• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı malesef yüksek çıktı yarın diyetisyene gideceğim. Buna bağlı olarak bebeğimin suyuda fazla çıktı. Ayrıca şeker takibine başladım açlık tokluk hergun sekiz kere parmağı delip ölçüm alicam. Varmı yüksek çıkanlar neler yapıyorsunuz.
Geçmiş olsun
Öncesinde bi belirtiniz var mıydı yoksa tamamem rutin kontrolde mi çıktı 👀

Kızlar ben aşı olmayacağım diyordum fakat aşı oldum. Etrafımızda aşı olmayanlar çok ve çoğu da pozitif çıkmaya başladı endişelerden stresten artık dün aşıyı oldum bugün de halsizlik var aşı olanlar da oldu mu böyle 😔😔

Çok geçmiş olsun canım malesef benim de testim pozitif cuma günü rahatsızlığım başladı 5 yaşında kızım da var ilk gün ateşlendik kızım ertesi gün iyi oldu çok şükür benimde ateşim çok çok yükselmesi vücut kırgınlığı boğaz ağrısı var bende de koku tat tamamen gitti ne yediğimi anlamıyorum ama bol bol çiğ sarımsak ekmek içine koyup bol çiğneyerek yiyorum üstüne ayran. Kuru soğan söğüş yapıp bol sumak limonla yiyorum git gel su içiyorum doktor bebeği etkilemez dedi ilaç da vermedi ağrı olursa parol iç dedi çok şükür dayanılmıycak ağrım olmadı parol içmedim bugün 5.günüm benim yavaş yavaş geçiyor inşallah. İnşallah sende bende tüm hamileler Allah a emanetiz rabbim korusun en hafifi şekilde atlatalım
Cok gecmis olsun bir an once toparlanirsin insallah canimmm

Kac cikti cnm?
Kızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı malesef yüksek çıktı yarın diyetisyene gideceğim. Buna bağlı olarak bebeğimin suyuda fazla çıktı. Ayrıca şeker takibine başladım açlık tokluk hergun sekiz kere parmağı delip ölçüm alicam. Varmı yüksek çıkanlar neler yapıyorsunuz.

Bana bu yıl aşı olduğu için okullar uzaktan eğitime geçmeyecek gibi geliyor
Ama geçen yılki tahminlerimde de hep yanılmıştım 😂
Yani gerçi vaka sayısı ölüm sayısı ne kadar yüksek olmasına rağmen iyice saldık kendimizi geçilmeyedebilir doğru söylüyorsunuz

Çok geçmiş olsun canım malesef benim de testim pozitif cuma günü rahatsızlığım başladı 5 yaşında kızım da var ilk gün ateşlendik kızım ertesi gün iyi oldu çok şükür benimde ateşim çok çok yükselmesi vücut kırgınlığı boğaz ağrısı var bende de koku tat tamamen gitti ne yediğimi anlamıyorum ama bol bol çiğ sarımsak ekmek içine koyup bol çiğneyerek yiyorum üstüne ayran. Kuru soğan söğüş yapıp bol sumak limonla yiyorum git gel su içiyorum doktor bebeği etkilemez dedi ilaç da vermedi ağrı olursa parol iç dedi çok şükür dayanılmıycak ağrım olmadı parol içmedim bugün 5.günüm benim yavaş yavaş geçiyor inşallah. İnşallah sende bende tüm hamileler Allah a emanetiz rabbim korusun en hafifi şekilde atlatalım
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun.

Ya öyle mii, size de çok geçmiş olsun 😔 sarımsak yiyorum ama bir tane yiyorum günde sarımsak tansiyon düşürüyo aman diyim dikkat edin. Benimde bugün 4. Günüm sadece burnum akıyo eklem ağrılarım geçti ateşim düştü dün. Allahım bebeklerimizi korusun onlara bir şey olmasın inşallah bu süreçten hiç etkilenmeden çıkarlar 🤲🏻 bu arada sizin kasık ağrılarınız kramplarınız oldu mu? Benim başladığı ilk andan beri kasık ağrılarım var bugün kadın doğumla görüşeceğim.

Herkese merhaba. Şeker yüklemesi yaptıranlar sorun yaşadı mı? Ben hiç istemiyorum ancak gebelik öncesi fazla kilo aldığım ve polikistik over sebebiyle doktor mutlaka yapmak istiyor. Ayrıca aşı önerdi mi doktorlarınız? Benim kendi doktorum önerdi ancak uzman arkadaşım kesinlikle gebelere önermiyoruz dedi. Arkadaşım daha samimi geldi haliyle.

Back