- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Benim gidecegim oyleymis sevindim insallah guzel gecer ilkinde bilemedm radyolog bakmistiEvet cnm özellikle tembihledi perinatolog olsun dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gidecegim oyleymis sevindim insallah guzel gecer ilkinde bilemedm radyolog bakmistiEvet cnm özellikle tembihledi perinatolog olsun dedi
Aman iyi ol iki gündür fenayım sıcakta etkiliyor hem de çoooooookkkk bayılacam nerdeyseKomsun nazar etmis haha gecer insallah 4 bucuk ay yasadm suan iyiyim sukur
İnşallah cnm giderken çikilata ye bnm kız dönmedi yüzünü dr bile güldü çok gösterdin bide elinle kapatıyon dedi perşembe kavanozu yiyip gitçemBenim gidecegim oyleymis sevindim insallah guzel gecer ilkinde bilemedm radyolog bakmisti
Ya dun fenalardaydik bugun 35 dereceymis napacagizzzAman iyi ol iki gündür fenayım sıcakta etkiliyor hem de çoooooookkkk bayılacam nerdeyse
Ay evet tatlini ye git hareket ederken yakalasinbenim minis geven gittigimde gosterdi yuzunu birazdetaylida da goruruz insİnşallah cnm giderken çikilata ye bnm kız dönmedi yüzünü dr bile güldü çok gösterdin bide elinle kapatıyorum dedi perşembe kavanozu yiyip gitçem
35 değil bnce 45 banyoda uyumayı düşünüyorum suyun altındaYa dun fenalardaydik bugun 35 dereceymis napacagizzz
Soguk suya girip durcaz napalim:ss35 değil bnce 45 banyoda uyumayı düşünüyorum suyun altında
Bi de bizim site merkezi sistem soğuk sudan bile sıcak akıyor kafayı yicemYa dun fenalardaydik bugun 35 dereceymis napacagizzz
Buzdolabina koy 5 lt dok kafanaBi de bizim site merkezi sistem soğuk sudan bile sıcak akıyor kafayı yicem
Hoooppp zatürre Geçen haftalarda üstümüıslatıp yattım hep grip oldum atlatana kadar canım gittiBuzdolabina koy 5 lt dok kafana
Canim ya aynen hamilelikte daha hassasiz dikkat etmemiz lazm hastalik ta zor gecyr ben de iki kez gecrdim baslarindaHoooppp zatürre Geçen haftalarda üstümüıslatıp yattım hep grip oldum atlatana kadar canım gitti
İnşallah birşey çıkmaz 16 Ağustos perinatolog görecek kendi doktorum içimi çok rahatlatıyor gittiğim perinatolog bir profesör ve benim doktorumun hocasıymış “kendisini tanıyorsam sana birşeyi yok bu bebeğin diyecektir” dedi ve radyolog için de “sağolsun Ahmet hocam da hiçbirşey yazmayı es geçmemiş” diyerek sitem etti umarım dedikleri gibi olur dün çok kötüydüm konuşmaları ancak bugün düşünüp idrak edebiliyorumBana her seferinde dr kendi söyledi detaylıda da dr söyledi verdiği raporda kg si yazıyor boyu göremedim
Kendi kadın doğumcum 28. Haftaya kadar kaybolacaktır dedi ama radyolog beni çok panikletti umarım dedikleri yanlış çıkarCanim insallah gecici kistir kaybolur kendisi.1 hafta cok bir fark degil minyon olabilir. Hayirli guzel haberlerini aliriz insallah
