- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bn tık diyince açılıyor çok hafif uykum bide sonra dalamıyorum uykuyaBeni bıraksalar hicbirsey almadan uyurum bikac gün ama çocuklar rahat vermiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn tık diyince açılıyor çok hafif uykum bide sonra dalamıyorum uykuyaBeni bıraksalar hicbirsey almadan uyurum bikac gün ama çocuklar rahat vermiyor
Kiz ne oldu sakin ol ben 5aydir bu haldeyimBana soda da fayda etmedi öğürmekten boğazım ağrıyor inşallah kısa süreli olur yoksa
ir gecirdi neyi vardiYengem ocak annesi olucak ve bir kac gundur karantinada biraz agir gecirdi yeni yeni toparlaniyor.ins sende yoktur varsada hafif atlatirsin umarim
Cnim biraz nefes darlığı halsizlik vs cekti serum falan verdiler dunden beri iyi. Malesef korona olduNasil ag
ir gecirdi neyi vardi
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahAllah razı olsun cnm .. Rica ederim cnm kadının kadına desteği böyle zamanlar için var olmalı... Tekrardan hayırlı oolsun sağsağlim kucağına al inşallah
Kuzenimin açlık kan şekeri 75 çıkmış, 120 dakika glukoz tolerans 150. Doktor normal demiş geçmiş kız nerden bilsin dahiliyeciye de gitmesi gerektiğini. Yeni doğum yapan bi arkadaşımla konuştum sanırım böyle durumlarda insülin başlamak gerekiyormuş. Teşekkür ederim cevap İçin.Kadin dogumcuyla bi alakasi yokki. Dahiliye bakiyor.benim oğlumda yuksek seker vardi kadin d. Hic bakmadi hep endokorun +dahiliye +diyetisyenle bityi gebeligim 26.haftada ypildi ilk ay normaldi sonraki ay ve doguma kadar cok yuksek cikiyordu meyve vs hepsini kesmistim son ay insulinle dvm ettik
Zaten baştan beri korkudan hamur işi ekmek pilav Tatlı hiç tüketmiyorum. Gebelik şekerinin zararlarını bilmiyordum ama kilo artışından korktuğum için beslenmeme dikkat ediyordum. Bugün araştırınca anladığım kadarıyla şeker riskli durumlarda kadın doğumcuya ek olarak dahiliyeci veya endokrinciyle de devam etmek lazım. Ama bunu biz nerden bilelim doktorların da yönlendirmesi gerek.İşte dr yönlendirmesi çok önemli hamur işi meyve tatlı hepsi şekeri yükseltebilecek şeyler bi sorun çıkarsa 2. Bi dr dan görüş almak önemli
Saglikla kucagina alirsin insallah kizini canim kucaginaBen iki cocugumda da yptirdim.bunda yaptirmak istemiyorum ama esim cok diretiyor.bu gebeligim cok zor gecti ve hala da zor geciyor o yuzden hic bisey ypmak gelmiyor içimden
Amin cok tsk ederim ins hep beraber saglilla kavusuruz senin belli oldumi?Saglikla kucagina alirsin insallah kizini canim kucagina
Aslinda yuksek degil. Ikiz oldukları icin herhalde unsilin ihtiyaclari tekiz gebelige oranla artmışKuzenimin açlık kan şekeri 75 çıkmış, 120 dakika glukoz tolerans 150. Doktor normal demiş geçmiş kız nerden bilsin dahiliyeciye de gitmesi gerektiğini. Yeni doğum yapan bi arkadaşımla konuştum sanırım böyle durumlarda insülin başlamak gerekiyormuş. Teşekkür ederim cevap İçin.
5aydır yoktu şimdi başlayınca şaşırdım
Benim eşim pozitifti ilk zamanlar. Ama şüphelenince izole etti kendini bana bulaşmadı çok şükür. Ayrı wc banyo kullandık. Kapılarımız kapalıydı. Ikimiz de koridorda geçerken maske taktık.Kizlar esimin covid testi pozitif cikti banada test yapmaya gelecekler birazdan dualariniza ihtiyacim var hamileyken basindan gecen var mi ne yapmam lazim bilgisi olan
Anladım kuzenim eski doktorumuzu suçluyor ama belki de son anda gelişen bi durum da olabilir. Anlamadım zaten hiçbişey o yüzden araştırmaya başladım. TeşekkürlerAslinda yuksek degil. Ikiz oldukları icin herhalde unsilin ihtiyaclari tekiz gebelige oranla artmış
Bana da degeri cok yuksek gelmedi bence baska biseyden olmusAnladım kuzenim eski doktorumuzu suçluyor ama belki de son anda gelişen bi durum da olabilir. Anlamadım zaten hiçbişey o yüzden araştırmaya başladım. Teşekkürler
Yine de doktoru bırakın. Biranda gelişen bi sey olsa yeni dpktpr sonuçları görüp de eskisine kızmaz.Anladım kuzenim eski doktorumuzu suçluyor ama belki de son anda gelişen bi durum da olabilir. Anlamadım zaten hiçbişey o yüzden araştırmaya başladım. Teşekkürler
Ayni gun ogrendik kizceleri canimbenim de kizim olacak insallah saglikla❤Amin cok tsk ederim ins hep beraber saglilla kavusuruz senin belli oldumi?
Gecmis olsun canim ben antibiyotik kullandim 5gun kasigimda agrim vardi cok biraz da sari renkte akintimSelam kisçeler. Aranızda hamile iken idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Belirtiler neydi ve doktorunuz ilaç kullandirtti mi ? yada varsa kullandığınız doğal yöntemler ptesi kontrolüm var ama galiba enfeksiyon geçiriyorum
Yaaa hadi saglikla kucagina al cnim zaten gostermeyende buyuk ihtimalle kizdir ordan anlamistim.ilk cocukmu?Ayni gun ogrendik kizceleri canimbenim de kizim olacak insallah saglikla❤