- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Lastikli yazlik pantolonlar da rahat oluyor:)Ben sanırım 3 aydır hiç pantolon giymedim elbiseyle yaşıyorum
Bir de bazen spor fitilli taytlardan giyiyorum onlar da rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lastikli yazlik pantolonlar da rahat oluyor:)Ben sanırım 3 aydır hiç pantolon giymedim elbiseyle yaşıyorum
Bir de bazen spor fitilli taytlardan giyiyorum onlar da rahat
Benim ilk gebelikte miyomumda vardı zaten ilk günden belliydi sezaryen olacağım hiç kendimi normal doğuma odaklamadim o yüzden herseyin normali daha sağlıklı diye düşünüyor koca kişisi kizimda erken doğdu 25 gün ilk gebelik cahillik işte gece sancilandım su felan gelmeyince karnım agriyor sandım meğerse doğum başlamış miyom olmasaydı çok kolay normal doğum yapardım kısmetYa bnde meraktan istiyordum senin koca da daha meraklıymış bnm arası çok doğum zamanına kadar 10 yıl olacak destekleyen çok dr var
Doktorum sezeryana almadan önce çocuk doğum başlamışsa doğurursun dedi ama sanırım Bu da iri bebek olucak sezeryan
Benıde etıketlermisin cnmBurda doktor arkadaş konu açtı seni ona etiketleyeyim.
HemmenBenıde etıketlermisin cnm
2 haftayı geçmediği sürece sorun yok diyorlar olabilir öyle sıkma canını normal bence çok fark yok aradaMerhaba kızlar . Bugün kontrolüm vardı. Son adetime göre 18. Haftam tam olarak. Bebek 17 görünüyor ve kemik yapısı da 16+5 dedi doktor. Moralim bozuldu bayağı. Oksapar ve coraspin yazdı haftaya tekrar gitcem . Aradaki fark açılırsa perinatologun görmesini isticem dedi. Tecrübesi ya da bilgisi olan var mı bu konuda?
Tartıya çıkarken benimde tamamen soyunasım geliyor ayakkabıları falan fırlatmak istiyorum asistan kızda küsuratları yuvarlayıp söylüyorDi mi beni de hep tartiyordu yok yemeye dikkat falan benim som zamanlar bahara denk gelmisti ustumdekiler ince diye cok almamis saniyordu kisin botlarla fln cok cikiordm
Ay evet mutlaka açalım şok diyetler ödem attırıcı tarifler bel inceltici sporlarDoğurunca kilo verme topiği açarız vardı sanki ağustos annelerinden birinin
Açalım açalım.Ay evet mutlaka açalım şok diyetler ödem attırıcı tarifler bel inceltici sporlar
Hahaha o kusuratlari solemesek aramizda lafi mi olur deTartıya çıkarken benimde tamamen soyunasım geliyor ayakkabıları falan fırlatmak istiyorum asistan kızda küsuratları yuvarlayıp söylüyor
Once hamileylen az kilo almanin sirlarini calissak daha iyi olmaz miAçalım açalım.
Ya arkadaşım ya ben de spor neyin yaparım beni niye dışlıyonuz yaaOnce hamileylen az kilo almanin sirlarini calissak daha iyi olmaz mi
Simdi neler yaptigini da paylas hamilelikte yuruyus beslenme vsYa arkadaşım ya ben de spor neyin yaparım beni niye dışlıyonuz yaa
gel şunu düz hesap yapalımilk gittiğim dr ayda 1 kg demişti bu dr kilon iyi diyo daha tartılmadanHahaha o kusuratlari solemesek aramizda lafi mi olur de
Hiç extra bişi yapmadım bilmim kiBir de neler yesek bizdrn ziyade bebise kilo yapar acaba:)ben kasar peynir kuruyemis muz falan duydum sizler neler biliyorsnz?
Vay beSezeryan sonrası vajinal doğum süslü isim vermişler normal doğum
Yok benim ilk olacak inşallahIlk mi sizin de? Ya da kotu tecrubeleriniz mi var
Ben şok öyle bi şey olursa vallaÇat bi bakmışsın salona doğuruvermişsin kendin. Korkma ayol. Belki olur çok çok rahat olur bilemeyiz.
Mesela yumurta hic yemesek bisi olur mu bulantilardan beri sevmiyorum normalde yerdm de belki farkli cesit denemek lazm:)Hiç extra bişi yapmadım bilmim ki
Fazla kilon yoksa gorunuse bakiyor demekki cmmdaha iyo bosver sen kendini takip etgel şunu düz hesap yapalımilk gittiğim dr ayda 1 kg demişti bu dr kilon iyi diyo daha tartılmadan
Sanmam senin spora da ihtiyacın yoktur fitliğini korumak içinse başka topik aç Zayıflayanlara faydan olmaz yaniYa arkadaşım ya ben de spor neyin yaparım beni niye dışlıyonuz yaa
Bence böyle şeyapmaya gerek yok. Hiç plan yapmayacaksın. Standart gelişimi olan normal olan bebe gerekli kiloda olacak zaten. Boşveeeer.Bir de neler yesek bizdrn ziyade bebise kilo yapar acaba:)ben kasar peynir kuruyemis muz falan duydum sizler neler biliyorsnz?