- Emoji Skoru
- 4.279
- Puanlar
- 133
Ben cok erken bırakmışım ozaman kendi kıyafetlerimi giymeyisımdılık kıyafetlerim oluyor yenı yenı pantolonlar rahatsız etmeye başladı bı ıkı tane hamıle pantolonundan başka bısey almayı düşünmüyorum. Bırde hastane ıcın bı takım pıjama alırım en fazla sonra basa bela oluyorlar
En rahat ettiğim diz üstü hamile taytı oldu. Bazı hamile taytlarının kalıpları esnek degil ve orantısız pantolonlarda öyleEvet maalesef iki pantolon aldım değişim için bekliyor çok berbst bi kesim var evdeki bollarla idare ediyorum
Ama bebişim minyonum ben. Komple hacmim küçük.Evet linçlemeye geldim nasıl 1 kg olur şaşırıyorumbn sabah akşam 2 kg fark ediyor
Yaa kıyamam boş mu kalmış midesiMerhaba kızlar. Benimde detaylı ultrasyonum vardı bugün. Çok şükür organ taramamız temiz. Hiçbirinde sıkıntı çıkmadı.2li taramam biraz riskli olduğu için günlerdir içimde korku vardı. Darisi diğer bekleyen arkadaşların başına. Hepimiz güzel şeyler duyalım inşallah.
Detaylıda sorun çıkmadı ama bebeğim çok açmış. Midesi boşmuş doktor kaç gündür yemek yemiyosun dedi. Günde 5 öğün yiyeceksin diye payladı beni. Birde 21+0 olmam gerekirken 20+2 çıktık. Büyük bi ihtimal yemek yiyemediğim için geri kaldı. Bu sıralar çok iştahsızım zorla yemek yiyorum. Bebekte 360 grammış. Biraz az ama ne yapalım sağlıklı olsunda kiloda alır elbet.. benden haberler bugünlük böyle.
Canım bence 20+2 için grami iyi. Bende 21+3 iken 407 çıktı.Merhaba kızlar. Benimde detaylı ultrasyonum vardı bugün. Çok şükür organ taramamız temiz. Hiçbirinde sıkıntı çıkmadı.2li taramam biraz riskli olduğu için günlerdir içimde korku vardı. Darisi diğer bekleyen arkadaşların başına. Hepimiz güzel şeyler duyalım inşallah.
Detaylıda sorun çıkmadı ama bebeğim çok açmış. Midesi boşmuş doktor kaç gündür yemek yemiyosun dedi. Günde 5 öğün yiyeceksin diye payladı beni. Birde 21+0 olmam gerekirken 20+2 çıktık. Büyük bi ihtimal yemek yiyemediğim için geri kaldı. Bu sıralar çok iştahsızım zorla yemek yiyorum. Bebekte 360 grammış. Biraz az ama ne yapalım sağlıklı olsunda kiloda alır elbet.. benden haberler bugünlük böyle.
İnşallah canım benim cuma günü haber vereceğim sende gelişme olursa yaz bizeİnşallah canım inşallah Korktuğumuz gibi olmaz rabbim büyük inş hayırlı ve güzel haberler ile gelirsin ayy bende öle inşallah
Allah ne dileğin varsa versin bacııım öyle çok destek oldun ki bana teşekkür ederimEger ole bi durum varsa zaten ayrintili da bebekte birden cok sorun cikmasi beklenir haberin olsun simdiden...yani tek bi test yada tek bi problem bebegin kesin down lu oldugunu dusundurmez.. kalpten inan gonlunu de ferah tut guzel sonuclarini da bana yaz tmmi
Sanırım bn biraz fazla iriyimAma bebişim minyonum ben. Komple hacmim küçük.Kapasite yok. Boyum 157 59.5la hamile kaldım az kilo verdim 57,5 58 oldu. Şimdi hep 59.5 çıkıyo. Daha 60ı geçemedim.
Inersin inşallah canım.Sanırım bn biraz fazla iriyim1,70
89 la hamile kaldım 87 ye düştüm. şuan ekleme kaç oldu saymayı unuttumhedef doğumdan sonra 70 e inmek kafi bnm için
İnerim de inşallah çıkmamInersin inşallah canım.
Ben. Evde tartildim da geldim desenBen doktorun odasina girer girmez tartiya cikiyorum
Insallah benm de24 Kilo aldım 7 gitti sezeryanla bir yılda hepsi gitti iki ay diyetisyene gitmiştimşimdi hedefim 15i geçmemek dinimiz cok amin
Hepimize doğumdan sonra güzel inişler diliyorumİnerim de inşallah çıkmam
Ben yaptirmayi dusunmuyorum doktorum da karari hastalara birakiyor.arkadaslarimda da yaptirmayan oldu ben o suyu icemiyorum oglumda mahvolmustum gercekten elimde degil midemi asiri bulndiriyor.Ben bugün Biontech oldum haftaya Tetanoz olcam. Bide önümüzdeki haftalarda şeker yüklemesi yapılıyor galiba kızlar ne düşünüyosunuz çevremdeki çogu kişi şeker yüklemesi yaptırma dedi bana
Haha yok yine de tartil diyi denedimBen. Evde tartildim da geldim desen
3 gun agri yapiyor o kolunun uzerine yatmamaya calisKizlar tetanoz yaptirdim 2 saat once kol agrisi felaket aci esigim dusuk agridikca midem bulaniyor siz ne durumdasiniz yaptiranlar nasil gecer
Biliyorum o hissiii2 kez çok değişik hareket hissettim sanki içim çekiliyo gibi çok değişikti yaa.Sanırım büyük bi pozisyon değiştirme yaşandı.
Cok sevindim senin icin bak korktugun gibi olmadi. Detaylilardan guzel haberler gelmeye devam etsinMerhaba kızlar. Benimde detaylı ultrasyonum vardı bugün. Çok şükür organ taramamız temiz. Hiçbirinde sıkıntı çıkmadı.2li taramam biraz riskli olduğu için günlerdir içimde korku vardı. Darisi diğer bekleyen arkadaşların başına. Hepimiz güzel şeyler duyalım inşallah.
Bende oğlumda 19 kilo almıştım inş çok almayız bebişlerimizde sağlıklı olurda hayırlısıylaIlkinde 20 almistim simdi 13 falan almak istym:)))
Senin ki daha kötüymüş bacımBnde hiç biri
Normal doğumdan korktunmu en iyi aslında hayırlısı olsun canımBen normal doğumcu olurşar diye biraz korkumdan gidemedim
Bak o da olabilir
Ama geçti şimdi
Belki de gazdı
Allah kabul etsin kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?