• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Selam Kizlar
Öncelikle hastalara geçmiş olsun..
Bugün dr a gittim bebeğimin bas kisminda tam kaş üzerinde ceviz e yakın büyüklükte bir şişlik var
Dr ödem dedi normal dedi ama takıldım bir kere
Böyle bisi duyan gören varsa yazabilir mi geçici mi acaba neden oluyor://

Dün tetanzun 2.sini yaptırdım yine ilkinde olduğu gbi bebeğimin hareketleri azaldı 😔 kuvvetli değil hafif hafif dürtyo yavrum sizinde öyle oldu mu

Ben 1. Tetanozda 3 gün hareket etmedi bebiş. Benim kol ağrım geçti sonra oda hareket etmeye başladı. 2. De hareket tamamen kesilmedi ama gücü azalmıştı çok uzun sürmeden kendine geldi. Yarına çok daha iyi olur🙏

Dün tetanzun 2.sini yaptırdım yine ilkinde olduğu gbi bebeğimin hareketleri azaldı 😔 kuvvetli değil hafif hafif dürtyo yavrum sizinde öyle oldu mu
Benm ilkinde 3 gün hic hissetmedim korktum baya

2. Yi de 1 eylülde yaptircam yine öyle olcak dr a da dedim bugün yaptırmasam mi 1. De böyle oldu diye
Yaptirmami önerdi

Ben 1. Tetanozda 3 gün hareket etmedi bebiş. Benim kol ağrım geçti sonra oda hareket etmeye başladı. 2. De hareket tamamen kesilmedi ama gücü azalmıştı çok uzun sürmeden kendine geldi. Yarına çok daha iyi olur🙏
Benm ilkinde 3 gün hic hissetmedim korktum baya

2. Yi de 1 eylülde yaptircam yine öyle olcak dr a da dedim bugün yaptırmasam mi 1. De böyle oldu diye
Yaptirmami önerdi
Bende korkyrum da inşallah iyidir bebişlerimiz. Mecburen olduk artık 😔🤷‍♀️

Selam Kizlar
Öncelikle hastalara geçmiş olsun..
Bugün dr a gittim bebeğimin bas kisminda tam kaş üzerinde ceviz e yakın büyüklükte bir şişlik var
Dr ödem dedi normal dedi ama takıldım bir kere
Böyle bisi duyan gören varsa yazabilir mi geçici mi acaba neden oluyor://
Detaylıda mı söylendi ödem olduğu acaba gebelikte karşılaşmadım ama ilk bebeğim doğduğunda başının iki yanında hareketli bezeler vardı kaybolur denmişti uzun süre kaldı sonra kayboldu içini ferah tut zamanla yok olur inşallah 🌸

Selam kızlar 1 haftadır yazamadım tatildeydik herkes iyidir inşallah 😊 Ben pek iyi değilim. Hava değişimi sandım ama mastit olmuşum sanırım. Sağ göğsümün yanı kızardı ve bir sertlik oluştu. Vücudum sızlıyor, hafif ateşim var. Emzirirken yaşamıştım ama hamileyken olduğunu hiç bilmiyordum. Simdi sağma falan da olmuyor nasıl geçecek bu durum hiç dermanım yok 🥺
İnşallah çabucak geçer emzirme döneminde yaşadım çok zor ılık duşla masaj bol bol oradaki toplanmanın dağıtılması için akan suyun altında banyoda yapabilirsin lahana yaprağı koymak iyi gelir derler ama şu mevsimde var mı bilmiyorum dağılmazsa son çare antibiyotik ben öyle atlatmıştım sıtma gibi tutuyor insanı garip bişey acil şifalr inşallah tez zamanda geçer

Bu şekilde çalışmak daha zor tabi yaa. Rapor alman en iyisi olur hiç değilse yatar dinlenir toparlarsın biraz. Bol bol meyve ye su falan iç. Eğer çok ateşin varsa bir tane parol iç bize sadece onu öneriyorlar. Benim ateşimi dşürmüştü kendine gelmiştim biraz daha.
Kesinlikle 😔 yarın bakicam benim iş bakanlığa bağlı ne ettikleri belli değil şuan kurumsal şirkette herkesi şirkete seslendiler bir hamileler ve kronik hastalar hariç ,bakanlığın elemaniyiz diye izin yok tek avantajım şuan evden çalışmak... Neyse ne ederlerse etsinler o yüzden şu dönemde rapor alsam göze batmaktan bayağı çekiniyorum . Allah'ım hepimize yardım etsin . Doktor zaten bir parol verdi kötü olunca iç diye bende içmedim henüz inşallah yarın atlatirim. Buarada çok teşekkür ederim 🙏🏻 Allah razı olsun

Hastalar varmış acil şifalar diliyorum her birinize bu mevsimlerde artıyor maalesef hastalıklar geçiş mevsimi özellikle umarım sağlıkla atlatırız şu süreçleri 🤲🏻
Çok sağolasın canım sizde dikkat edin çünkü bu halde bu 2.benim ne bileyim Allah'ım sakınsın koronadan . 😔 Bebeğimi de son 3 gündür hiç hissetmiyorum iyice kafaya taktım acaba hastalığım onu etkiler mi sizce ?

Detaylıda mı söylendi ödem olduğu acaba gebelikte karşılaşmadım ama ilk bebeğim doğduğunda başının iki yanında hareketli bezeler vardı kaybolur denmişti uzun süre kaldı sonra kayboldu içini ferah tut zamanla yok olur inşallah 🌸
Hayir detaylıda yoktu hicbisi
Normal kontrolde gördüm..
Ne kdr sürdü geçmesi

Bebekte problem yok dimi

Kızlar merhaba, 3 4 gündür bacağımın üst kısmında iki tarafta da aynı bölgede aynı büyüklükte(el kadar var) kırmızı noktalanmalar var, kan oturmuş gibi kılcal kılcal böyle. Aynısını yaşayan var mı?

Çok sağolasın canım sizde dikkat edin çünkü bu halde bu 2.benim ne bileyim Allah'ım sakınsın koronadan . 😔 Bebeğimi de son 3 gündür hiç hissetmiyorum iyice kafaya taktım acaba hastalığım onu etkiler mi sizce ?
Etkilemez canım içini ferah tut Bebekler anne karnında bizim ruhsal durumlarımızı daha çok hissediyor bence o yüzden iyiyi düşünüp iyiyi hissedelim her şey daha güzel olsun çok geçmiş olsun tekrardan 🌸

Günaydınn Annişler .. Biz 2 gün önce kontroldeydik.. 29cm-630gr olmuşuz..
Şuan ölçümlere göre 1,5 hafta kadar önden gidiyoruz.. İnşallah bu iyi birşeydir..
Sormak istediğim bir şey var .. Hem vajinal hem idrar enfeksiyonu sorunu yaşayan varmı ? neler yapıyorsunuz bu konuda ?

Günaydınn Annişler .. Biz 2 gün önce kontroldeydik.. 29cm-630gr olmuşuz..
Şuan ölçümlere göre 1,5 hafta kadar önden gidiyoruz.. İnşallah bu iyi birşeydir..
Sormak istediğim bir şey var .. Hem vajinal hem idrar enfeksiyonu sorunu yaşayan varmı ? neler yapıyorsunuz bu konuda ?
İlk zaman çıktı bool bool su içmen lazım birde ayaklarını üşütme o tetikliyor

Back