2021 Aralık Anneleri

Insülin bile kullanan var diye biliyorum. Hem bilirsen hiç kaçamak yapmazsın canım çekti demezsin.
Annemde çıkmıştı kardeşime hamileyken diyet yapmıştı sadece
Acaba hangisi daha zararlı?
Neyse bi 26. Haftaya kadar diyet yapmaya çalışayım
Yapamazsam test yaptırırım bari

Annemde çıkmıştı kardeşime hamileyken diyet yapmıştı sadece
Acaba hangisi daha zararlı?
Neyse bi 26. Haftaya kadar diyet yapmaya çalışayım
Yapamazsam test yaptırırım bari
O yükleme değilse de sekerli su olayını kesin yapmak lazım bence. Tabi sen bilirsin. Ben de aksine tamamen saldım tatlı filan. Ne çıkacaksa çıksin bakalım.

O yükleme değilse de sekerli su olayını kesin yapmak lazım bence. Tabi sen bilirsin. Ben de aksine tamamen saldım tatlı filan. Ne çıkacaksa çıksin bakalım.
Yükleme şekerli sudan farklı bi şey mi?
Ben bu şeker hastaları nasıl beslenir bi araştırayım en iyisi
2 gündür yapmaya çalışıyorum
Ama neleri kaçırdım mesela bilemiyorum
En iyisi tam emin olarak araştırayım
Ona göre uygulayayım

Yüklemede özel içecek içip bi kaç kez kan veriyosun. Bazı yerler direkt yükleme yapıyo diye biliyorum. Normalde önce şekerli su verilir bi saat sonra kan alınır duruma göre yükleme yapılır.

Benim de 190cikti doktor 2gun aclik tokluk sekerime baktirmami istedi sonra kontrole gitcem .Simdilik yediklerime dikkat etmeye calsiiyorum.
Ben bugun tetanoz oldum ardindan aclik kan sekerim icin tahlil alindi ve doktor dediki " bak kizim tokluk sekeri oyle iki lokma yedim olctureyimle olmaz ilk lokmani yedigin an saate bak tam 2 saat gececek 120.dakika tokluk vereceksin gerisi dogru sonuc degil haberin olsun oyle sira bekledim 150 dakika oldu falan da olmaz 120.dakika o kani vereceksin" israrla tekrar tekrar acikladi sirin doktor amca sizde eger ona dikkat etmedilerse soyleyeyim dedim

Kızlar emzirme sütyeni aldınız mı ya da dışarıda ne kullanıyorsunuz? Ben h&mde bu ikisi arasında kaldım.
Artık herhangi bir yerinde sertlik olan bir sütyen kullanmak istemiyorum göğüs altlarım pişik oldu ağlayasım geliyor küçük göğüs ne rahattı
Şu an kremlerle toparladım bir daha sütyenle temas etsin istemiyorum, spor sütyenlerimi kullanıyordum normalde ama bu sıcaklarda onlar da bunaltıp terletiyor almışken doğum sonrası da işine yarayacak bişey olsun diyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210818_151914_com.hm.goe.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20210818_151903_com.hm.goe.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 37
Almadım. Benim göğüslerim çok küçük. Doğumdan sonra süt dolar da mucizevi şekilde büyürse alacağım.

Kizlar ya acil birsey soracagim normalde de oluyorduda bugun daha cok şöyle ben bebegin hareketlerini tekme gibi rahim agzima yakin idrar torbama baski aci verir gibi oralarda cok hissediyorum cok degisik hep asagida gibi n9rmal bir durummudur doktora sormam gerekirmi gecen hafta detayli ultrasonda yuzustu pozisyondaydi rahim agzi uzunlugu da iyi demisti:s

Bence sorun yoktur ama hareketleri kuvvetli biraz acıtabilir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…