- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Bi meyve suyu ya da bikaç parça çikolata benimkini içerde amuda bile kaldırmıştıKızlar detaylıdayım, heryerine baktı kalbi kaldı yüzünü dönmüyor bizim velet. Bi 15-20 dk mola verelim dedi doktor. Asıl dönecek bu çocuk
Ben de çikolata yedim o yüzden içerde çiftetelli oynuyor ama sırtı dönük oynamayı tercih ediyor inatçı bebeBi meyve suyu ya da bikaç parça çikolata benimkini içerde amuda bile kaldırmıştı
Benim bütün uzman arkadaşlarım aşıyı önerdi, gebe olanlar kendileri de yaptırdı.Herkese merhaba. Şeker yüklemesi yaptıranlar sorun yaşadı mı? Ben hiç istemiyorum ancak gebelik öncesi fazla kilo aldığım ve polikistik over sebebiyle doktor mutlaka yapmak istiyor. Ayrıca aşı önerdi mi doktorlarınız? Benim kendi doktorum önerdi ancak uzman arkadaşım kesinlikle gebelere önermiyoruz dedi. Arkadaşım daha samimi geldi haliyle.
Hahahaha elinizle karnınızı sağdan soldan biraz sallayın, benim doktorum karnımı şekilden şekle sokuyor bazen konumunu değiştirmek içinBen de çikolata yedim o yüzden içerde çiftetelli oynuyor ama sırtı dönük oynamayı tercih ediyor inatçı bebe
Ben şeker yüklemesi yaptırmayacağımHerkese merhaba. Şeker yüklemesi yaptıranlar sorun yaşadı mı? Ben hiç istemiyorum ancak gebelik öncesi fazla kilo aldığım ve polikistik over sebebiyle doktor mutlaka yapmak istiyor. Ayrıca aşı önerdi mi doktorlarınız? Benim kendi doktorum önerdi ancak uzman arkadaşım kesinlikle gebelere önermiyoruz dedi. Arkadaşım daha samimi geldi haliyle.
Benimki de tutmuyor o takvimle24 cm olmuş ve 420 grammış, burda hamilelik imzasında yazan yine tutmadı
Şöyle bir durum var, tanıdığım 3 kişi, biri babam, aşının akşamına kalp krizi geçirdi Yine başka tanıdığım 50lerin başlarında iki kişi felç geçirdi. Doktorların hiç biri aşıdan değildir diyemedi. Tesadüfse neden bu ara bu kadar tesadüf oldu bilemiyorum. O yüzden gözüm korktu biraz.Benim bütün uzman arkadaşlarım aşıyı önerdi, gebe olanlar kendileri de yaptırdı.
Samimiyetle alakalı bir durum değil pek, hiçbir doktor önemsemediğinden size rastgele bir yol göstermez haliyle.
Kimse de %100 yaptır diyemez haklı olarak.
Sizin kendiniz kar zarar dengenizi kurmanız gerek, ben covidin çok daha büyük sıkıntılara yol açabileceği ihtimaline inandığım için aşımı oldum
Geçmiş olsun böyle vakalar hiç duymamıştım. Eşim sağlıkçı onlar da hiç olumsuz durumlarla karşılaşmadı.Şöyle bir durum var, tanıdığım 3 kişi, biri babam, aşının akşamına kalp krizi geçirdi Yine başka tanıdığım 50lerin başlarında iki kişi felç geçirdi. Doktorların hiç biri aşıdan değildir diyemedi. Tesadüfse neden bu ara bu kadar tesadüf oldu bilemiyorum. O yüzden gözüm korktu biraz.
Sinovac mı yoksa biontech mi?Şöyle bir durum var, tanıdığım 3 kişi, biri babam, aşının akşamına kalp krizi geçirdi Yine başka tanıdığım 50lerin başlarında iki kişi felç geçirdi. Doktorların hiç biri aşıdan değildir diyemedi. Tesadüfse neden bu ara bu kadar tesadüf oldu bilemiyorum. O yüzden gözüm korktu biraz.
