Tartmıyolar valla. Son gidişte ben kilo almadım dedim ne güzel dedi. O zamandan beri belki 1 kilo almışımdır. Ama çocukta sorun yok o büyüyo e onla plasenta da büyüyo suyu da artıyodur. Ben mi eriyorum acaba sıcaklardan terleye terleye?Seni tartmıyorlar mı?
Beni her gidişte kilo tansiyon nabız bi elden geçiriyorlar
Aa ondan olabilir mi acaba
Ilkinde 20 almistim simdi 13 falan almak istym:)))Yok ya almayız 34 kilo olur benim Allah korusun rabbim yazdıysa bozsun
Ya bana bi akraba oo rahat 100 olursun son aular çok alınıyor dediYani bu zamandan sonra 30 alamazsn ugrassanda
Ay iyi ki banane kilondan dememişTartmıyolar valla. Son gidişte ben kilo almadım dedim ne güzel dedi. O zamandan beri belki 1 kilo almışımdır. Ama çocukta sorun yok o büyüyo e onla plasenta da büyüyo suyu da artıyodur. Ben mi eriyorum acaba sıcaklardan terleye terleye?
Yok canim okdr da olmaz 10 15 kiloyu bulablr ama almaya meyilliysek benm gbi:)Ya bana bi akraba oo rahat 100 olursun son aular çok alınıyor dedi
Çok gerginim
Hu arada şimdiye kadar maksimum 7 8 almıştırım
Ama şimdi annemlerdeyim diye çok saldım
Kendi evimdeylen daha dikkayliydim
Sen katilmazsn cnm 1 kiloyla puahahDoğurunca kilo verme topiği açarız vardı sanki ağustos annelerinden birinin
Korkma arada oluyor bende de çünkü ama sık ve sürekli olursa sor doktoruna canımAy öyleyse tamam ya
Çok korktum bi an karnım ağrıyor diye
Beni tartıtor hep gergin oluyorum o yüzden
Yine farklı doktor tarzları sanırım
Kız 10u nerdeyse 5 ayşık olunca aldım zatenYok canim okdr da olmaz 10 15 kiloyu bulablr ama almaya meyilliysek benm gbi:)
He iste bundan sonra da 10 alablrz yani diyet yapmazsakKız 10u nerdeyse 5 ayşık olunca aldım zaten
20ye kadar tamamım ben
20yi de aşmamalı
Yok bugün oldu sadeceKorkma arada oluyor bende de çünkü ama sık ve sürekli olursa sor doktoruna canım
Devletdeki de tartmadı özeldekide hatta devletdekine ben söyledim hocam çok. Kilo aldım diyetisyene yönlendirrmisiniZ diye
Fikir benim viijjjdansızlarSen katilmazsn cnm 1 kiloyla puahahseni almayiz
İnş cınım yaHe iste bundan sonra da 10 alablrz yani diyet yapmazsak
Sen 5 kilo alirsin toplam benceFikir benim viijjjdansızlarAlırım hem ya ben de herkes kadar hamileyim banane banane
Normal doğum muydun sen?Ben dogumdan gelince hemen tartilmistim 5 kilocuk gitmisti sadecebebek 3800 du zati
Sezeryan canim belki ondan hemen gitmedi kilo:)Normal doğum muydun sen?
5 dr iyi değil miydiSezeryan canim belki ondan hemen gitmedi kilo:)
Haha aynen zaten 3800 gittigine emindim de 1200 de suyu muyu olsun5 dr iyi değil miydi
Ben onu bile kar saydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?