2021 Aralık Anneleri

Evet iki ailede de tek torun, öyle kuzen kavramimiz da yoktu. şimdi şimdi sosyallesiyo o da evin arkasında ona yaptığımız parkta nekadar sosyallesirsek hakkımızda hayırlısı olsun boyle giderse 2.ler daha şanssız

gobek deliği abartılı çıkanlar var göbek fıtığı oluyo o, gobek deligi çevresinde ağrı yapıyo hatta. suan bi hamile arkadaşımın başı bunla dertte

Benim de hep aşağıda en çok aşağıdaki kaslar esnedi diye düşünüyorum. Yatınca yanlardan hissediyorum. Bi de dik durunca ister istemez aşağıda kalıyo.
Evet evet benim de öyle oluyor duruş pozisyonlarından heralde

Rica ederim evet bende önden sordum. dört gün önce detaylıya girmiştim zaten doktorumda. Kabul eder misiniz diye önden sordum kabul ederiz dediler. Umarım sizinkiler de kabul eder. Bikaç gün arayla bi yazı için tekrar doktora gitmek çok saçma gelmişti bana.

Ya arkadaşlar ne zamandır sorucam sorucam diyorum takma kafaya, düşünme ama benim bu kız beni korkutuyor. Bazen saatlerce hareket hissetmiyorum. Çok hareketli değil yani. Aslında erken hissettim bir aydan uzun süredir hissediyorum ama günde birkaç kere. Hala aynı. Hafta ilerledikçe artar hareketi dedi doktor ama fazla artmadı benimkinin. Geçen gün doktora ev tipi doppler almayı düşünüyorum, saatlerce hareket hissetmeyince çok panik yapıyorum dedim, güldü resmen, 25 senelik doktorum ben almadım eve dedi, kafayı bozarım diye de almamı tavsiye etmedi. Ama bazen hareket beklerken gerçekten panik oluyorum. Doktor bi de anne veya baba sakinse genetik olarak da çok hareketli olmayabilir dedi ama bugün mesela işyerinde oturuyorum, az az dolaşıyorum arada, çok aktif değilim ama üç dört saattir hiç hareket hissetmedim yine. Şuan hastaneye koşmamak için zor tutuyorum kendimi. Sizin de böyle mi, normal mi acaba bu hafta da böyle olması. Doktor normal veya değil demedi. Rahatlayamadım yani.

Bnm kızım da aynı çok hareket etmıyor ama günün bellı saatlerı mutlaka hareket edıyor o saatlerı beklıyorum

Yine vi yerde okumuştum
Bizim hareketli olmamız çocukları sakinleştiriyormuş
Genelde dinlenirken daha çok hareket ediyorlarmış diye

Benim kızım çok hareketli ben ayaktayken duş alırken bile hissediyorum uzun zamandır. Sabit hateket ettiği zamanlar mutlaka vardır. Onu farketmeniz lazım. Ilk başlarda yatınca hissediyodum.

Sırt üstü yatın o zaman çok hissediliyor

Gece uykunda hareket edip gündüz uyuyordur belki annesi

Benim de bebeğim çok hareketli ama açıkçası ben evdeyim ve uzun süre yatmam gerekti hareketli değilim uzun zamandır bence o yüzden çok hissediyorum. Genel de karpuz limon yediğimde çok ama çok hareketleniyor. Akşam yemeklerinde de aynı. Öyle durumlar da yerken bebişin hareketlendiği şeyleri takip edip onları ye bakalım belki işe yarar sende de

Bnm kızım da aynı çok hareket etmıyor ama günün bellı saatlerı mutlaka hareket edıyor o saatlerı beklıyorum

Yine vi yerde okumuştum
Bizim hareketli olmamız çocukları sakinleştiriyormuş
Genelde dinlenirken daha çok hareket ediyorlarmış diye

Benim kızım çok hareketli ben ayaktayken duş alırken bile hissediyorum uzun zamandır. Sabit hateket ettiği zamanlar mutlaka vardır. Onu farketmeniz lazım. Ilk başlarda yatınca hissediyodum.

Sırt üstü yatın o zaman çok hissediliyor

Gece uykunda hareket edip gündüz uyuyordur belki annesi

Çok teşekkür ederim cevaplar için 6 haftadır yıllık izinlerimi kullanıyorum. Evde genelde yatıştayım. İki gündür işe geliyorum. Hareket etme, sırt üstü yatma, sola yatma, yemek yeme, tatlı yeme internette gördüğüm herşeyi denedim. Hiçbiri hanımefendinin rahatını bozmuyor malesef. Hatta detaylıya bile üç kere girip çıktık, kaç çikolata yedim kıpraşmadı hanım efendi beş gün sonra bi daha gittik ne kıpraştıramadık yüzünü görmeden bitirdik detaylıyı. Doktoru bile çıldırttık yani. Sadece gece 23den sonra daha hareketli gibi, belki dlay32'nin dediği gibidir. Tabi gün boyu hiç düzeni olmadığı için bana kafayı yedirtiyor. umarım hareketleri düzene girer.

Benim kız geceleri bir hareketli ve bu beni korkutuyor

Girer girer endişe etme bazı insanların plesantası önde oluyormuş o yüzden de hareketleri az hissedebiliyormuşsun belki öyledir. Yada huyu gereği az hareketlidir belki annesi. Belki rahatına düşkün bir bebiş olacaktır

Sordum canım onu plasenta arkadaymış, eşim de ne iyi doğunca da böyle sakin olur inşallah rahat ederiz diyor da hiç öyle olmuyormuş o. Anne karnında deli gibi hareket edenler doğunca çok sakin olabiliyormuş Valla sakinliği yaramazlığı önemli değil de, geçmişte düşüklerim, negatif tüp bebek denemelerim ve ileri yaş olunca korkuyorum elimde olmadan.

Hamileliğin yarısından fazlası bitti. Aklına olumsuzlukları getirme bu defa sen ve bebeğin için her şey çok güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…