- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 38
Aynı canım dün gece 3 te eşimi uyandırdım klima taktır yarın sabah diye delirdim sıcaktan. Gitmeden 1 saat önce güzelce karnını doyur. Bir de dinlen biraz gidene kadar. Yorgun gelince muayene iyi olmuyor demişti bana bi doktor2 de inşallah gece hiç uyumadım 4 de uyudum 7 de uyandım çok kötüyüm tansiyon düşüyor sıcaklardan nasıl dr dediklerini anlıcam bilmiyorum
10 sene olmuştur cnm hatırlamıyorum da rutin yapılandan. Annemde şeker var ben de ayağım yanıyor diye baktırmıştım önlem amaçlı50lilik mi ictin canim
Fenerbahçe'de FetusPrenatal Tanı'da yaptırdım fiyatı 600 tlKizlar istanbulda oturanlar detayli usg yi nerede yaptiracak ben kontrollere medipole gidiyorum ama 1000 kusur lira baya pahali geldi bana onerdiginiz biyer var mi
Anladim canim ben de 2hafta sonra yaptiracagim10 sene olmuştur cnm hatırlamıyorum da rutin yapılandan. Annemde şeker var ben de ayağım yanıyor diye baktırmıştım önlem amaçlı
Sürekli soğuk suyla yıkıyorum ayaklarımıKizlar eliniz ayaginiz yaniyomu ben mahvoldum avuclarimin ici yaniyor ozelikle geceleri
Kızlar 2 gündür boyun ense ağrısı çekiyorum sonra baş ağrısı olarak devam ediyor. Yaşayan var mı.hafif bi ağrıda değil çok ağrıyor hamileliğimin başından beri ilk defa parol içtim o kadar dayanamadım yani.
Ben canim ozellikle kafani hareket ettirdiginde zonkluyor o agriyi cok cektim
Bu ağrıların hepsi bende de var tansiyona bakmak aklıma gelmemişti simdi okuyunca tansiyonumu ölçtüm düşükmüş meger 10 a 5 çıktıYa bnm kalça ağrım geçti hafifçe kuyruk sokumu ağrıyor başka bnm gibi ağrısı olan Varmı?
Az bile kaldı bak nerdeyse vakit geldiUff çok varmış
Nasıl geçecek zaman
Saolasın cnm uyumuşum biraz iyi geldiAynı canım dün gece 3 te eşimi uyandırdım klima taktır yarın sabah diye delirdim sıcaktan. Gitmeden 1 saat önce güzelce karnını doyur. Bir de dinlen biraz gidene kadar. Yorgun gelince muayene iyi olmuyor demişti bana bi doktor
Son yarım saatAz bile kaldı bak nerdeyse vakit geldi
28. Hafta değil mi şeker yüklemesiAnladim canim ben de 2hafta sonra yaptiracagim
Ayak yanmasına magnezyum da iyi geliyor diye okumuştum. Kullanıyor musun?Ben annemde cihaz var onla ölçtüm normal çıktı. Liseden beri var ayak yanması bende, her şeye baktırdım tek iyi gelen damar ilacı verdi basura da kullanıyor. Yani varis damar kaynaklıymış cnm. Şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum ama o glikozu içmek çok zor. Tatlı yesem olur mu diyeceğim
Ne zmn detayli c hayirli haberlerini bekliyoruzSaolasın cnm uyumuşum biraz iyi geldi
Klima var o da fayda etmiyor duş aldım biraz da Uyku şükür az da olsa rahatlattı
Bekliyorum sıra gelmesiniNe zmn detayli c hayirli haberlerini bekliyoruz
Cok heyecanliBekliyorum sıra gelmesini
24 ile 28. Haftalar arasi yapiliyormus canim benim doktorun 1 hafta once istedi ama hastanede sikinti olmayacagi soylendi28. Hafta değil mi şeker yüklemesi
Kullanıyorum cnm hatta özel verdi doktor devletin karşıladığı iyi değil diye. O da ishal yapıyor ve ayaklarıma hiç etkisi yok. Benimki varis kaynaklı sanırım, varis ilacı içemiyorumAyak yanmasına magnezyum da iyi geliyor diye okumuştum. Kullanıyor musun?
Güzel çıkar inş kolayca atlatırsın24 ile 28. Haftalar arasi yapiliyormus canim benim doktorun 1 hafta once istedi ama hastanede sikinti olmayacagi soylendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?