2021 Aralık Anneleri

Kimseye bence ama Burnu büyük olcakmıs bana benzeyecekmiş ağzı da büyük ağzı da babasına benziyo bizce
Benim de en son burnunu bana benzettm babasinim daha kucuk cunkubelli olmaz son haftalarda yuzleri daha netlrscek aynisi doguyorbenim vardi ultrasonla nerdeyse ayniydi ya kaslari catikti dogdugundada ayni

Selam kızlar ayrıntılı ultrsyından geldım normal dedılr ama bı hafta geriden gelıyormus bebem dıger çocuklarımda hep ılerı gıdıyordu bı hep geride 490 gr mış
Masallah canim1 hafta hic onemli degil gec dollenme ya da minyon olablr saglikla buyusun

Bende bazen öyle hissediyorum, ama normaldir diye düşündüm doktora sormadım. Daha bugün gitmiştim her şey iyiydi.

Benim kızımda öyleydi yukarı hiç tekmeledi hep vajinama doğru tekmelerdi altım yerinden çıkacak gibi olurdu.Muhtemelen normaldir

Benim de 190cikti doktor 2gun aclik tokluk sekerime baktirmami istedi sonra kontrole gitcem .Simdilik yediklerime dikkat etmeye calsiiyorum.
Vala dikkat edin bence de çok tehlikeli şeker. Tam sınır çünkü 190. Eğer gebelik sekeriyse ki öyle görünüyor sizin, beslenmeyle yoluna girer

Tam birer saatlik arayla baktılar. Bilemiyorumki ne doğru. Hayırlısı artık. Önemli olan bu parmaktan olctugum birkaç aylık zaman olacak. Çünkü diyabet hastası olup olmadığım öyle ortaya cikacakmis

Kızlar detaylıdayım, heryerine baktı kalbi kaldı yüzünü dönmüyor bizim velet. Bi 15-20 dk mola verelim dedi doktor. Asıl dönecek bu çocuk
Bizimkidé hiç yüzünü göstermiyor yaa erkek ama pek cekingen
Bende de oluyor o pit pit vuruyor çok huylandirici bişey yaaa bence normal bişey pozisyon degistiriyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…