- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Benim bulantim halsizligim oluyordu birden bire sirtimdan ter bosaliyordu adım atacak halim yoktu enerjim bitmişti resmen doktora söyledim kan degerlerime bakıldı demir hapını eksiksiz yediğim halde demirim yukselmemis buda yazdıklarımı tetiklemis hapı bırakıp damardan demir aldım bir ay sonra tekrar alacağımGünaydın kızlar bulantım 16 da geçmişti bugün sabah soluğu lahanası aldım tekrardan başladıbnm gıbı olan varmı
Geçmiş olsun canım tedbir amaçlı test versen yine nolur nolmaz Allâh korusun ilerlemesin covitse deBende çocuk gibi terledim terlettim kendimi başıma bu geldi ne halim var ne gücüm kemiklerim agiriyor ,kaslarım dahil. Öksürüğümu zaten hiç demiyorum. Çok geçmiş olsjn canım
Damarsan nasil aliniyor acaba? Ben hap yutmakta cok zorlaniyorum daBenim bulantim halsizligim oluyordu birden bire sirtimdan ter bosaliyordu adım atacak halim yoktu enerjim bitmişti resmen doktora söyledim kan degerlerime bakıldı demir hapını eksiksiz yediğim halde demirim yukselmemis buda yazdıklarımı tetiklemis hapı bırakıp damardan demir aldım bir ay sonra tekrar alacağım
Doktoruna danış canım
Geçmiş olsun canım tedbir amaçlı test versen yine nolur nolmaz Allâh korusun ilerlemesin covitse de
Gerci oylede olsa ilaç verilmiyormus
Allahım hamileler yaşlılar çocuklar hasta olmasın
Bnm kan ilacım da folik asitli iki doz kullanıyorum devavit diye bi vitamin var onu 3 günde bi kullanıyorum bence sorun olsa dr vermezdi eğer ki aklına takılıyorsa dr danış netten bişi okumaBir de kizlar size bi uzmanlik sorum varKullandigim multivitaminin icinde 400 mg folik asit var, simdi ekstra demir takviyesine basladik gunde iki kez. Demir hapinin icinde de 500 mg folik asit var. yani toplamda gunluk 1400 luk folik asit almis oluyorum bugun itibariyle.
Folik asitin fazlasi otizm yapiyor diye okumustum, sizin de boyle mi haplarinizin icerigi? Bi yanlislik mi yapti acaba doktorum
Ben de multivitamin ve demir ilacı kullanıyorumBir de kizlar size bi uzmanlik sorum varKullandigim multivitaminin icinde 400 mg folik asit var, simdi ekstra demir takviyesine basladik gunde iki kez. Demir hapinin icinde de 500 mg folik asit var. yani toplamda gunluk 1400 luk folik asit almis oluyorum bugun itibariyle.
Folik asitin fazlasi otizm yapiyor diye okumustum, sizin de boyle mi haplarinizin icerigi? Bi yanlislik mi yapti acaba doktorum
Eczaneden ilacı aldık sıvı biseydi onu seruma katiyorlar damar yoluyla veriyorlarDamarsan nasil aliniyor acaba? Ben hap yutmakta cok zorlaniyorum da
Çok haklısınz , bende tam buğday ekmeği aldım bugun normalde ekmeksiz duyduğumu anlayamayan biriyim çünkü . Söyledklernzden sonra daha fazla dikkat etmye çalışıcam inşallah sağsalim hayrlısyla atlatırız bu süreciSınırı geçmediyse sıkıntı yok gerçekten doktorun doğru söylemiş ama kuzenimden gördüm 30 hafta civarı şeker iyice yükselme eğilimi yapıyor. Şimdiden dikkat etmek lazım. Kuzenimin de 24 haftada yüklemede sınırda çıkmış şekeri ama dikkat etmediği için suyunda fazlalık var, sürekli nstde doğum sancısı çıkıyor, doğumu durdurmak için hastaneye girip çıkıyor sürekli. Ama hiç dikkat etmedi o. Sabahları tabak tabak patates kızartmaları, günde iki ekmek yiyordum diyor, kilo alımı da fazlaydı. Kuzenin durumu erkenden bana biraz uyarıcı olmuş oldu. Aslında dikkat edebilirsen diyetisyene gerek yok evet ama kendi kendine başarılı olamayanlarda diyetisyen çok işe yarıyor. Yükleme sonucum yüksek çıkarsa gıda mühendisi olmama rağmen diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Aslında uzmanlık alanım ama uzman takibinde kalmak çok faydalı oluyor.
