- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Tamam kuzucuğum etiketle beniİnşallah canım benim cuma günü haber vereceğim sende gelişme olursa yaz bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzucuğum etiketle beniİnşallah canım benim cuma günü haber vereceğim sende gelişme olursa yaz bize
Bir ben iyi haber veremedim sanırım3 gun agri yapiyor o kolunun uzerine yatmamaya calis
Biliyorum o hissiii
Cok sevindim senin icin bak korktugun gibi olmadi. Detaylilardan guzel haberler gelmeye devam etsin
Kendileri bacaklarını kapatmis iyice acmiyorlar, poposu dönük farklisinada gittim yine ayni oda göremediPozisyon mu uygun degil farkli hastane dr gitseniz gorunurmuki
Normal doğumdan ödüm kopuyor benimNormal doğumdan korktunmu en iyi aslında hayırlısı olsun canım
Bnde korkuyordum hep sezeryan diyordum ve mecburi sezeryan oldumNormal doğumdan ödüm kopuyor benim
Doktor kabul etmese gözümü kırpmam değiştirirm o derece
Allahtan benimki normal doğum yaptırmıyor
Ssvd ne anacım?Bnde korkuyordum hep sezeryan diyordum ve mecburi sezeryan oldum
Bunda ssvd istiyordum sanırım bu da olmucak
Nazli bebisler demekki benm hic zorlanmadi gormek icinKendileri bacaklarını kapatmis iyice acmiyorlar, poposu dönük farklisinada gittim yine ayni oda göremedi
Cumartesi gel dedicikolata ye dedi. Halbuki yemiştim yok yine arkadasi dönük oğlumda oyleydi
Masallah darisi basimizaBugün biz de girdik ayrıntılıya 490 gram 26 cm olmuş sıpa maşallah son 1 haftadır tekmeleyip duruyordu bugün de hiç durmadı doktor bakarken herşeyine baktı çok şükür bir sıkıntımız yok darısı ayrıntılıya girecek tüm arkadaşlara inşallah
Masallah canim benim cok şükür sevdigin ne varsa yemeye calis meyve fln meselaMerhaba kızlar. Benimde detaylı ultrasyonum vardı bugün. Çok şükür organ taramamız temiz. Hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. 2li taramam biraz riskli olduğu için günlerdir içimde korku vardı. Darisi diğer bekleyen arkadaşların başına. Hepimiz güzel şeyler duyalım inşallah.
Detaylıda sorun çıkmadı ama bebeğim çok açmış. Midesi boşmuş doktor kaç gündür yemek yemiyosun dedi. Günde 5 öğün yiyeceksin diye payladı beni. Birde 21+0 olmam gerekirken 20+2 çıktık. Büyük bi ihtimal yemek yiyemediğim için geri kaldı. Bu sıralar çok iştahsızım zorla yemek yiyorum. Bebekte 360 grammış. Biraz az ama ne yapalım sağlıklı olsunda kiloda alır elbet.. benden haberler bugünlük böyle.
Aman işte herkesin korktuğu birşey varNormal doğumdan ödüm kopuyor benim
Aynen bende pantolon giyemedim elbise aldım bacaklarım mahvoldu penye tayt gibi şortlar vr incecik ic camasircida onlardan aldım giyiyorumİstanbul un sıcagında bi pantolon almıstım giyemedim elbise aldım bu seferde bacaklarım sıcaktan pişik oldu
Sezeryan sonrası vajinal doğum süslü isim vermişler normal doğumSsvd ne anacım?
Ilk mi sizin de? Ya da kotu tecrubeleriniz mi varNormal doğumdan ödüm kopuyor benim
Burda doktor arkadaş konu açtı seni ona etiketleyeyim.Kizlar asilarla ilgili okudugunuz makale linklerini paylasabilir misiniz?
vaka sayilari cok artti, evdeyim ama yine de icim rahat degil. Acaba olsam mi diye dusunuyorum son birkac gundur.. ama arastirmalari okumadan da hareket etmek istemiyorum
Ben sanırım 3 aydır hiç pantolon giymedim elbiseyle yaşıyorumAynen bende pantolon giyemedim elbise aldım bacaklarım mahvoldu penye tayt gibi şortlar vr incecik ic camasircida onlardan aldım giyiyorum
Benim Kocam sordu onu doktora sezaryendan sonra normal olurmu diye bana banaaaa bana sormadanhayırdır sen mi doguracaksin dedim bende normalden korkuyorum yapamamSezeryan sonrası vajinal doğum süslü isim vermişler normal doğum
Ya bnde meraktan istiyordum senin koca da daha meraklıymış bnm arası çok doğum zamanına kadar 10 yıl olacak destekleyen çok dr varBenim Kocam sordu onu doktora sezaryendan sonra normal olurmu diye bana banaaaa bana sormadanhayırdır sen mi doguracaksin dedim bende normalden korkuyorum yapamam
Çat bi bakmışsın salona doğuruvermişsin kendin. Korkma ayol. Belki olur çok çok rahat olur bilemeyiz.Normal doğumdan ödüm kopuyor benim