2021 Aralık Anneleri

Yaaa çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sorunsuz atlatırsınız
Besinsiz bırakma kendini ki güçsüz kalma Rabbim şifa versin
Çok teşekkür ederim inşallah sıkıntısız atlatırız ya yiyorum yiyebildiğim kadar her şeyden. Zaten bol su içmek ve c vitamini almaktan başka pek yapabileceğim bir şey yok bu dönemde

Oyyy yerim seni bennn iyilik meleğimmm

Canım benim çok geçmiş olsun Allah'ım şifalar versin inş dinlen bol bol vitamin all aşı olmuşmuydun canım

Kizlarrr detayliya gittim her seye normal dedi cok cok sukur bakti bakti en son dediki sadece kalbinde solda bi parlaklik var ama bu tek basina bi bulgu degil ama geriye kalan hic bise anormal degil cok saglikli bunu sana soylemeyebilirdimde dedi doktor..ama iste icimize kurt dusuyor bir kere raporda ifade edilisiyle "bebekte Sol Ventrikülde Hiperekojen Odak" bilgisi olan ayni seyi duyan yasayan var miiii

Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar nasıl oluyor karından mı alttan mı bakılıyor yarın 9 da randevum var merak ediyorum inşallah sağlıklıdır nifty testi temiz geldi ama korkuyorum da biraz

Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar nasıl oluyor karından mı alttan mı bakılıyor yarın 9 da randevum var merak ediyorum inşallah sağlıklıdır nifty testi temiz geldi ama korkuyorum da biraz
Karindan bakiliyor uzun suruyor 1 saati gecti benim bende nifty yaptirdim temizdi bunada cok sukur temiz dedi sadece kalpta solda bi parlaklik gordu oda tek basina bir bulgu degil dedi ama bilemiyorum insallah hayirli haberler alin

Bizimde 11.haftadan beri 1 hafta önde gidiyor gelişimi onunla alakalıdır umarım yarın aksilik olmazsa kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek çok teşekkür ederim❤

Karından bakılıyor canım , benim bebeğim uygun pozisyonda idi o yüzden en fazla 20-30 dk sürmüştür . Bebeğin pozisyonuna göre detaylı süresi uzun veya kısa sürüyor . İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Evet benim çalıştığım kurumda 32 haftada doğum iznini başlatıyorlar. İstanbul’da kendi ilçemde pandemiden beri ilk hamile benim ama diğer ilçe müdürlüklerindeki arkadaşlarla konuştum, hiçbir müdür 32 haftada geri dönmelerine müsade etmemiş, benim müdürüm de dönmek istememe hiç sıcak bakmadı, ben ısrar edince o zaman konuşuruz diye şimdilik başından savdı. Şimdilik araştırmalarım da doğru uygulamanın bu olduğu yönünde malesef, internette de yeni genelge ve uygulamalar gereği hamile 32 haftada doğum iznine çıkmalı, doğumdan 8 hafta sonra işbaşı yapmalıdır yazıyor. Bizim bakanlık bunu uyguluyor şuan. Biraz daha araştıracağım; açık kapı bulursam o 5 haftayı doğum sonrasına aktarmak istiyorum.

Çok saçma degıl mı mutlaka arastrın hakkınız sonuçta ayrıca doğumdan sonrakı 1 hafya bıle öyle kıymetlıkı.

Canım benim çok geçmiş olsun Allah'ım şifalar versin inş dinlen bol bol vitamin all aşı olmuşmuydun canım
Bol bol yatıyorum zaten ama yatarken kemiklerim sızlıyor batıyor. Çok değişik bir hastalıkmış ben böyle bir şey yaşamadım. Beslenmeme de dikkat ediyorum inşallah bununla çabucak atlatırız. Hayır olmadım aşı.

Canim gecmis olsun gunde bi tane sarimsagi rendele suyla yut insallah atlatirsin

Bende farklı mudurluktekı özlük birimi personellerine sordum malesef
alamıyorum aktarilmiyormus aslında aktaran kurumlar da varmış bu konu biraz muallakta kalmış bir konu dediler
Demekki bizim ozlukte tam bilmiyor ki benden once hamile olanlar izin aldıkları halde aktarılmış doğum sonrasına...

Çok çok geçmiş olsun şifalar diliyorum inşallah çabucak atlatırsınız görümcem de geçirdi hamilelikte çok şükür ilaç kullanmadan atlattı bol bol sıvı ve besin takviyesi önemli nolur canım istemiyor diye almazlık yapmayın tekrar geçmiş olsun

Allah allah doktorun verdiği çalışır raporuna amir ne karışır saçmalık bence

Çok geçmiş olsun

Bizim sitede iki tane hamile var atlatan, İnşAllah çabuk atlatırsınız sizde, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…