Öyle wallaAy bizim durumlar çok benziyor valla. Bende de kronik idrar yolu enfeksiyonu var, doktor kesinliklikle antibiyotik içmemi istemiyor, günde 3,5 litre su içiriyor onun yerine. Su içerek iyiyim şikayetim yok.
Vitaminde de var mi acaba sizin deBnm kan ilacım da folik asitli iki doz kullanıyorum devavit diye bi vitamin var onu 3 günde bi kullanıyorum bence sorun olsa dr vermezdi eğer ki aklına takılıyorsa dr danış netten bişi okuma
Ay bakmayinca da icin rahat etmiyor, siz bana isimlerini soyleyin de ben bakayimBen de multivitamin ve demir ilacı kullanıyorum
Ama endişelenmemek için içlerinde ne var, hangisi ne yapıyor hiç bakmıyorum
Doktor her gittiğimde neler kullanıyorsun diye soruyor zaten
Herhalde takip ediyordur neyin içinde ne var
Sen diyince baktım vitaminde 0.8 mg var mışVitaminde de var mi acaba sizin derandevum 18 inde o zamana kadar bekliyim diyorum bu ay cok soru sordum utaniyorum
Ay bakmayinca da icin rahat etmiyor, siz bana isimlerini soyleyin de ben bakayimmutlaka dr takip ediyordur ama iste hamilelik evhami gereksiz
Yok söylememVitaminde de var mi acaba sizin derandevum 18 inde o zamana kadar bekliyim diyorum bu ay cok soru sordum utaniyorum
Ay bakmayinca da icin rahat etmiyor, siz bana isimlerini soyleyin de ben bakayimmutlaka dr takip ediyordur ama iste hamilelik evhami gereksiz
Bnm ki sormuyor bile ne verdiğini biliyor sonuçtaBen de multivitamin ve demir ilacı kullanıyorum
Ama endişelenmemek için içlerinde ne var, hangisi ne yapıyor hiç bakmıyorum
Doktor her gittiğimde neler kullanıyorsun diye soruyor zaten
Herhalde takip ediyordur neyin içinde ne var
Pazartesi yaptırdım ben de aç iken kan verdim içeçek verdiler elma aromalı idi içerken zorlanmadım o yüzdenKızlar bugün kontrolüm vardı doktor şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmıcamı sordu bende aclık tokluk yaptırmayı düşünüyorum dedim oda şeker yüklemesi daha hassas sonuc verir ona göre diyete fln baslanıyo dedi bende şeker yüklemesi yaptırıyım ozaman dedim cuma günü yaptırcam ama sonucu ne zaman belli oluyo nasıl yapılıyo yaptıranlar bilgi verebilir mi
Yok tok cahillikten kafan rahay iite benim gibiBnm ki sormuyor bile ne verdiğini biliyor sonuçtaBnde hiç okumadım kutunun üstünde dikkatimi çekince gördüm
Allahım nasıl bi insanım rezil oldum
Artik 18 ine kadar icicem mecburSen diyince baktım vitaminde 0.8 mg var mışya sende bakma iyidir hoştur güzeldir de yut
Benim doktorum tokluk şekerini baktırdıKızlar bugün kontrolüm vardı doktor şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmıcamı sordu bende aclık tokluk yaptırmayı düşünüyorum dedim oda şeker yüklemesi daha hassas sonuc verir ona göre diyete fln baslanıyo dedi bende şeker yüklemesi yaptırıyım ozaman dedim cuma günü yaptırcam ama sonucu ne zaman belli oluyo nasıl yapılıyo yaptıranlar bilgi verebilir mi
Bende Allah ne verdiyse hesabı doktor neYok tok cahillikten kafan rahay iite benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?