2021 Aralık Anneleri

Randevusuz alıyorlar zaten saniyelik bişey aşı işi, ama benim aile hekimliğinde hiç kalp atışı veya tahlil yapmıyorlar bende yapın demedim hiç sadece aşımı oldum çıktım
Ben de hamileliğimi aile hekimliğinde kan verip öyle öğrenmiştim. Orda kilo boy ölçümümü yaptı, not aldı o kadar. Başka me arayan var ne soran. Aşı için de şimdi doktorum dedi bu haftalarda ol diye öyle kendim gidicem, çok ilgisizler çokkkk

Sağol canım senin kontrol ne zamandı ben 15 gün beklerim yüreğim ağzımda
10 gün içinde gidebilirsin demişti de bugünlerde gitmem gerekiyor iste ama pek müsait olamadım gitmek icin canım. Çünkü il dışında var perinatolog.
Bu hafta biseyler yapcaz bakalım . 15 gün sonra mi gitcen sen

Bende öyle oluyordum doktor kan şekerin çok hızlı yuksekıyırdur demiştı ekmek poğoça sımıt falan yıyordum kahvaltuda

Yok kuzum şu an kendi de bebek de gayet iyi. O ağır geçirdi hatta. 5 kilo verdim demişti sanirim. Şimdi iyi şükür.

Yok ben randevu aldığımda 15 gün sonraya vermişti dün gittim işte bir daha gitmeme gerek yokmuş bebiş sağlıklı maşallah darısı seninde başına

Bende öyle oluyordum doktor kan şekerin çok hızlı yuksekıyırdur demiştı ekmek poğoça sımıt falan yıyordum kahvaltuda
Nasil duzeldi pek i csnim,Acaba gebelik şekeri mi var kiKilo alımı da hızlı bende haftaya pazartesi şeker yuklemem var
Aslında şekerli yemiyorum ben meyve çok yiyorum
Kahvaltıda normal domates salatalık zeytin yumurta peynir pekmez bir veya iki dilim kepek ekmeği

Çok amiiiiinnnnn çok ihtiyacım var çünkü güzel seyler duymaya
Ben 15 gün hep pozitif düşündüm ama İnan ki dün doktordan çıkınca omzumdan bir yük almışlar gibi hissettim eve gider gitmez de uyumuşum yani istem dışı onun ağırlığını taşımışım düşünmüyorum desem bile…

Tabi ki canım düşünmemek ne demek. Bir saniye aklımdan çıkmıyor sürekli kendimi dinliyorum kimildiyo mu kimildamiyo mu daha mı güçlü vuruyor düne göre. Zaten bir hafta geride ama hep bi ilerleme var mıdır diye kendimi yokluyorum . Sağ salim alsaydık kucağımıza da

Çok geçmiş olsun canım . Hangi demir ilacı bu acaba ?

Yaaa ne fenaymış o hemşire bnm ki en son ne zaman gittin dedi
Bn dün detaylıya gittim dedim aşıyı vurdu aklımızda kalmasın dedi kalp atlı dinleyelim dedi.
yapmazsa bişey olursa yapmadın derim diye herhalde çok da iyiydi maşallah nazar etmeyim

Amin inşallah bize de geri demişlerdi bacak boyu için dün uyumlu hatta 2 gün ileri çıktı perinatolog da

Bende meyve çok yerım ama kahvaltımı hep okulda yapıyırdum ordada sımıt pogaca falan oluyırdu doktor bı anda öyle yeme demiştı çiğ kuruyemiş bulundur onlardan atıştır meyveyıde abartma meyvedede çok şeker var demiştı valla ben öyle gecıstrdım çok ta düzelmedi 3. Hamılrlıgım hala aynı. Sadece ılk hamılrlıgımde olmamıştı ondada hep serum la beslenıyordum bulantılardan

Havalardan olmasın bnmde sıcaklarda 10/5 düşüyordu birde yırulduğum zaman düşüyor
Bi doktoruna danış gerçi bn sordum düşsün Yükselmesin dedi

Şeker yemiyon ama meyve pekmez kararında yemek lazım kuruyemiş ye ekmek azalt baş dönmesi filan olur ya inşallah bişi yoktur dönem dönem oluyor geçiyor

Randevusuz alıyorlar zaten saniyelik bişey aşı işi, ama benim aile hekimliğinde hiç kalp atışı veya tahlil yapmıyorlar bende yapın demedim hiç sadece aşımı oldum çıktım
Valla bana bn demeden yazmıştı tahlil aşı izlem diye
Bn her ay yaptırıyorum

Çok geçmiş olsun canım . Hangi demir ilacı bu acaba ?
Vegaferon fort 100 mg olan canım
Hımm anladım canım bende yediklerime dikkat edeyim bakayım meyveyi azaltayim
Sıcaklardan yemek yenmiyor ki kurumeyve yemiş hiç istemiyor canim

Havalardan olmasın bnmde sıcaklarda 10/5 düşüyordu birde yırulduğum zaman düşüyor
Bi doktoruna danış gerçi bn sordum düşsün Yükselmesin dedi
Havalar serin yaa hatta uzun pijamalara geçtik bu haftabenim tansiyon hep düşük 10/6 olunca yükselmiş oluyor.Aman bu hamilelik sarsıyor beni yaaa ilkinde çok zindeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…