• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bende Allah ne verdiyse hesabı doktor ne
kadar verdiyse kabulum deyip içiyorum hiç içerik bakma huyum yok 😂ama folik asitı merak ettim şimdi baktim calcium ve vitamin olarak supradyn içiyorum ikisinde de folik asit yok 🤔
Bak ben hala bakmadım 😂😂

Arka planda folik asitle ilgili pencereler açıkmış meğer 🤪😂😂
Yok yok valla değil 😂😂

Insallah normal duzenimize gecebiliriz de gelisimini tamamlayip gununu doldurup saglikla gelir🤲tesekkur ederim😊hafif devam ediyor ama cok sukur hastaneye yattigim gibi degil
Geçer geçer annesi merak etme azıcık korkutmak istemiş miniğin seni 🤗

Bir de kizlar size bi uzmanlik sorum var📌 Kullandigim multivitaminin icinde 400 mg folik asit var, simdi ekstra demir takviyesine basladik gunde iki kez. Demir hapinin icinde de 500 mg folik asit var. yani toplamda gunluk 1400 luk folik asit almis oluyorum bugun itibariyle.
Folik asitin fazlasi otizm yapiyor diye okumustum, sizin de boyle mi haplarinizin icerigi? Bi yanlislik mi yapti acaba doktorum🙄
Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Ama benim Pıhtılasmam olan gen folik asit de kullanmamı gerektiriyor.

Selam kızlar 1 haftadır yazamadım tatildeydik herkes iyidir inşallah 😊 Ben pek iyi değilim. Hava değişimi sandım ama mastit olmuşum sanırım. Sağ göğsümün yanı kızardı ve bir sertlik oluştu. Vücudum sızlıyor, hafif ateşim var. Emzirirken yaşamıştım ama hamileyken olduğunu hiç bilmiyordum. Simdi sağma falan da olmuyor nasıl geçecek bu durum hiç dermanım yok 🥺
Geçmiş olsun bende ilk defa sende duydum hamileyken mastit oldugunu 🤔

Bir de kizlar size bi uzmanlik sorum var📌 Kullandigim multivitaminin icinde 400 mg folik asit var, simdi ekstra demir takviyesine basladik gunde iki kez. Demir hapinin icinde de 500 mg folik asit var. yani toplamda gunluk 1400 luk folik asit almis oluyorum bugun itibariyle.
Folik asitin fazlasi otizm yapiyor diye okumustum, sizin de boyle mi haplarinizin icerigi? Bi yanlislik mi yapti acaba doktorum🙄
Ben bir gün birini bir gün birini alıyoruum

Pazartesi yaptırdım ben de aç iken kan verdim içeçek verdiler elma aromalı idi içerken zorlanmadım o yüzden 😂😂 onu içtim tam 1 saat sonra tekrar kan verdim sonra 1 saat bekleyip tekrar kan verdim yani toplam 3 kez kan vermiş oldum öğleden sonra hemen çıktı sonuçlar çok şükür Bi sıkıntı yok darısı size inşallah
Ne güzel çok şükür bende zorlanmam inşallah 😃

Günaydın kızlar , ben çok hastayım soğuk algınlığı öksürük vücut ağrısı zannetmiyorum korona değilimdir çok usuttum 2 gün önce terletip kendimi 😔 sizlerde kendinize dikkat edin 🙏🏻
Genelde zannedilmiyor maalesef ama belli olmaz bence tedbiren test yaptırmanızda fayda var. Bir anda bu kadar vücut ağrısı başladıysa

Benim doktorum tokluk şekerini baktırdı
50ml elmalı gazoz gibi bir içecek veriyorlar beş dakika içinde içip bir saat su dahil hicbirsey yemiyor icmiyorsunuz bir saat sonra kan alınıyor sonuç iki saat sonra çıkıyor
İçecek öyle şerbet gibi felan değil hatta koladan felan daha az şekerli
Duyduklarımızdan öyle göz korkuyoki aslında çokta kötü bi test degilmiş ozaman😃

Demekki zarari yok ki doktor veriyorheralde🙄

Kizlar siz gunluk ne kadar folik asit almis oluyosunuz yani?
20210825_144535.jpg

0.35 demir hapında öbüründe 400 mikrogram.

Bnm kan ilacım da folik asitli iki doz kullanıyorum devavit diye bi vitamin var onu 3 günde bi kullanıyorum bence sorun olsa dr vermezdi eğer ki aklına takılıyorsa dr danış netten bişi okuma 🙈
Canım aynı şekilde bende kullanıyorum hem de 14üncü haftadan beri. Hem demir ilacında hem de multi vitaminde folik asit var. Doktor sıkıntı olmaz demişti. Gynoferon ve regenesis max içiyorum

Demekki zarari yok ki doktor veriyorheralde🙄

Kizlar siz gunluk ne kadar folik asit almis oluyosunuz yani?
Vitaminimin içinde folikasit yoktu sanki, demir ilacımda da 0,40 mg var. Doktoruma son 2 aydır gitmemiştim detaylıya farklı bi doktora gittiğimden.
Komşum da iyi bir kadın doğumcu vitamini artık her gün alma demişti bebeği gereksiz şişirir diye gün aşırıya geçtim ikisinde de i. Dün doktoruma söyledim o da olur dedi

Eki Görüntüle 2906191

0.35 demir hapında öbüründe 400 mikrogram.
Ben demir hapindan gunde iki tane iciyorum. O yuzden yuksek gibi oluyor diye dusundum🙆🏼‍♀️ Aman doktordan iyi mi bilicem öf pimpirikli analik ypmicam😂
Canım aynı şekilde bende kullanıyorum hem de 14üncü haftadan beri. Hem demir ilacında hem de multi vitaminde folik asit var. Doktor sıkıntı olmaz demişti. Gynoferon ve regenesis max içiyorum
Sizlerin de oyleyse biraz rahatladim ben direkt buyuk bi yanlislik oldugunu dusunmustum cunku🙈 tesekkurler cevaplar icin💞

Herkes gynoferon kullanıyormuş
Ben onu son kontrolde değiştirdim
Hiç etki etmedi bana
Düşmeye devam etti kanım hep
Şimdi demir ve c vitamini tarzı ni şey kullanıyorum akşam 2 tane

Gelecek tahlilde ne çıkacak çok heyecanliyim 😬

Herkes gynoferon kullanıyormuş
Ben onu son kontrolde değiştirdim
Hiç etki etmedi bana
Düşmeye devam etti kanım hep
Şimdi demir ve c vitamini tarzı ni şey kullanıyorum akşam 2 tane

Gelecek tahlilde ne çıkacak çok heyecanliyim 😬