Bak ben hala bakmadımBende Allah ne verdiyse hesabı doktor ne
kadar verdiyse kabulum deyip içiyorum hiç içerik bakma huyum yokama folik asitı merak ettim şimdi baktim calcium ve vitamin olarak supradyn içiyorum ikisinde de folik asit yok
Geçer geçer annesi merak etme azıcık korkutmak istemiş miniğin seniInsallah normal duzenimize gecebiliriz de gelisimini tamamlayip gununu doldurup saglikla gelirtesekkur ederim hafif devam ediyor ama cok sukur hastaneye yattigim gibi degil
Arkadaşım ne yap et iç valla. Ben de çok zorlanıyorum içmekte gerçekten anlıyorumÖyle wallaBana antibiyotik verdi 2 3 gün kullandım ama yan etki edip ishal yaptı o yüzden bıraktım ama su içemiyorum ne yapcam bilmyrum
Ay insallah sadece oyledir canimGeçer geçer annesi merak etme azıcık korkutmak istemiş miniğin seni
Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Ama benim Pıhtılasmam olan gen folik asit de kullanmamı gerektiriyor.Bir de kizlar size bi uzmanlik sorum varKullandigim multivitaminin icinde 400 mg folik asit var, simdi ekstra demir takviyesine basladik gunde iki kez. Demir hapinin icinde de 500 mg folik asit var. yani toplamda gunluk 1400 luk folik asit almis oluyorum bugun itibariyle.
Folik asitin fazlasi otizm yapiyor diye okumustum, sizin de boyle mi haplarinizin icerigi? Bi yanlislik mi yapti acaba doktorum
Geçmiş olsun bende ilk defa sende duydum hamileyken mastit oldugunuSelam kızlar 1 haftadır yazamadım tatildeydik herkes iyidir inşallahBen pek iyi değilim. Hava değişimi sandım ama mastit olmuşum sanırım. Sağ göğsümün yanı kızardı ve bir sertlik oluştu. Vücudum sızlıyor, hafif ateşim var. Emzirirken yaşamıştım ama hamileyken olduğunu hiç bilmiyordum. Simdi sağma falan da olmuyor nasıl geçecek bu durum hiç dermanım yok
Ben bir gün birini bir gün birini alıyoruumBir de kizlar size bi uzmanlik sorum varKullandigim multivitaminin icinde 400 mg folik asit var, simdi ekstra demir takviyesine basladik gunde iki kez. Demir hapinin icinde de 500 mg folik asit var. yani toplamda gunluk 1400 luk folik asit almis oluyorum bugun itibariyle.
Folik asitin fazlasi otizm yapiyor diye okumustum, sizin de boyle mi haplarinizin icerigi? Bi yanlislik mi yapti acaba doktorum
Ne güzel çok şükür bende zorlanmam inşallahPazartesi yaptırdım ben de aç iken kan verdim içeçek verdiler elma aromalı idi içerken zorlanmadım o yüzdenonu içtim tam 1 saat sonra tekrar kan verdim sonra 1 saat bekleyip tekrar kan verdim yani toplam 3 kez kan vermiş oldum öğleden sonra hemen çıktı sonuçlar çok şükür Bi sıkıntı yok darısı size inşallah
Genelde zannedilmiyor maalesef ama belli olmaz bence tedbiren test yaptırmanızda fayda var. Bir anda bu kadar vücut ağrısı başladıysaGünaydın kızlar , ben çok hastayım soğuk algınlığı öksürük vücut ağrısı zannetmiyorum korona değilimdir çok usuttum 2 gün önce terletip kendimisizlerde kendinize dikkat edin
Duyduklarımızdan öyle göz korkuyoki aslında çokta kötü bi test degilmiş ozamanBenim doktorum tokluk şekerini baktırdı
50ml elmalı gazoz gibi bir içecek veriyorlar beş dakika içinde içip bir saat su dahil hicbirsey yemiyor icmiyorsunuz bir saat sonra kan alınıyor sonuç iki saat sonra çıkıyor
İçecek öyle şerbet gibi felan değil hatta koladan felan daha az şekerli
Demekki zarari yok ki doktor veriyorheraldeBen de aynı şekilde kullanıyorum. Ama benim Pıhtılasmam olan gen folik asit de kullanmamı gerektiriyor.
Kizlar siz gunluk ne kadar folik asit almis oluyosunuz yani?Ben bir gün birini bir gün birini alıyoruum
Demekki zarari yok ki doktor veriyorheralde
Kizlar siz gunluk ne kadar folik asit almis oluyosunuz yani?
0.35 mg
Canım aynı şekilde bende kullanıyorum hem de 14üncü haftadan beri. Hem demir ilacında hem de multi vitaminde folik asit var. Doktor sıkıntı olmaz demişti. Gynoferon ve regenesis max içiyorumBnm kan ilacım da folik asitli iki doz kullanıyorum devavit diye bi vitamin var onu 3 günde bi kullanıyorum bence sorun olsa dr vermezdi eğer ki aklına takılıyorsa dr danış netten bişi okuma
Vitaminimin içinde folikasit yoktu sanki, demir ilacımda da 0,40 mg var. Doktoruma son 2 aydır gitmemiştim detaylıya farklı bi doktora gittiğimden.Demekki zarari yok ki doktor veriyorheralde
Ben demir hapindan gunde iki tane iciyorum. O yuzden yuksek gibi oluyor diye dusundum
Sizlerin de oyleyse biraz rahatladim ben direkt buyuk bi yanlislik oldugunu dusunmustum cunkuCanım aynı şekilde bende kullanıyorum hem de 14üncü haftadan beri. Hem demir ilacında hem de multi vitaminde folik asit var. Doktor sıkıntı olmaz demişti. Gynoferon ve regenesis max içiyorum
Kan ilacında 0.35 mg 2 doz alıyomDemekki zarari yok ki doktor veriyorheralde
Yaa bn de onu kullanıyorum çok milim yükselmiş kanım bakalım bu ay ne çıkacakHerkes gynoferon kullanıyormuş
Ben onu son kontrolde değiştirdim
Hiç etki etmedi bana
Düşmeye devam etti kanım hep
Şimdi demir ve c vitamini tarzı ni şey kullanıyorum akşam 2 tane
Gelecek tahlilde ne çıkacak çok heyecanliyim
Gecmis olsun canim. Kasilma olunca nasil oluyor. Kalbin hizli carpiyor mu o esnadaInsallah normal duzenimize gecebiliriz de gelisimini tamamlayip gununu doldurup saglikla gelirtesekkur ederim hafif devam ediyor ama cok sukur hastaneye yattigim gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?