2021 Aralık Anneleri

Daha bir de çatı muayenesi var dimi😢😢 Bebek çok güzel bişey ama gerçekten bu muayeneler beni çok korkutuyor allahım güç versin🙏🏼🙏🏼
Hiç korkma çoksa korkunç değil normal rutin muayene gibi bn öyle hissettim hiç korkma sonu çooookk güzel olacak çünkü 😍😍😍

Amin canım tabi ki sağlıklı olsun önemli olan. Buraya bakınca insan ister istemez kıyaslıyor. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏼
En önemlisi sağlıklı ve sıhhatli olması canım benim boyuda uzar kiloda alır aklı fikri yerinde olsun eli ayağı düzgün rabbim hiç birimizi korktuğuna uğratmasın inş bizleri de hayırlı anne babalardan eylesin inşallah çok dua edelim Rabb'im kabul etsin inşallah 💞🥰💞

Hiç korkma çoksa korkunç değil normal rutin muayene gibi bn öyle hissettim hiç korkma sonu çooookk güzel olacak çünkü 😍😍😍
Hayatımda bir kez genel muayeneye gittim o da bebek düşündüğümüz için genel kontroldü. Doktor hem eliyle hem vajinal ultrasonla baktı. Ek olarak smear örneği aldı. Dayanılmayacak bişey değildi, bence kolay geçmişti yani🤗 ama çatı muayenesinde yapılan işlemi tam bilmediğim için geriliyorum, 36.haftaya gün saymaya başladım resmen🙈
Bundan korkan insan nasıl normal doğum yapar bilmem😂

Hayatımda bir kez genel muayeneye gittim o da bebek düşündüğümüz için genel kontroldü. Doktor hem eliyle hem vajinal ultrasonla baktı. Ek olarak smear örneği aldı. Dayanılmayacak bişey değildi, bence kolay geçmişti yani🤗 ama çatı muayenesinde yapılan işlemi tam bilmediğim için geriliyorum, 36.haftaya gün saymaya başladım resmen🙈
Bundan korkan insan nasıl normal doğum yapar bilmem😂
İnan ki aynısı hiç bişi hissedilmiyor 🙈 günlerin tadını çıkar 😉

Sezaryende var mı çatı muayenesş? 🙄🙄
Hayır sezeryanda yapılmıyor🤗 normal diye girip bebek gelmeyince sezeryana dönenler varsa onlar da yaptırmış oluyor tabi o ayrı
İnan ki aynısı hiç bişi hissedilmiyor 🙈 günlerin tadını çıkar 😉
Ah inşallah ya, 36ya kadar çatı muayenesinden 36 dan sonra doğumdan korka korka günleri bitiricez 😂

Hayır sezeryanda yapılmıyor🤗 normal diye girip bebek gelmeyince sezeryana dönenler varsa onlar da yaptırmış oluyor tabi o ayrı

Ah inşallah ya, 36ya kadar çatı muayenesinden 36 dan sonra doğumdan korka korka günleri bitiricez 😂
Bnm oldu çatı muayenesi önce bebeğe baktı sonra çatıya baktı çatın geniş dedi 🙈 ama bebek iri diye sezeryan olacak dedi 🤣

Benim doktor eliyle döndürdü biliyor musun 😂😂
Solunu dönmüyordu göremedi doktor sol böbreğini
Eliyle karnımı sivilce gibi sıkıp itti
Çocul döndü 😂
Ya bnmki bi bastırdı bi bastırdı iki gün yeri ağrıdı bak dedi sol kolunun üstüne yatıyor keyifçi çıktı yürüdüm ettim dönmedi yüzünü göbüşünü
Aslında bnm de işime geldi para vermişken kontrol de olsun diye 🤣🤣

Ya bnmki bi bastırdı bi bastırdı iki gün yeri ağrıdı bak dedi sol kolunun üstüne yatıyor keyifçi çıktı yürüdüm ettim dönmedi yüzünü göbüşünü
Aslında bnm de işime geldi para vermişken kontrol de olsun diye 🤣🤣
Olsun zaten her gün çağırsa insanin gidip göresi geliyor 😂
İnşallah yakındır gerçi
bizim başla şehirdeydi😂

X