Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1 saat önce başladım içmeye gidiyorum1.5-2 lt içmişimdşr kesin.Eğer su içtiğiniz halde tuvaletiniz gelmemiş hissederseniz 10 dk kala dolaşın bi oyana buyana.Hareket ettikçe gelir tuvaletin bende çok çok sıkılmıştım transferden 15 dk sonra filan girdim tuvalete.tamam canım idrara sıkışık nasıl girdin transfere kaç lt içtiniz suyu kaç dk yattınız sonrasında idrara ne zaman çıktınız canım??
Bana dr haftaya anca görebiliriz keseyi dedi. Benımde 10 agustos. 1 eylul carsmaba ya aldım randevu. Bende burda bı doktora gıtcem o muayene ederken vıdeo cekıp yollucam doktoraHaftaya herhangi bi kadın doğuma keseyi görmek için gitsem görebilir miyim acaba?Çok heyecanlıyım da 9 ağustosta transfer yapılmıştı bana da.Ya da dayanamayıp bu cuma gideceğim
Ben normaldede tuvaletımı uzun sure tutamayanlardanım. 1lt ıctım suyu ama yarım saatte de sıkısmıştım zaten. Transfer sonrası yarım saat kalkmayacaksın dedıler sürgü verelım dedıler ona yapamam dıye ıstemedım. Ama o yarım saat nasıl bıttı bı de bana sortamam canım idrara sıkışık nasıl girdin transfere kaç lt içtiniz suyu kaç dk yattınız sonrasında idrara ne zaman çıktınız canım??
Bence görünür cuma çünkü benim 2sinde transfer oldu ayın 16sinda gorduk keseleriHaftaya herhangi bi kadın doğuma keseyi görmek için gitsem görebilir miyim acaba?Çok heyecanlıyım da 9 ağustosta transfer yapılmıştı bana da.Ya da dayanamayıp bu cuma gideceğim
Çok küçükler daha ya bi belirti olmaz bence. Ben keseyi gördüğümde yoktu belirtim hala yokKese gören arkadaşlar bende inşallah pazartesi gideceğim ama karnımda kasıklarda felan birşey hissetmiyorum sanki yok gibi geliyor korkuyorum göremeyeceğim diye sizlerde öyle oldu mu yoksa kese görmeye gittiğinizde neler hissediyordunuz sadece soltarafta kıpırtı gibibirsey var ama ilaçlardan mı bilmiyorum
İnşallah görebilirim bende beni bir korku aldı teşekkürlerÇok küçükler daha ya bi belirti olmaz bence. Ben keseyi gördüğümde yoktu belirtim hala yok
Insan çok korkuyor haklısın hele bizim gibi zor bulunca. Ama içini ferah tut göreceksin inşallahİnşallah görebilirim bende beni bir korku aldı teşekkürler
Canim gunaydin. Nasilsin. Mide bulantin var mi .Benim butun belirtiler kesildi. Umarim bi sorun yoktur. Kalp atisini duymaya bebegi gormeye ne zaman gideceksin.Insan çok korkuyor haklısın hele bizim gibi zor bulunca. Ama içini ferah tut göreceksin inşallah
O zaman ben 7 eylülü bekleyeyim çok heyecanlıyım yaaaaaBana dr haftaya anca görebiliriz keseyi dedi. Benımde 10 agustos. 1 eylul carsmaba ya aldım randevu. Bende burda bı doktora gıtcem o muayene ederken vıdeo cekıp yollucam doktora
Birde bende bende şöyle bir durum var sizde var mı açım bir şey yemesem bile tıka basa yemek yemiş gibi tok hissediyorumÇok küçükler daha ya bi belirti olmaz bence. Ben keseyi gördüğümde yoktu belirtim hala yok
Günaydın benimde bugün bulantim yok bende biraz tedirgin oldum ama hormonlar sürekli değişir diyorlar bence o yüzden kanama falan olmadığı sürece bence endişelenmeyelim. Yarın gideceğim yüreğim ağzımdaCanim gunaydin. Nasilsin. Mide bulantin var mi .Benim butun belirtiler kesildi. Umarim bi sorun yoktur. Kalp atisini duymaya bebegi gormeye ne zaman gideceksin.
Benimde midem yanıyor gibi genelde degisik doktor bana ac kalma dedi saat başı meyve çerez bir iki bisey atıyorum ağzıma sanki daha iyi geliyor. Bi de bir anda zaten cok yiyemiyorumBirde bende bende şöyle bir durum var sizde var mı açım bir şey yemesem bile tıka basa yemek yemiş gibi tok hissediyorum
Insallah guzel haber aliriz . Bende cuma gidecegimGünaydın benimde bugün bulantim yok bende biraz tedirgin oldum ama hormonlar sürekli değişir diyorlar bence o yüzden kanama falan olmadığı sürece bence endişelenmeyelim. Yarın gideceğim yüreğim ağzımda
Sen kese görmeye gitmiş miydinInsallah guzel haber aliriz . Bende cuma gidecegim
Benim hiç bulantım yok hiçte olmadı aramızda 1 hafta var ikimizin Ay siz böylr diyince bulantım olmaması sıkıntı mı diyorum vallahi herkese göre değişiyor tabii belirtiler.Mide bulantısı hiç yaşamamak iyi mi kötü mü bilemedimGünaydın benimde bugün bulantim yok bende biraz tedirgin oldum ama hormonlar sürekli değişir diyorlar bence o yüzden kanama falan olmadığı sürece bence endişelenmeyelim. Yarın gideceğim yüreğim ağzımda
Benimde daha bir iki gündür başladı ama kuzum olursa seninde anca olur. Ama hiç belirtisi olmadan doğuran da var. Olmasın bulantı vallahi kötü biseyBenim hiç bulantım yok hiçte olmadı aramızda 1 hafta var ikimizin Ay siz böylr diyince bulantım olmaması sıkıntı mı diyorum vallahi herkese göre değişiyor tabii belirtiler.Mide bulantısı hiç yaşamamak iyi mi kötü mü bilemedim
Gitmistim ama doktor hicbisey soylememisti. Daha cok erken haftaya gel dedi. Yolk var mi onu bile soramadim.Sen kese görmeye gitmiş miydin