- 19 Ocak 2021
- 2.012
- 3.336
- 83
- 35
Ben otururken ya da ayaktayken hareket hissettiğim çok nadir, akşamları sırt üstü koltuğa uzanıyorum o zaman hareket etmeye başlıyor. Belki senin dinlenme pozisyonuna gelmeni falan bekliyordurYa arkadaşlar ne zamandır sorucam sorucam diyorum takma kafaya, düşünme ama benim bu kız beni korkutuyor. Bazen saatlerce hareket hissetmiyorum. Çok hareketli değil yani. Aslında erken hissettim bir aydan uzun süredir hissediyorum ama günde birkaç kere. Hala aynı. Hafta ilerledikçe artar hareketi dedi doktor ama fazla artmadı benimkinin. Geçen gün doktora ev tipi doppler almayı düşünüyorum, saatlerce hareket hissetmeyince çok panik yapıyorum dedim, güldü resmen, 25 senelik doktorum ben almadım eve dedi, kafayı bozarım diye de almamı tavsiye etmedi. Ama bazen hareket beklerken gerçekten panik oluyorum. Doktor bi de anne veya baba sakinse genetik olarak da çok hareketli olmayabilir dedi ama bugün mesela işyerinde oturuyorum, az az dolaşıyorum arada, çok aktif değilim ama üç dört saattir hiç hareket hissetmedim yine. Şuan hastaneye koşmamak için zor tutuyorum kendimi. Sizin de böyle mi, normal mi acaba bu hafta da böyle olması. Doktor normal veya değil demedi. Rahatlayamadım yani.
Valla iki aya yakındır evde yatıyorum canım, ara ara hareket olsun diye kalkıyorum sadece. O yüzden evde hareketsiz olunca erken hissedenlerden oldum, 16-17inci haftadan beri çok net hissediyorum. Hatta doktor bağırsak hareketidir o demiştiBen otururken ya da ayaktayken hareket hissettiğim çok nadir, akşamları sırt üstü koltuğa uzanıyorum o zaman hareket etmeye başlıyor. Belki senin dinlenme pozisyonuna gelmeni falan bekliyordur
Benim oğlan gündüz sabahları öğleden sonra hareket ediyor.Sonra gece 23.00 den sonra sanki yerinden çıkacakmış gibi baya hareket ediyor gece tuvalete kalkıyorum hala hareketli sanırım gece uyumayacaklar.Çok teşekkür ederim cevaplar için 6 haftadır yıllık izinlerimi kullanıyorum. Evde genelde yatıştayım. İki gündür işe geliyorum. Hareket etme, sırt üstü yatma, sola yatma, yemek yeme, tatlı yeme internette gördüğüm herşeyi denedim. Hiçbiri hanımefendinin rahatını bozmuyor malesef. Hatta detaylıya bile üç kere girip çıktık, kaç çikolata yedim kıpraşmadı hanım efendi beş gün sonra bi daha gittik ne kıpraştıramadık yüzünü görmeden bitirdik detaylıyı. Doktoru bile çıldırttık yani. Sadece gece 23den sonra daha hareketli gibi, belki dlay32'nin dediği gibidir. Tabi gün boyu hiç düzeni olmadığı için bana kafayı yedirtiyor. umarım hareketleri düzene girer.
Istirihat mi var doguma kadar sizin deBenim de bebeğim çok hareketli ama açıkçası ben evdeyim ve uzun süre yatmam gerekti hareketli değilim uzun zamandır bence o yüzden çok hissediyorum. Genel de karpuz limon yediğimde çok ama çok hareketleniyor. Akşam yemeklerinde de aynı. Öyle durumlar da yerken bebişin hareketlendiği şeyleri takip edip onları ye bakalım belki işe yarar sende de
Uzun süre düşük tehlikesi yüzünden yatmak zorunda kaldım. Tam ayaklandım covide yakalandım şimdi onun bitmesini bekliyorum. İnşallah sonrasında ayaklanabilirimIstirihat mi var doguma kadar sizin de
Valla o gece hareketle olayı bizde de var. Aynı düzen devam ederse sabaha kadar dansBenim oğlan gündüz sabahları öğleden sonra hareket ediyor.Sonra gece 23.00 den sonra sanki yerinden çıkacakmış gibi baya hareket ediyor gece tuvalete kalkıyorum hala hareketli sanırım gece uyumayacaklar.
Çok geçmiş olsunUzun süre düşük tehlikesi yüzünden yatmak zorunda kaldım. Tam ayaklandım covide yakalandım şimdi onun bitmesini bekliyorum. İnşallah sonrasında ayaklanabilirimsizin istirahat mi var ?
