• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

O zaman suçlu meyve 😂😂pekmez bir tatlı kaşığı geçmez 😀😀😀
Meyve masum gözüksede şekeri hop fırlatıyor. bazen farkında olmuyoruz yerken
O zmn o kadar pekmez bişi yapmaz
Korkuyorum da bişi yazmaya diyetisyenler birliğinden biri gelir filan diye sen kendini nasıl iyi hissediyorsan 🙈

Vegaferon fort 100 mg olan canım

Hımm anladım canım bende yediklerime dikkat edeyim bakayım meyveyi azaltayim
Sıcaklardan yemek yenmiyor ki kurumeyve yemiş hiç istemiyor canim
Ahhh ah bn kuruyemiş zar zor yiyorum desem tam dayakılığım🤣🤣 hamur işi tatlı ye demeden yiyorum

Amin inşallah bize de geri demişlerdi bacak boyu için dün uyumlu hatta 2 gün ileri çıktı perinatolog da 🤷🏻‍♀️
Ne güzeeeeelll .. benim de olur inşaallah öyle. Sen süt yogurt vs onları ne sıklıkta tüketiyorsun canım. Bu hazır sütlerden içiyordum da sıkıldım. Yoğurt da pek yiyemiyorum ben. Bi ayran işte. Kalsiyum ihtiyacını nasıl gideriyorsun sen ?

Ne güzeeeeelll .. benim de olur inşaallah öyle. Sen süt yogurt vs onları ne sıklıkta tüketiyorsun canım. Bu hazır sütlerden içiyordum da sıkıldım. Yoğurt da pek yiyemiyorum ben. Bi ayran işte. Kalsiyum ihtiyacını nasıl gideriyorsun sen ?
Canım ben her sabah yumurta ve kaşar peyniri tüketiyorum gün içinde belki yemeğin yanında varsa yoğurt yiyorum çalıştığım için hergün olmayabiliyor akşamları muhakkak 1 muz üstüne bal ve ceviz ekleyip 1 bardak hazır süt eşliğinde tüketiyorum hem tadını çok seviyorum hemde muz kalsiyum açısından çok zengin bu şekilde besleniyorum zorla illa süt içmem gerek diyerek içmiyorum yanı yanında bişeyler yiyorum üstüne soğuk süt içince iyi geliyor 🤗

Yaaa ne fenaymış 😱o hemşire bnm ki en son ne zaman gittin dedi
Bn dün detaylıya gittim dedim aşıyı vurdu aklımızda kalmasın dedi kalp atlı dinleyelim dedi.
yapmazsa bişey olursa yapmadın derim diye herhalde çok da iyiydi maşallah nazar etmeyim
Benim de doktor çok tatlı tek tençk soruyor maşallah diyor seviniyor iyi deyince bebeğe. Sanırım çocuğu yok dua ettim olsun diye. Ama hemşiresi dövecek sanki bişey desen

Canım ben her sabah yumurta ve kaşar peyniri tüketiyorum gün içinde belki yemeğin yanında varsa yoğurt yiyorum çalıştığım için hergün olmayabiliyor akşamları muhakkak 1 muz üstüne bal ve ceviz ekleyip 1 bardak hazır süt eşliğinde tüketiyorum hem tadını çok seviyorum hemde muz kalsiyum açısından çok zengin bu şekilde besleniyorum zorla illa süt içmem gerek diyerek içmiyorum yanı yanında bişeyler yiyorum üstüne soğuk süt içince iyi geliyor 🤗
Ben de pek iştahlı biri olmadığım için sıkıntı yaşıyorum. O yüzden bi sorayım dedim sana da . Muzu cevizi süt yoğurt vs ben de hemen hemen her gün tüketiyorum da ☺️ teşekkür ederim canım

Ben de pek iştahlı biri olmadığım için sıkıntı yaşıyorum. O yüzden bi sorayım dedim sana da . Muzu cevizi süt yoğurt vs ben de hemen hemen her gün tüketiyorum da ☺️ teşekkür ederim canım
Ballı muz ve cevizi beraber denemeni tavsiye ederim çok güzel oluyor 🤌🏻🤗

Çok saçma degıl mı mutlaka arastrın hakkınız sonuçta ayrıca doğumdan sonrakı 1 hafya bıle öyle kıymetlıkı.
Bende farklı mudurluktekı özlük birimi personellerine sordum malesef
alamıyorum aktarilmiyormus aslında aktaran kurumlar da varmış bu konu biraz muallakta kalmış bir konu dediler
Demekki bizim ozlukte tam bilmiyor ki benden once hamile olanlar izin aldıkları halde aktarılmış doğum sonrasına...
Evet benim de anladığım pandemi sonrası bu konular biraz havada kalmış, netlik yok, her Müdürlük kafasına göre hareket ediyor. Takipteyim net bi bilgi edinirsem yazarım.

Kızlar dün gece covid testim pozitif çıktı. Bebeğim için çok endişeleniyorum. Yeni mutasyon virüstenmiş birde. Aranızda geçiren yada çevrenizde hamilelikte geçirip atlatan var mı?😔 Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 😔😔
Çok geçmiş olsun canım malesef benim de testim pozitif cuma günü rahatsızlığım başladı 5 yaşında kızım da var ilk gün ateşlendik kızım ertesi gün iyi oldu çok şükür benimde ateşim çok çok yükselmesi vücut kırgınlığı boğaz ağrısı var bende de koku tat tamamen gitti ne yediğimi anlamıyorum ama bol bol çiğ sarımsak ekmek içine koyup bol çiğneyerek yiyorum üstüne ayran. Kuru soğan söğüş yapıp bol sumak limonla yiyorum git gel su içiyorum doktor bebeği etkilemez dedi ilaç da vermedi ağrı olursa parol iç dedi çok şükür dayanılmıycak ağrım olmadı parol içmedim bugün 5.günüm benim yavaş yavaş geçiyor inşallah. İnşallah sende bende tüm hamileler Allah a emanetiz rabbim korusun en hafifi şekilde atlatalım

Kızlar merhaba bugün şeker yüklemesi yapıldı malesef yüksek çıktı yarın diyetisyene gideceğim. Buna bağlı olarak bebeğimin suyuda fazla çıktı. Ayrıca şeker takibine başladım açlık tokluk hergun sekiz kere parmağı delip ölçüm alicam. Varmı yüksek çıkanlar neler yapıyorsunuz.

Back