Annemde çıkmıştı kardeşime hamileyken diyet yapmıştı sadeceInsülin bile kullanan var diye biliyorum. Hem bilirsen hiç kaçamak yapmazsın canım çekti demezsin.
O yükleme değilse de sekerli su olayını kesin yapmak lazım bence. Tabi sen bilirsin. Ben de aksine tamamen saldım tatlı filan. Ne çıkacaksa çıksin bakalım.Annemde çıkmıştı kardeşime hamileyken diyet yapmıştı sadece
Acaba hangisi daha zararlı?
Neyse bi 26. Haftaya kadar diyet yapmaya çalışayım
Yapamazsam test yaptırırım bari
Yükleme şekerli sudan farklı bi şey mi?O yükleme değilse de sekerli su olayını kesin yapmak lazım bence. Tabi sen bilirsin. Ben de aksine tamamen saldım tatlı filan. Ne çıkacaksa çıksin bakalım.
Yüklemede özel içecek içip bi kaç kez kan veriyosun. Bazı yerler direkt yükleme yapıyo diye biliyorum. Normalde önce şekerli su verilir bi saat sonra kan alınır duruma göre yükleme yapılır.Yükleme şekerli sudan farklı bi şey mi?
Ben bu şeker hastaları nasıl beslenir bi araştırayım en iyisi
2 gündür yapmaya çalışıyorum
Ama neleri kaçırdım mesela bilemiyorum
En iyisi tam emin olarak araştırayım
Ona göre uygulayayım
Tutamıyorum beni böyle kabul edin. Ama bu sefer bi şey yapmamıştım bence. Amaaan neyseBu ne bea ban ban
Ne çok oldu. Az dilini tut kız
Doğurunca kadar dur yerindeTutamıyorum beni böyle kabul edin. Ama bu sefer bi şey yapmamıştım bence. Amaaan neyse
205 çıktı
Ben bugun tetanoz oldum ardindan aclik kan sekerim icin tahlil alindi ve doktor dediki " bak kizim tokluk sekeri oyle iki lokma yedim olctureyimle olmaz ilk lokmani yedigin an saate bak tam 2 saat gececek 120.dakika tokluk vereceksin gerisi dogru sonuc degil haberin olsun oyle sira bekledim 150 dakika oldu falan da olmaz 120.dakika o kani vereceksin"Benim de 190cikti doktor 2gun aclik tokluk sekerime baktirmami istedi sonra kontrole gitcem .Simdilik yediklerime dikkat etmeye calsiiyorum.
Ben geldiiim.
Ay emin değilim ama 90a kadardı sankiMervecimmmmm aclik kan sekeri kac olmali benim 66 cikmis hemsire izne ayrilmis suan muhattapim yok soracak hazir seni bulmusken
Neyse goren olursa yazar vardir belki bilenAy emin değilim ama 90a kadardı sanki
Almadım. Benim göğüslerim çok küçük. Doğumdan sonra süt dolar da mucizevi şekilde büyürse alacağım.Kızlar emzirme sütyeni aldınız mı ya da dışarıda ne kullanıyorsunuz? Ben h&mde bu ikisi arasında kaldım.
Artık herhangi bir yerinde sertlik olan bir sütyen kullanmak istemiyorum göğüs altlarım pişik oldu ağlayasım geliyor küçük göğüs ne rahattı
Şu an kremlerle toparladım bir daha sütyenle temas etsin istemiyorum, spor sütyenlerimi kullanıyordum normalde ama bu sıcaklarda onlar da bunaltıp terletiyor almışken doğum sonrası da işine yarayacak bişey olsun diyorum
Her yerde söyleme nazar ederler ben kıskandım meselaAlmadım. Benim göğüslerim çok küçük. Doğumdan sonra süt dolar da mucizevi şekilde büyürse alacağım.
Bence sorun yoktur ama hareketleri kuvvetli biraz acıtabilir artık.Kizlar ya acil birsey soracagim normalde de oluyorduda bugun daha cok şöyle ben bebegin hareketlerini tekme gibi rahim agzima yakin idrar torbama baski aci verir gibi oralarda cok hissediyorum cok degisik hep asagida gibi n9rmal bir durummudur doktora sormam gerekirmi gecen hafta detayli ultrasonda yuzustu pozisyondaydi rahim agzi uzunlugu da iyi demisti:s
Pozisyonundan dolayi ozmn di mi cnm yuzustuyse yine eller ayaklar asagiya vuruyor sanrmBence sorun yoktur ama hareketleri kuvvetli biraz acıtabilir artık.
O dönmüştür belki de ayakları tam aşağıda kafası yukarda ds ooabilir acıtıyosa kuvvetli tekmelerle. Nasılmış boyu kilosuPozisyonundan dolayi ozmn di mi cnm yuzustuyse yine eller ayaklar asagiya vuruyor sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?