Anladım canım sağolasın, valla ben de eşimi çok daralıyorum yalan değil. Gündüz çok hareketli değilim, yatıyorum gün boyu; aslında eşim geldikten sonra daha hareketli oluyorum. Benimki ne yemekten anlıyor ne tatlıdan ne hareketten. Genelde bu saatlerden sonra hissediyorum, gün boyu üç buçuk attırıyor bana. Bugün öğlen on ikiden beri ilk yarım saat önce hissettim. Yarım saattir kıpır kıpır şükür rahatladım.Bence normal canım panik yapma benimki de öyle aman aman hareketli değil saatlerce hareket etmediği oluyor hatta eşimi darliyirum hareket yok diye uyuyordur dokunma çocuğa diyor18 saat uyurlarmis anne karnında birde gündüz hareketli olduğumuzdan karnimiz beşik hissi veriyormuş
Gece de hareket yokmu ben bazen uykudan uyanıyorum hareket edince
Canım referans aralıklarını göremiyorum raporunun ama değerin normal olmakla birlikte üst sınıra çok yakın. Ben olsam ekmek, makarna, pilav, hamur işi, Tatlı ya çok çok dikkatli tüketirim ya da hiç tüketmem. Daha şeker yüklemesi yapmadım ama insülin metabolizmam bozuk benimki de seninki gibi ya da daha kötü çıkacak. Saydıklarımı yok denecek kadar az yiyorum.Kizlar bana doktor şekerin yok dedi . Kafam karisik
Gecmis olsun umarim bunu da tez zamanda atlatirsinizUzun süre düşük tehlikesi yüzünden yatmak zorunda kaldım. Tam ayaklandım covide yakalandım şimdi onun bitmesini bekliyorum. İnşallah sonrasında ayaklanabilirimsizin istirahat mi var ?
Benim de sınırda çıktı ama canım o kadar tatlı istiyor ki yiyorum tutamıyorum kendimiCanım referans aralıklarını göremiyorum raporunun ama değerin normal olmakla birlikte üst sınıra çok yakın. Ben olsam ekmek, makarna, pilav, hamur işi, Tatlı ya çok çok dikkatli tüketirim ya da hiç tüketmem. Daha şeker yüklemesi yapmadım ama insülin metabolizmam bozuk benimki de seninki gibi ya da daha kötü çıkacak. Saydıklarımı yok denecek kadar az yiyorum.
Offf ters psikoloji işte. Yasak oldu mu hepten çekici geliyor. Bana da çok oluyor. Benim de meyveye zaafım var. Tatlı aramıyorum ama meyve diye deliriyorum. Akşam sekizden sonra yemiycem hiç diyorum ama sık sık tutamıyorum ben de kendimi. Şeker ölçüm cihazı aldın mı? Üç aydır cihazla iki günde bir bakıyorum açlık tokluk. Gitgide daha yüksek çıkmaya başladı, sonumuz hayrolsunBenim de sınırda çıktı ama canım o kadar tatlı istiyor ki yiyorum tutamıyorum kendimi
Evet çok güzelmiş gerçekten insan bugünleri özler sanırımAllah kolaylık versin hamilelik güzeldi yakorkutmak istemem ama smdiden bol bol uyuyun
Amin inşallahGecmis olsun umarim bunu da tez zamanda atlatirsinizmalesef ben de cuma gunu kasilma ve agri yasadim 3gece hastandde yattim suan evde istirahat verildi
Insallah normal duzenimize gecebiliriz de gelisimini tamamlayip gununu doldurup saglikla gelirAmin inşallahyaa çok geçmiş olsun size de. Bol bol dinlenin bir süre sonra düzelecektir normal düzeninize girersiniz yine. Geçti mi kasılmalar peki?
