- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Kardeşimin eşi 1 ay sonra doğum yapacak ayaklarının şişmesi dışında hiçbir hamilelik semptomu yaşamadı maşallah. Enerjisi eskisinden fazla arttı, 1 gün bile midesi bulanmadı. Onu görünce kendimden utanıyorumİnşallah başlayan oluyormuş amaGeçen komşum dedi kız bebek ağır geçiyor dedim yoooo demez olaydım
Anladım hayırlısıyla inşallah birşey çıkmaz da gerek duymazRadyoloji uzmanları perinatolojiye yönlendiriyo gerekli görürse.
Bana hiç alttan muayene yapılmadı. Kesin yapılıyor mu bugün kontrolüm var hiç istemem yani inşallah yapılmazDemekki iki sekilde de bakilabiliyorbana 16 ve 21. Haftada alttan olcum yapildi. Detayliya henuz girmedim
Hamilelikte düşük tansiyon olabiliyor. Benim de hep düşüktür. Büyük kızımda daha da düşerdi. Simdi de kendimi bazen kötü hissediyorum ama alet yok muhtemelen yine düşüyor tansiyonum.İki gündür tansiyonum düşüyor ztn hep düşük olurdu ama şimdi daha da düşüyor az önce olctum 8/4 ne yapsam bilemedimtuzlu ayran içtim bekliyorum
Niye böyle oluyor acaba yaaaaaa
Hayirli olsun insallah alisir canim merak etme ne guzel bir oglan bir kizKızlar bugün cinsiyeti öğrendik. Doktor kız dedi bayagi acik şekilde gösterdi dedi. Oğlum için yıkım oldu resmen erkek kardeş istiyordum diye mahvoldu. O üzülünce bende üzüldüm. O kadar çok erkek diye diye evde aslında benim içinde biraz yıkım oldu soke oldum. İlk gebeligimdeki belirtilerin aynisini yaşadım yaşıyorum içim biraz buruk özellikle oğlum üzüldü diye değişik duygular içindeyim. Hayırlısı olsun bakalım
İnşallah inşallah amin…ben bu radyoloğu anlamadım zaten inşallah yanlış bakmıştırİnşallah bişi yoktur kalbini ferah tut kistler geçici de oluyor. Radyoloji tam anlamayabiliyor da bnm dr özellikle sakın radyolog olmasın diye tembihledi bi başka dr görün
Sıcaklardan bnm de 10/5 sürekliİki gündür tansiyonum düşüyor ztn hep düşük olurdu ama şimdi daha da düşüyor az önce olctum 8/4 ne yapsam bilemedimtuzlu ayran içtim bekliyorum
Niye böyle oluyor acaba yaaaaaa
Bnm de bulanmıyordu 2 gündür fenayım musluk altında yaşıyorum desem yeriKardeşimin eşi 1 ay sonra doğum yapacak ayaklarının şişmesi dışında hiçbir hamilelik semptomu yaşamadı maşallah. Enerjisi eskisinden fazla arttı, 1 gün bile midesi bulanmadı. Onu görünce kendimden utanıyorum
Sanırım sıcaklar etkiliyorKız benim de midem bulanıyo kahvaltıdan sonra 2 3 gündür.
20+3 de kilo 374 gr boy 24.5 cm çıktık bol muz yumurta kaşar peyniri süt ve yoğurt tüketin özellikle kaşar peynirini çok öneriyorlar ben her sabah yiyorum ayran süt kaşar peyniri yumurta muz günlük olarak tüketiyorum hiç şaşmaz hem seviyorum da iştahım açık maşallah iyi yiyorum sizin kaç gram çıktıBende radyologmuş gittiğin hiç takılma bence içini ferah tut. Perinatolog bu işin uzmanı. Kaç grammış minnoşun. Benimkide az zayıf çıktı diye boyuna yiyorum. Inşallah çok kilo almam
Dün ağladım vs ama bugün iyiyim bebişimi üzmek istemiyorum nolursa olsun o benim minnok oğluşum olacakTedirgin olma canım peronatalog da bi sey demeden.
Bnm de ölçmüş normal çıkmış ultrasonda ölçtü cnmRahim agzina nasil bakiyorlar ultrasonda gorunuyormu
Sağlıklı olsun da minyon olsun genetik de önemli sonuçta anne babanın genetiği var bebişi de üzme kendini de inşallah bak gör hiç bişi yokturDün ağladım vs ama bugün iyiyim bebişimi üzmek istemiyorum nolursa olsun o benim minnok oğluşum olacak
Senin hep yokmuyfu bulantı Bnde yoktu olunca bi tuhaf oldum dün detaylıda stres mi oldum nolduysa bide sıcakKız benim de midem bulanıyo kahvaltıdan sonra 2 3 gündür.
İnşallah ya rabbimSağlıklı olsun da minyon olsun genetik de önemli sonuçta anne babanın genetiği var bebişi de üzme kendini de inşallah bak gör hiç bişi yoktur
O orantısızlık herkeste var ama ya gövde kısa bacak boyu uzun yada tam tersi kalbini ferah tut okursa da babaya çekmiş dersinİnşallah ya rabbimBabamızın bacak boyu üst bedene oranla bi tık kısa ama görümcem de daha çok farkediliyor kısa olduğu inşallah babaya çektiği için böyle olmuştur
Benim 1 aydır yoktu hiç. Hapa devam ediyorum hala. Bi kaç gündür kahvaltıdan sonra sodasız geçmiyo.Senin hep yokmuyfu bulantı Bnde yoktu olunca bi tuhaf oldum dün detaylıda stres mi oldum nolduysa bide sıcak
Bana soda da fayda etmedi öğürmekten boğazım ağrıyorBenim 1 aydır yoktu hiç. Hapa devam ediyorum hala. Bi kaç gündür kahvaltıdan sonra sodasız geçmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?