TamamlanmadıDönmeden nasıl tamamladınız?
Amin canım inşallah. Benim kasık ağrım hiç olmadı çok az baş ağrısı yaşadım ilaça gerek duymadım. Şu an sadece grip gibi hafif burun tıkanıklığı boğaz ağrısı kaldı.Ya öyle mii, size de çok geçmiş olsunsarımsak yiyorum ama bir tane yiyorum günde sarımsak tansiyon düşürüyo aman diyim dikkat edin. Benimde bugün 4. Günüm sadece burnum akıyo eklem ağrılarım geçti ateşim düştü dün. Allahım bebeklerimizi korusun onlara bir şey olmasın inşallah bu süreçten hiç etkilenmeden çıkarlar bu arada sizin kasık ağrılarınız kramplarınız oldu mu? Benim başladığı ilk andan beri kasık ağrılarım var bugün kadın doğumla görüşeceğim.
Babam sinovac oldu, felç geçirenlerden biri biontech. diğerlerini bilmiyorum malesefSinovac mı yoksa biontech mi?
Çok teşekkür ederim. Bu olaylar yaşandığından beri kendi anneme dahi ol ya da olma diyemiyorum. Ne desem yanlış olabilir. Doktor arkadaşlarıma da bir şey olmadı. Tesadüf olduysa çok garip bir tesadüf değil mi? Bu kadar üst üste olmamalıydıGeçmiş olsun böyle vakalar hiç duymamıştım. Eşim sağlıkçı onlar da hiç olumsuz durumlarla karşılaşmadı.
Ben de çevremde covidin yol açtığı kötü sonuçlara çok şahit oldum örnek vererek kimseyi etkileyip strese sokmak istemem :)
Dediğim gibi herkes kendi kar zarar terazisinde göre veriyor kararını
Ben biraz kar zarar bakıyorum sanırımÇok teşekkür ederim. Bu olaylar yaşandığından beri kendi anneme dahi ol ya da olma diyemiyorum. Ne desem yanlış olabilir. Doktor arkadaşlarıma da bir şey olmadı. Tesadüf olduysa çok garip bir tesadüf değil mi? Bu kadar üst üste olmamalıydı
Insülin bile kullanan var diye biliyorum. Hem bilirsen hiç kaçamak yapmazsın canım çekti demezsin.Ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım
Yerine şeker hastaları gibi beslenmeye karar verdim
Sonuçta şeker çıksa da zaten kolay kolay ilaç kullanılmıyormuş doğru duyduysam
Yine beslenmeye dikkat edilecekmiş
Madem baştan edeyim dedim
Hem kilo alımına da iyi gelir bence
Aşı konusunda da tetanozun 2. Dozunu ertele
Ama mutlaka aşını ol hemen dedi
Bu ara vakalar çok arttı çünkü
Benimki de tutmuyor o takvimle
Doktor az demediyse dert etme
Ayrıca benim çocuk da son kontrol de yüzünü dönmedi
Elini koydu yüzüne
İttik yuvarladık ama onda da elini çekti ama kafasını terse çevirdi
Tamamen özgür iradesiyle göstermedi yani
Herkesde bir değil ama bende oldum eşimde oldu çok şükür birşey olmadı arkadaşın dediği gibi herkes terazisini kendi yapsın bencede bu çok farklı birdurum bazı olumsuzlukları burda anlatmanın doğru değil bence olacağı varmış olmuş yaniÇok teşekkür ederim. Bu olaylar yaşandığından beri kendi anneme dahi ol ya da olma diyemiyorum. Ne desem yanlış olabilir. Doktor arkadaşlarıma da bir şey olmadı. Tesadüf olduysa çok garip bir tesadüf değil mi? Bu kadar üst üste olmamalıydı
Hoşgeldin nerdeydinde geldinBen geldiiim.
Banlıydım sık sık olduğu gibiHoşgeldin nerdeydinde geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?