Herkes farklı geçiriyor bu dönemi o yüzden olumlu düşünmek en iyisi❣ Ben de 6 eylülde gideceğim bakalım insaallah bir sorun yoktur. Sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah canım gece uyuyamadım bir türlü kendimi oyalamak için sevdiğim şeyleri yaptım. Salı gününe kadar dayanacağım inşallah. Senin hangi gün kese
Evet aynı şekilde olmuştu. Fitille mi alakalı bilmiyorum ama şuanda da vajinanin iç kısmı şişmiş gibi biraz. Ama doktor öncesinde yaşadığımda sorun yok dediği için içim rahat sen de rahat ol canım. İstersen doktorunla da paylaşabilirsin.Benim bildiğin içi şişmiş gibi. Hemen giriş kısmında daha fitili zor koyuyorum çok itemiyorum 2 gündür böyle ondan önce genişti rahatça koyuyodum ileriye kadar. Böyle miydi sizinde ?
Transferinizn kaçıncı günü :)Evet evet tam girişi daha bir büyüdü böyle topaklaştı benim de. Bizim senle aynı gidiyor her şeygüzele yoralım inşallah. Dün çok derine itemedim hatta biraz acıttım elimle. Eldivene rağmen kaymadı. Ay pardon bana yazdın sandım hemen yazdım
15. Gün canımTransferinizn kaçıncı günü :)
Her şey çok çok güzel olacak inşallah hepimiz içinHerkes farklı geçiriyor bu dönemi o yüzden olumlu düşünmek en iyisi❣ Ben de 6 eylülde gideceğim bakalım insaallah bir sorun yoktur. Sabırsızlıkla bekliyorum
Sor istersen görürse döner belki hemşireler daha hakim sanırım benim o şansım yok ne yazık ki doktorumun hemşiresi yok karışık biraz doktor iki ayrı şehirde iki ayrı hastanenin doktoru birinde tüp bebek merkezi yok. Haliyle bilgilendirme vs de sorunlar çok oluyor. Sizler sauesinde rahatlıyorum çok şeyi buradan öğrendim.Ay evett aynennof anlaşılmak çok güzel bi duygu netten bakıyorum bi şeyde bulamıyorum tedirgin oldum geceden beri. Öyle bi hale geldi ki koymak istemiyorum artık vakti gelince sinir oluyorum aynen dediğiniz gibi top gibi elime geliyo boşluğu bulup ileri itemiyorum fitili neden oluyo acaba normal mi bugünde pazar hemşireye yazsam mı bilemedim
Aa sonucu almışsnzdır o zaman ben okumamışım :))15. Gün canım
Bende 6 eylül de gidicem ilk muayeneye heycanlıyımHerkes farklı geçiriyor bu dönemi o yüzden olumlu düşünmek en iyisi❣ Ben de 6 eylülde gideceğim bakalım insaallah bir sorun yoktur. Sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederimEvet aynı şekilde olmuştu. Fitille mi alakalı bilmiyorum ama şuanda da vajinanin iç kısmı şişmiş gibi biraz. Ama doktor öncesinde yaşadığımda sorun yok dediği için içim rahat sen de rahat ol canım. İstersen doktorunla da paylaşabilirsin.
Benimde transferden bir hafta sonra başladı bu durum artık koymakta zorlanıyodum pozitif sonuç aldm sonra kanamam olunca o şişlik gitmeye başladı gün geçtikçe düşük yapmışım sanırım rahim kalınlaştıkça o his oluyorBenim bildiğin içi şişmiş gibi. Hemen giriş kısmında daha fitili zor koyuyorum çok itemiyorum 2 gündür böyle ondan önce genişti rahatça koyuyodum ileriye kadar. Böyle miydi sizinde ?
Bende 6 eylül de gidicem ilk muayeneye heycanlıyım
[/QUOTEAynı günBende 6 eylül de gidicem ilk muayeneye heycanlıyım❣ Bebisle ilk buluşma heyecanlı olunmaz mıı Insaallah sağlıkla devam etsin ve o gün de mutlulukla yazarız buraya. ❣❣
Normal bi durum mu doktor ne demişti bunun için ? Düşükle bunun bi ilgisi var mı ?Benimde transferden bir hafta sonra başladı bu durum artık koymakta zorlanıyodum pozitif sonuç aldm sonra kanamam olunca o şişlik gitmeye başladı gün geçtikçe düşük yapmışım sanırım rahim kalınlaştıkça o his oluyor
Hayır düşükle bi ilgisi yok benimle aynı durumu yaşayan bir çok kişinin gebeliği devam ediyor hatta doğum yapan bile var kendi aramızda bir çeşit pozitiflik belirtisi saymıştk bunu :)) tamamıyla doğal birşeymiş. Şöyle düşnün osmanlı döneminde gebelikleri alttan el muaynesi ile anlarlardı bilirsiniz. Demekki gebelerde böyle bir şişlik oluşuyor ele gelen bir his var ki gebelik anlaşılıyorNormal bi durum mu doktor ne demişti bunun için ? Düşükle bunun bi ilgisi var mı ?
Aa duymamıştım bunuHayır düşükle bi ilgisi yok benimle aynı durumu yaşayan bir çok kişinin gebeliği devam ediyor hatta doğum yapan bile var kendi aramızda bir çeşit pozitiflik belirtisi saymıştk bunu :)) tamamıyla doğal birşeymiş. Şöyle düşnün osmanlı döneminde gebelikleri alttan el muaynesi ile anlarlardı bilirsiniz. Demekki gebelerde böyle bir şişlik oluşuyor ele gelen bir his var ki gebelik anlaşılıyor
Korkmayın korku bu zamanlarda bebişi de korkuturAa duymamıştım bunuaçıkcası ben endişelenmiştim biraz. İnşallah dediğiniz gibi normal bi durumdur. 1 aydır kullanıyorum 2 gündür farkettim top gibi şiş sanki içi koyamıyorum fitil vakti gelince kötü oluyorum acaba bi durum mu oldu ilaç mı yaptı gibi korkmuştum
Korkmayın korku bu zamanlarda bebişi de korkuturben keseyi gördüğüm gün azıcık kanama ile düşük yaptım kimler kimler 9 ay kanama oluyo doğuruyor herşey nasip kısmet
Yok tüp bebek doktorum beni 17 eylülde çağırdı ama ben dayanamayıp özelden randevu aldım aslındaM Mimi9 İnşallah canım o gün yazalım konuşalım yinebir de tüp bebek yaptığın yere mi gidiceksin muayene için ? Benim o imkanım yok istanbulda yaptırdım ben manisadayım olduğum ilçede özel hastane yok küçük bi devlet hastanesi var doktoru iyi ilgili ama emin olamıyorum ona mı gitsem yoksa yakın başka ilçe var orada özele mi gitsem farkeder mi acaba tecrübe olmayınca değerlendirmesini yapamıyorum kararsız kaldm
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tutmasını olmasını nasip etsin güldürsün yüzünüzü en yakın zamanda2nci transferimi olcam çok yakında Allah nasip ederse