Yok walla bişey almadım , doktorum sen tedbiri elden bırakma dedi. Biraz daha yüksek olsa diyetisyene gidecektin ama şuanlık gerek yok dedi ne yiyip ne yememem konusunda biraz bilgi verdi ama tam olarak bilmyrum internetten bulmaya çalşyrum .Offf ters psikoloji işte. Yasak oldu mu hepten çekici geliyor. Bana da çok oluyor. Benim de meyveye zaafım var. Tatlı aramıyorum ama meyve diye deliriyorum. Akşam sekizden sonra yemiycem hiç diyorum ama sık sık tutamıyorum ben de kendimi. Şeker ölçüm cihazı aldın mı? Üç aydır cihazla iki günde bir bakıyorum açlık tokluk. Gitgide daha yüksek çıkmaya başladı, sonumuz hayrolsun
Evet buda ben , bütün hastalıklara sahibim. İdrar yolu enfeksiyonum bitmiyor ama bnm en büyük sorunum su içmemek sizin sorununuz da mı aynıKızlar çok yürüyünce ya da ne bileyim biraz iş yapsam kasığıma gaz sancısı gibi ağrı saplanıyor sola yatıyorum baya hafifliyor. Bi türlü bitmeyen bir enfeksiyona sahibim doktorum antibiyotik bile kullandırdı ama sadece 1 hafta düzeldi tekrarladı şimdi. Bu iki durumun alakası olabilir mi yaşayanınız var mı?
Sınırı geçmediyse sıkıntı yok gerçekten doktorun doğru söylemiş ama kuzenimden gördüm 30 hafta civarı şeker iyice yükselme eğilimi yapıyor. Şimdiden dikkat etmek lazım. Kuzenimin de 24 haftada yüklemede sınırda çıkmış şekeri ama dikkat etmediği için suyunda fazlalık var, sürekli nstde doğum sancısı çıkıyor, doğumu durdurmak için hastaneye girip çıkıyor sürekli. Ama hiç dikkat etmedi o. Sabahları tabak tabak patates kızartmaları, günde iki ekmek yiyordum diyor, kilo alımı da fazlaydı. Kuzenin durumu erkenden bana biraz uyarıcı olmuş oldu. Aslında dikkat edebilirsen diyetisyene gerek yok evet ama kendi kendine başarılı olamayanlarda diyetisyen çok işe yarıyor. Yükleme sonucum yüksek çıkarsa gıda mühendisi olmama rağmen diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Aslında uzmanlık alanım ama uzman takibinde kalmak çok faydalı oluyor.Yok walla bişey almadım , doktorum sen tedbiri elden bırakma dedi. Biraz daha yüksek olsa diyetisyene gidecektin ama şuanlık gerek yok dedi ne yiyip ne yememem konusunda biraz bilgi verdi ama tam olarak bilmyrum internetten bulmaya çalşyrum .inşallah hayrolur
Ay bizim durumlar çok benziyor valla. Bende de kronik idrar yolu enfeksiyonu var, doktor kesinliklikle antibiyotik içmemi istemiyor, günde 3,5 litre su içiriyor onun yerine. Su içerek iyiyim şikayetim yok.Evet buda ben , bütün hastalıklara sahibim. İdrar yolu enfeksiyonum bitmiyor ama bnm en büyük sorunum su içmemek sizin sorununuz da mı aynı
Benim hiç kesilmedi hala bulantım var. Prilam dr içmeye devam ediyorum. Arada bırakmaya teşebbüs ediyorum bi günlük hemen geri başlamak zorunda kalıyorumGünaydın kızlar bulantım 16 da geçmişti bugün sabah soluğu lahanası aldım tekrardan başladıbnm gıbı olan varmı
Bnm hiç olmadı bulantı 22 de bi hafta oldu sonra geçti inşallah geçerGünaydın kızlar bulantım 16 da geçmişti bugün sabah soluğu lahanası aldım tekrardan başladıbnm gıbı olan varmı
Gunaydin canim gecmis olsun benim de oglanin bogazi kotu iki gundur sanirim bana da bulasti hafif bogazim agriyo hep o once hasta olur ardindan ben olurumGünaydın kızlar , ben çok hastayım soğuk algınlığı öksürük vücut ağrısı zannetmiyorum korona değilimdir çok usuttum 2 gün önce terletip kendimisizlerde kendinize dikkat edin
Bende çocuk gibi terledim terlettim kendimi başıma bu geldi ne halim var ne gücüm kemiklerim agiriyor ,kaslarım dahil. Öksürüğümu zaten hiç demiyorum. Çok geçmiş olsjn canımGunaydin canim gecmis olsun benim de oglanin bogazi kotu iki gundur sanirim bana da bulasti hafif bogazim agriyo hep o once hasta olur ardindan ben olurum
Zencefilli balli ilik su ic bide sarimsak rendele onu yut insallah atlatirsin bende oyle yapacamBende çocuk gibi terledim terlettim kendimi başıma bu geldi ne halim var ne gücüm kemiklerim agiriyor ,kaslarım dahil. Öksürüğümu zaten hiç demiyorum. Çok geçmiş olsjn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?