2021 Aralık Anneleri

Ben otururken ya da ayaktayken hareket hissettiğim çok nadir, akşamları sırt üstü koltuğa uzanıyorum o zaman hareket etmeye başlıyor. Belki senin dinlenme pozisyonuna gelmeni falan bekliyordur

Ben otururken ya da ayaktayken hareket hissettiğim çok nadir, akşamları sırt üstü koltuğa uzanıyorum o zaman hareket etmeye başlıyor. Belki senin dinlenme pozisyonuna gelmeni falan bekliyordur
Valla iki aya yakındır evde yatıyorum canım, ara ara hareket olsun diye kalkıyorum sadece. O yüzden evde hareketsiz olunca erken hissedenlerden oldum, 16-17inci haftadan beri çok net hissediyorum. Hatta doktor bağırsak hareketidir o demişti Ama seyrek hissediyorum işte, doktor zamanla artacak dedi de bizimkinin daha artmadı. Mesela bugün en az beş saattir tık yok. Yarım saat oldu eve geleli attım kendimi sırt üstü bakalım keyfi ne zaman gelirse artık.

Benim oğlan gündüz sabahları öğleden sonra hareket ediyor.Sonra gece 23.00 den sonra sanki yerinden çıkacakmış gibi baya hareket ediyor gece tuvalete kalkıyorum hala hareketli sanırım gece uyumayacaklar.

Istirihat mi var doguma kadar sizin de

Kızlar göbek nasıl çıkıyor anlamadım ben. Göbek deliğinde bi değişiklik mi olması lazım

Benim oğlan gündüz sabahları öğleden sonra hareket ediyor.Sonra gece 23.00 den sonra sanki yerinden çıkacakmış gibi baya hareket ediyor gece tuvalete kalkıyorum hala hareketli sanırım gece uyumayacaklar.
Valla o gece hareketle olayı bizde de var. Aynı düzen devam ederse sabaha kadar dans

Deme ya deme öyle nasil varmış. ☹ Adam sok marketindi galiba ucuz bi bezi bile katkısız bulmuş. Sleepylerde kim var diyo ☹
Paket üzerindeki içerik şöyle; Polietilen PE, Polipropilen PP, termoplastik bir yapıştırıcı olan Hot melt, Selüloz, Poliakrilik asit tuzu yani iyon tutucu Süper Emici Polimer SAP, Elastik, Polyester kararlı fiber yani Elyaf. Parfüm veya losyon belirtilmemiş ama bana kalırsa var ? Sonraki aldığım paketlerde koku azalmış olsa da ilk aldığım pakette parfüm kokusu fazlaydı mesela.
️Reklamlarda lanse edilen -Saf su ile dokunmuştur.- ibaresi sadece dış yüzey için geçerli.

boyle yaziyo bi yerde

Üzdü ☹

Bugün kontrole gittiim, 50 gr şeker yüklemesini herkese öneriyoruz dedi 140ın altında çıkarsa zaten sıkıntı yoktur başka bişey bakmayız dedi. Ya da doğuma kadar 10 günde bir açlık tokluk şekeri bakılmalıymış Dedim yükleniriz 50 gr şeker ne yapalım, kıstığımız şekerli tatlılara sayarız
Bebiş 710 gr olmuş, uyuyordu yine sallayıp uyandırdık pozlarını hep esneyerek verdi
2 ayda 1,5 kilo almışım doktorum tebrik etti çıkınca kendime bol kalorili bir yemek ısmarladım

Hadi maşallah.

Bence normal canım panik yapma benimki de öyle aman aman hareketli değil saatlerce hareket etmediği oluyor hatta eşimi darliyirum hareket yok diye uyuyordur dokunma çocuğa diyor 18 saat uyurlarmis anne karnında birde gündüz hareketli olduğumuzdan karnimiz beşik hissi veriyormuş
Gece de hareket yokmu ben bazen uykudan uyanıyorum hareket edince

Kızlar göbek nasıl çıkıyor anlamadım ben. Göbek deliğinde bi değişiklik mi olması lazım
Olmak zorunda değilmiş araştırdım biraz. Göbek çok büyüyünce yani bizim için erken şu an, esneye ek alan kalmadığı için göbek deliğimin içi dışa doğru çıkıyor delik değil de dümdüz bir görüntü oluyor. Öyle...

Kizlar bana doktor şekerin yok dedi . Kafam karisik

Eklentiler

• IMG_20210824_163137.jpg
    182,3 KB · Görüntüleme: 69
Oh masallahhh, toplamda kac kilo aldiniz simdiye kadar? Bebis 710 gram ise bi o kadar da suyu oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…