Şimdi detaylı söyleyeyim 27.07 de kendi doktorumun ultrasonunda fl 20+3 çıktı bebeğin boyu ve kilosu haftasından daha iyi omurilik harika gelişmiş dedi kadın doğumcum. 30.07 de radyolog bacak boyunu 19+3 olarak ölçtü arada 3 gün var 3 günde nasıl kısaldı bu çocuk anlamış değilim kafam çok karıştı kendi doktorum bu kısalığın normal olduğunu 3 hafta ve üstü anormal dedi sen kısasın baba da kısa ise böyle olur zaten çocuk dedi o an ikimizde 3 gün önce gittiğimi ultrasona girdiğimi unuttuk ve ben eve gelip ultrasonuma bakınca gördüm bacak boyunu zaten çok ağlamaklıydım pek konuşamadım doktorla o anlattı ben dinledim randevu aldım perinatolog ile görüşeceğimFl uzunluğu kaç çıktı. Benimde 5 gün küçük çıktı bebeğim ama Doktor bişey demedi. Kistlerde genelde kapanıyor bence başka bir doktora gidip içini ferahlat yoksa geçmez kalan 4 ay böyle. Hep aklında soru işareti olur
Muhtemelen ultrason cihazi farki da var en guzeli iyi bir perinatolog gitmek insallah bir sikinti cikmayacak cnmŞimdi detaylı söyleyeyim 27.07 de kendi doktorumun ultrasonunda fl 20+3 çıktı bebeğin boyu ve kilosu haftasından daha iyi omurilik harika gelişmiş dedi kadın doğumcum. 30.07 de radyolog bacak boyunu 19+3 olarak ölçtü arada 3 gün var 3 günde nasıl kısaldı bu çocuk anlamış değilim kafam çok karıştı kendi doktorum bu kısalığın normal olduğunu 3 hafta ve üstü anormal dedi sen kısasın baba da kısa ise böyle olur zaten çocuk dedi o an ikimizde 3 gün önce gittiğimi ultrasona girdiğimi unuttuk ve ben eve gelip ultrasonuma bakınca gördüm bacak boyunu zaten çok ağlamaklıydım pek konuşamadım doktorla o anlattı ben dinledim randevu aldım perinatolog ile görüşeceğim
Şimdi detaylı söyleyeyim 27.07 de kendi doktorumun ultrasonunda fl 20+3 çıktı bebeğin boyu ve kilosu haftasından daha iyi omurilik harika gelişmiş dedi kadın doğumcum. 30.07 de radyolog bacak boyunu 19+3 olarak ölçtü arada 3 gün var 3 günde nasıl kısaldı bu çocuk anlamış değilim kafam çok karıştı kendi doktorum bu kısalığın normal olduğunu 3 hafta ve üstü anormal dedi sen kısasın baba da kısa ise böyle olur zaten çocuk dedi o an ikimizde 3 gün önce gittiğimi ultrasona girdiğimi unuttuk ve ben eve gelip ultrasonuma bakınca gördüm bacak boyunu zaten çok ağlamaklıydım pek konuşamadım doktorla o anlattı ben dinledim randevu aldım perinatolog ile görüşeceğim
Ben de sorun oldugunu dusunmuyorum ama iyi bir doktora gitmek lazim benim ilk gebelikte de ilerleyen haftalarda kafa olcumu kucuk cikiyordu bazi seyler genetik minnos yuzlu bir kizim var :)
Evet kesinlikle boy kilo falan degisebilir saglikli guzel bir hamilelik gecirelim hepimiz insallahguvenilir bir doktora gitmek lazmBende genetiğe inanıyorum. Her çocuğun ölçüleri aynı olsa fabrika üretimi gibi benzer çocuklar doğardı
Bence normaldir kilosu zaten son uc ay acayip alacaklarbir de kilo olcumu de tam degil bence benim 700 gr eksik olcmus dogum yaptigim gunku olcumum yani:)Bende radyologmuş gittiğin hiç takılma bence içini ferah tut. Perinatolog bu işin uzmanı. Kaç grammış minnoşun. Benimkide az zayıf çıktı diye boyuna yiyorum. Inşallah çok kilo almam
Valla bana da radyalog bakti ters giden bise olsa farkederdi degilmiEvet cnm özellikle tembihledi perinatolog olsun dedi