Tüp bebek yoluna girmeden önceki seruvende sen ne öğrendin deseler 14 aydir hamile kalmayı beklerken bu sınavından ne çıkardın işte sonunda;
dilimde tevekkül edin Allaha bırakın derken aslında bunu yapamadığımı kaygı problemim olduğunu planladığım gibi gitmezse hayatım beni psikolojik olarak yiprattigini.
Peki ne mi oldu ? Rabbime şükür bize 14. Ayimizda tup bebek tedavisi almayı nasip etti ben de tedavideyim opudan sonra 3. Günüm bugün.
Oyle seyler değişti ki benim dünyamda tevekkülü kaygisizligi oyle bir öğrendim ki nasil kolaylaştı yasamak elimden geleni yapıp nasibine teslim olmak gercekten hayatın yaşanabilir tek anahtari.
Oyuzden oyle sevdim ki bu tedaviyi o iğneleri ilaçları aklimdan kotu bisey geçiremiyorum Çünku 1000 kitap okusam 1000 nasihat dinlesem yine de o kontrol dürtüsü hep olacaktı.
Rabbime şükürler olsun tedavim nasil sonuçlanır bilemiyorum ben elimden geleni yaptım. Ama beni Allaha ve ona olan guvene yakinlastiran her sınav benim için en kıymetlisi güzeli.
Ben bu üstte yorumu olan arkadaşım gibi hayatıma devam edebilmek için bunu yaşamak zorundaydim. Oyuzden seni tebrik ediyorum Allah yolunu açık etsin