- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Yarasin bebislereBence böyle şeyapmaya gerek yok. Hiç plan yapmayacaksın. Standart gelişimi olan normal olan bebe gerekli kiloda olacak zaten. Boşveeeer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarasin bebislereBence böyle şeyapmaya gerek yok. Hiç plan yapmayacaksın. Standart gelişimi olan normal olan bebe gerekli kiloda olacak zaten. Boşveeeer.
İnşallah almam kilo yaaa korkulu rüyam valla zaten göğüslerim malak gibi oldu 2013 de büyük diye küçültmüştüm bide yine aynı bedene döndüFazla kilon yoksa gorunuse bakiyor demekki cmmdaha iyo bosver sen kendini takip et
Olur sıcaklarda Bnde Eylül gibi ye havalar soğur ya başka şeylerden protein alMesela yumurta hic yemesek bisi olur mu bulantilardan beri sevmiyorum normalde yerdm de belki farkli cesit denemek lazm:)
Zaten sanirim.son aylarda en cok aliyorlar suan standart dengesiz beslenmezsek sıkıntı olmaz insallahBence böyle şeyapmaya gerek yok. Hiç plan yapmayacaksın. Standart gelişimi olan normal olan bebe gerekli kiloda olacak zaten. Boşveeeer.
Ya üf ya açcam topik doğurup ideal kilosuna geri dönen ama sporla vicut şekillendirmek isteyenler diye uuupuzun baslıklıSanmam senin spora da ihtiyacın yoktur fitliğini korumak içinse başka topik aç Zayıflayanlara faydan olmaz yani
Ameliyat mi olmustun nasil gecmisti emzirme bitince duzelirİnşallah almam kilo yaaa korkulu rüyam valla zaten göğüslerim malak gibi oldu 2013 de büyük diye küçültmüştüm bide yine aynı bedene döndü
Aslında sağlıklı beslenirsek herşey güzel olurBir de neler yesek bizdrn ziyade bebise kilo yapar acaba:)ben kasar peynir kuruyemis muz falan duydum sizler neler biliyorsnz?
Yan gelip yatmak ajjkım tşkSimdi neler yaptigini da paylas hamilelikte yuruyus beslenme vs
Evet insallah sicaklardan pek mumkun olmuyor ya insan ne yicegni bilmiyrAslında sağlıklı beslenirsek herşey güzel olur
Besinsiz kalmıyosak aç kalmıyosak bi şey olmaz bence.Zaten sanirim.son aylarda en cok aliyorlar suan standart dengesiz beslenmezsek sıkıntı olmaz insallah
Oh mis bu yontemi sevdimYan gelip yatmak ajjkım tşk
Yawww git Kim gelicek bilemedim Seni daşlıyacaklar heeYa üf ya açcam topik doğurup ideal kilosuna geri dönen ama sporla vicut şekillendirmek isteyenler diye uuupuzun baslıklı
Aynen insallah :)Besinsiz kalmıyosak aç kalmıyosak bi şey olmaz bence.
Keşke şu meme küçük olana verilebilen bi şey olsaİnşallah almam kilo yaaa korkulu rüyam valla zaten göğüslerim malak gibi oldu 2013 de büyük diye küçültmüştüm bide yine aynı bedene döndü
Aaa bi sürü şey yiyom bn yaw bnm iştaha hiç bişi vurmii beEvet insallah sicaklardan pek mumkun olmuyor ya insan ne yicegni bilmiyr
Bence merve suan hamile platesi galan yapiyor gizli gizli dogumdna sonra solicek sirlarini unluler gibiYawww git Kim gelicek bilemedim Seni daşlıyacaklar hee
Benimkilerden ikimize de çıkarKeşke şu meme küçük olana verilebilen bi şey olsa
Iyi yapion ye sonra sabaha kadar halay cekiyor tabi bebek dimiAaa bi sürü şey yiyom bn yaw bnm iştaha hiç bişi vurmii be
Evet şüpheleniyorum herşeyi tartarak da yiyordur şu bu diye yatmadan önce sütünüBence merve suan hamile platesi galan yapiyor gizli gizli dogumdna sonra solicek sirlarini unluler gibi
Ben de küçük isterdm ya kaderBenimkilerden ikimize de çıkar
Bölüşülüyorsa bölüşelim