Çok sağolunÇok geçmiş olsun
Paket üzerindeki içerik şöyle; Polietilen PE, Polipropilen PP, termoplastik bir yapıştırıcı olan Hot melt, Selüloz, Poliakrilik asit tuzu yani iyon tutucu Süper Emici Polimer SAP, Elastik, Polyester kararlı fiber yani Elyaf. Parfüm veya losyon belirtilmemiş ama bana kalırsa var ? Sonraki aldığım paketlerde koku azalmış olsa da ilk aldığım pakette parfüm kokusu fazlaydı mesela.Deme ya deme öyle nasil varmış. ☹ Adam sok marketindi galiba ucuz bi bezi bile katkısız bulmuş. Sleepylerde kim var diyo ☹
Üzdü ☹Paket üzerindeki içerik şöyle; Polietilen PE, Polipropilen PP, termoplastik bir yapıştırıcı olan Hot melt, Selüloz, Poliakrilik asit tuzu yani iyon tutucu Süper Emici Polimer SAP, Elastik, Polyester kararlı fiber yani Elyaf. Parfüm veya losyon belirtilmemiş ama bana kalırsa var ? Sonraki aldığım paketlerde koku azalmış olsa da ilk aldığım pakette parfüm kokusu fazlaydı mesela.
️Reklamlarda lanse edilen -Saf su ile dokunmuştur.- ibaresi sadece dış yüzey için geçerli.
boyle yaziyo bi yerde
Hadi maşallah.Bugün kontrole gittiim, 50 gr şeker yüklemesini herkese öneriyoruz dedi 140ın altında çıkarsa zaten sıkıntı yoktur başka bişey bakmayız dedi. Ya da doğuma kadar 10 günde bir açlık tokluk şekeri bakılmalıymışDedim yükleniriz 50 gr şeker ne yapalım, kıstığımız şekerli tatlılara sayarız
Bebiş 710 gr olmuş, uyuyordu yine sallayıp uyandırdık pozlarını hep esneyerek verdi
2 ayda 1,5 kilo almışım doktorum tebrik etti çıkınca kendime bol kalorili bir yemek ısmarladım
Bence normal canım panik yapma benimki de öyle aman aman hareketli değil saatlerce hareket etmediği oluyor hatta eşimi darliyirum hareket yok diye uyuyordur dokunma çocuğa diyorYa arkadaşlar ne zamandır sorucam sorucam diyorum takma kafaya, düşünme ama benim bu kız beni korkutuyor. Bazen saatlerce hareket hissetmiyorum. Çok hareketli değil yani. Aslında erken hissettim bir aydan uzun süredir hissediyorum ama günde birkaç kere. Hala aynı. Hafta ilerledikçe artar hareketi dedi doktor ama fazla artmadı benimkinin. Geçen gün doktora ev tipi doppler almayı düşünüyorum, saatlerce hareket hissetmeyince çok panik yapıyorum dedim, güldü resmen, 25 senelik doktorum ben almadım eve dedi, kafayı bozarım diye de almamı tavsiye etmedi. Ama bazen hareket beklerken gerçekten panik oluyorum. Doktor bi de anne veya baba sakinse genetik olarak da çok hareketli olmayabilir dedi ama bugün mesela işyerinde oturuyorum, az az dolaşıyorum arada, çok aktif değilim ama üç dört saattir hiç hareket hissetmedim yine. Şuan hastaneye koşmamak için zor tutuyorum kendimi. Sizin de böyle mi, normal mi acaba bu hafta da böyle olması. Doktor normal veya değil demedi. Rahatlayamadım yani.
Olmak zorunda değilmiş araştırdım biraz. Göbek çok büyüyünce yani bizim için erken şu an, esneye ek alan kalmadığı için göbek deliğimin içi dışa doğru çıkıyor delik değil de dümdüz bir görüntü oluyor. Öyle...Kızlar göbek nasıl çıkıyor anlamadım ben. Göbek deliğinde bi değişiklik mi olması lazım
Oh masallahhh, toplamda kac kilo aldiniz simdiye kadar? Bebis 710 gram ise bi o kadar da suyu oluyormusBugün kontrole gittiim, 50 gr şeker yüklemesini herkese öneriyoruz dedi 140ın altında çıkarsa zaten sıkıntı yoktur başka bişey bakmayız dedi. Ya da doğuma kadar 10 günde bir açlık tokluk şekeri bakılmalıymışDedim yükleniriz 50 gr şeker ne yapalım, kıstığımız şekerli tatlılara sayarız
Bebiş 710 gr olmuş, uyuyordu yine sallayıp uyandırdık pozlarını hep esneyerek verdi
2 ayda 1,5 kilo almışım doktorum tebrik etti çıkınca kendime bol kalorili bir yemek ısmarladım
Bir önceki 2 ayda 3 kilo almıştım hızlı başladım diye korktum karbonhidrat şekeri minimuma indirdim bol yürüyüş ekledim toplamda 4,5 kilo olarak dengeledikOh masallahhh, toplamda kac kilo aldiniz simdiye kadar? Bebis 710 gram ise bi o kadar da suyu oluyormus
Allah kolaylık versin hamilelik güzeldi yaYandık valla artık elimiz kolumuz yorgunluktan kalkmaz galibaerkek cinsiyetimiz
Zaten 6.aya kadar 4-5 kilo idealmis darisi basimiza insallahBir önceki 2 ayda 3 kilo almıştım hızlı başladım diye korktum karbonhidrat şekeri minimuma indirdim bol yürüyüş ekledim toplamda 4,5 kilo olarak dengeledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?