da bana bebeğe kilo aldirmicak boş şeyleri yeme demisti hamur işi pilav vs gibi :)) ama hamileligin verdiği yetkiye dayanarak son birkaç haftadır yedim baya 🙈 onlari azaltirsak bu kadar hızlı kilo almayız inşallah:)

Ben hala şeyi anlamadım ama biz bu haftayı sat a göre mi hesaplicaz son dr kontrolünde çıkana göre mi ? benim sata göre 23+6 son kontrole göre 23+3
Sata göre. Bebek ilerde gidebilir kilosu boyu daha ileri haftalarda olabilir. Aynı şekilde geri de gidebilir. Ya da ultrason ölçümünde minik yanılmalar olabilir. Ben şimdi sata göre 3 aralıkda doğuruyorum. Ultrasona göre 2 aralıkda sabit kaldım burda imzada uzun zamandır. Ama son ultrasonda yine benim bebe 3 4 gün ileri çıkıyodu.

Tamam sen de 6 aylık ol. 🤣 ben bu çizelgeye göre diyorum. Sizin uygulamalara göre 7 aylık çıkcam 🤣
Zaten hafta işi bile karışık ki
Uygulamada 24+0ım yarın buradakinde 25 haftalık diyecek
Kimin ne dediği belli değil bence 😂

Hatta ben genelde içinde olduğum ayI söylüyorum sanırım
6 ayın içindeyim diyorum
Yoksa yaş hesabına dönüyor
Gün aldım, bitirdim filan 😂😂

Zaten hafta işi bile karışık ki
Uygulamada 24+0ım yarın buradakinde 25 haftalık diyecek
Kimin ne dediği belli değil bence 😂

Hatta ben genelde içinde olduğum ayI söylüyorum sanırım
6 ayın içindeyim diyorum
Yoksa yaş hesabına dönüyor
Gün aldım, bitirdim filan 😂😂
Ya ben de şöyle ki normalde 7. Ay başlıyo 3. Trimester ama baslattım ben benimkini 🤪 9. Aya 10 gün kalıyo tam ay yapmıyo diye 26. Hafta itibariyle son trimestere girdim ben 🤣🤣

Ya ben de şöyle ki normalde 7. Ay başlıyo 3. Trimester ama baslattım ben benimkini 🤪 9. Aya 10 gün kalıyo tam ay yapmıyo diye 26. Hafta itibariyle son trimestere girdim ben 🤣🤣
Herkes istediği zamanda girsin bence işte 😂😂😂

Ben geriye doğru saymaya başladım
Son 13 hafta diyorum 😂😂

Tamam sen de 6 aylık ol. 🤣 ben bu çizelgeye göre diyorum. Sizin uygulamalara göre 7 aylık çıkcam 🤣
Zaten bu uygulamaya göre 7 aylıksın🤣 bende 2 uygulama yüklü birini Sat a göre ayarladım birini ultrasona göre🤣🤣 bu ultrason uygulamam ve 7 aylık diyor🤪
Screenshot_20210826_132819.jpg

Kızlar haftaya idari izne çıkacaktım ama şimdi müdürüm aradı ona idari izin kalktı demişler ama ben kalkmadı diye biliyorum son genelge var hatta 30 haziranda çıkan mudurume de gönderdim onu ama yine de sormak istedim burdan izne çıkacak arkadaşlar vardı onlar çıkabildi mi bir sorun yaşadınız mı?

Buarada isimler belli mi? Ne zormuş isime karar vermesi ya keşke bazılarında oldugu gibi rüyamda falan görsem😂😂 kız olsaydı kafamda bişey vardı ama erkek ismi bulamıyorum içime sinmiyo🤣

Back