Benim daha hiç yükselmediYaa bn de onu kullanıyorum çok milim yükselmiş kanım bakalım bu ay ne çıkacak
suan onu olcmek icin cok erken degil mi yaKizlar bebisin hareketleri güçlü olanlar yani hissettiklerimiz ne kadar siklikta olmali?
Bazen uzun sure hissetmiyom sonra hissediorm falan :ssuan onu olcmek icin cok erken degil mi ya
Ben son 3 gündür neredeyse hiç hissetmiyorum çok tuhaf cidden cumartesi kontrolüm var korkuyorum ,çok hafif çok aşırı hafif hissettim dün bugün o da en fazla 3,4 keredirKizlar bebisin hareketleri güçlü olanlar yani hissettiklerimiz ne kadar siklikta olmali?
Benim de öyle oluyorBazen uzun sure hissetmiyom sonra hissediorm falan :s
Bende sen gibi düşünmüştüm kimseyle temasım yok nasıl bulaşcak diyordum herhalde üşüttüm falan dedim ama gidip test verince ne yazık ki pozitif çıktı. İhmal etme yine de Allah korusun inşallah yoktur ama varsa bile en azından ona göre kendini bakıma alırsın lan sulandırıcıya vs. Başlarsın.Bende çocuk gibi terledim terlettim kendimi başıma bu geldi ne halim var ne gücüm kemiklerim agiriyor ,kaslarım dahil. Öksürüğümu zaten hiç demiyorum. Çok geçmiş olsjn canım
Benim sık aralıklarla oluyor hareketleri. Gece gündüz pek farketmiyor çok hareketsiz kaldığı da olmuyor. Saatte bir falan hissediyorum onda da aktif bir şekilde oluyor hareketleri.Kizlar bebisin hareketleri güçlü olanlar yani hissettiklerimiz ne kadar siklikta olmali?
Bnm düzensiz uzandığımda oturduğumda oluyor ve gece çoğunlukKizlar bebisin hareketleri güçlü olanlar yani hissettiklerimiz ne kadar siklikta olmali?
Bnm de öyleBazen uzun sure hissetmiyom sonra hissediorm falan :s
Sağol canım. Ben aslında normal zamanda da iki defa olmuştum ama aklıma gelmedi. Kızarıklık görünce bide o bölgede sıcaklık var ondan anladim. Vücudum sızlıyor halsizlik varGeçmiş olsun bende ilk defa sende duydum hamileyken mastit oldugunu
Ben cevap vereyim biraz da önde ya benim günüm. Sakin kaldığım an başlıyorum hissetmeye. Oturunca 2 3 dakika sonra başlıyo. Ayaktayken de düz dikilirken de hissediyorum bazen. Bazen klozette hagif öne eğilince bile sıkışıp tekme atıyo. Günde on çok net hissediyorumdur.Kizlar bebisin hareketleri güçlü olanlar yani hissettiklerimiz ne kadar siklikta olmali?
Canım çok geçmiş olsun bende çok kötüyüm şuan resmen yüzüm yaniyo ateşten , öksürüğüm,halsizligim burnumun akıntısı mahvoldum kulaklarım bile tıkalı . Zaten soğuk almıştım Mayıs'ta 3 aylıkken 2 kere test verdim gecmeyince hep negatif çıktı . Bugün perişanım yarında böyle olursam gidip test vericemBende sen gibi düşünmüştüm kimseyle temasım yok nasıl bulaşcak diyordum herhalde üşüttüm falan dedim ama gidip test verince ne yazık ki pozitif çıktı. İhmal etme yine de Allah korusun inşallah yoktur ama varsa bile en azından ona göre kendini bakıma alırsın lan sulandırıcıya vs. Başlarsın.
BeNim de duzensiz oyuuzden merk ettim bi de bebek hareketlerini yukarilarda olunca daha net hissediuorum asagilarda gucsuz hissedyrmBnm düzensiz uzandığımda oturduğumda oluyor ve gece çoğunluk
Sanirim pozisyonlariyla ilgilidir cnm ben de bugun uzun sure guclu hareket hissetmedm sonra aksam uzeri hisseettim uyuyomuudu bukdr saatBen son 3 gündür neredeyse hiç hissetmiyorum çok tuhaf cidden cumartesi kontrolüm var korkuyorum ,çok hafif çok aşırı hafif hissettim dün bugün o da en fazla 3,4 keredir
Ay çok geçmiş olsun insallah ☹Canım çok geçmiş olsun bende çok kötüyüm şuan resmen yüzüm yaniyo ateşten , öksürüğüm,halsizligim burnumun akıntısı mahvoldum kulaklarım bile tıkalı . Zaten soğuk almıştım Mayıs'ta 3 aylıkken 2 kere test verdim gecmeyince hep negatif çıktı . Bugün perişanım yarında böyle olursam gidip test vericemüstelik çalışıyorum 9 -17.30 rapor almak bile sıkıntı . Olmazsa rapor alacağım 2 gün . Allah razı olsun cevabın için
Sagolasin kuzum sizlerde dikkat ben geçen gün hastaneye sana anlatmıştım apar topar gidince çok aşırı terledim ya usuttumya da Allah korusun oradan mikrop bulaştı . Allah'ım.saklasin cideen hamileyken ilaç bile alamiyorsun ki surundurerek geçiyor ancaAy çok geçmiş olsun insallah ☹
Bu şekilde çalışmak daha zor tabi yaa. Rapor alman en iyisi olur hiç değilse yatar dinlenir toparlarsın biraz. Bol bol meyve ye su falan iç. Eğer çok ateşin varsa bir tane parol iç bize sadece onu öneriyorlar. Benim ateşimi dşürmüştü kendine gelmiştim biraz daha.Canım çok geçmiş olsun bende çok kötüyüm şuan resmen yüzüm yaniyo ateşten , öksürüğüm,halsizligim burnumun akıntısı mahvoldum kulaklarım bile tıkalı . Zaten soğuk almıştım Mayıs'ta 3 aylıkken 2 kere test verdim gecmeyince hep negatif çıktı . Bugün perişanım yarında böyle olursam gidip test vericemüstelik çalışıyorum 9 -17.30 rapor almak bile sıkıntı . Olmazsa rapor alacağım 2 gün . Allah razı olsun cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?