- 19 Temmuz 2011
- 1.215
- 812
Ay inşallah inşallahEvet olabilir sağlıkla inş bugünleri atlatır bebişlerimizi kucağımıza alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah inşallahEvet olabilir sağlıkla inş bugünleri atlatır bebişlerimizi kucağımıza alırız
inş bundan sonra değerlerin katlanarak yükselir.Benim 30 çıktı sonra 90.Nar suyu tam bilmiyorum ama ceviz ay çekirdeği ve avokadoyu net olarak bilşyorum her gün yiyorum bunlarıAy okurken ağladım ben çok mutlu oldım
Bana kabız olmamam ıcın dupalac verdıler hala onu ıcıyorum. Ama yatıs ıcın kesınlıkle dızlerını kırıp yatarsan daha rahat oluyoTamam canım dediğini denedim anında rahatladı bir de 2 gün kabız oldum tuzsuz ve şekersiz besleniyordum deltacortil yüzünden diyet de yapıyorum bu arada ona rağmen kabız oldum o da sancı yaptı sanırım şimdi hatırladım.
Benim doktorum transfer öncesi önermişti transfer sonrası içme demişti. Havuç suyu iç demişti onu önermişti. Tabi her doktorun farklı olabilir görüşüNar suyu tutunmayı destekler diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum doktoruna soran oldu mu arkadaşlar?
ben de aksine uyuyamıyorum sabah belli olacak her şeyGünlerdir çok rahatım deyip gevşek gevşek gezinen ben değilim sanki... Anaaammm sabah olsa dıye erkenden uyuyasım var nasıl heyecanlı birsey bu yaa... Tamam 7.gun kan verdık sonuc guzel cıktı ama arttı mı artmadımı noldu... Kafamda deli sorular
Amaaaann sabahlar olmasın...
Çok teşekkür ederimBenim doktorum transfer öncesi önermişti transfer sonrası içme demişti. Havuç suyu iç demişti onu önermişti. Tabi her doktorun farklı olabilir görüşü
Bunları bilmiyordum yarın alayım hemen çok teşekkür ediyoruminş bundan sonra değerlerin katlanarak yükselir.Benim 30 çıktı sonra 90.Nar suyu tam bilmiyorum ama ceviz ay çekirdeği ve avokadoyu net olarak bilşyorum her gün yiyorum bunları
Evde vardı aslında bir kez de içtim ama düzenli almadım yarın yeniden sorayım doktora zararsız bir şurup diye biliyorum teşekkür ederimBana kabız olmamam ıcın dupalac verdıler hala onu ıcıyorum. Ama yatıs ıcın kesınlıkle dızlerını kırıp yatarsan daha rahat oluyo
Canım ben yaptırdım. 1000 tl idi eve gelip almışlardı 2 haftadada çıktı sonucum.Arkadaşlar bişey danışacağım sizlere, doktorum Periferik kanda kromozom analizi istedi
İstanbulda önerebileceğiniz biyer var mı yada yatıran var mı daha önce sadece kan mı veriyoruz :)
canım nerde yaptırmıştın pekiCanım ben yaptırdım. 1000 tl idi eve gelip almışlardı 2 haftadada çıktı sonucum.
bir de eşli olarak istendi bizdenCanım ben yaptırdım. 1000 tl idi eve gelip almışlardı 2 haftadada çıktı sonucum.
Tebrik ederim hayırlısı olsun inş. Doktorun önerdiği ilaç varsa onları kullan. Dengeli ve protein ağırlıklı beslen. Yumurta, süt, et, tavuk gibi. Onun haricinde ekstra bir şey yiyip içmene gerek yok bence. Ve tabii ki stresten tamamen uzak durmalısın, huzur dol böylegünaydın kızlar listeye beni de ekleyin transferim cuma günü olacakmış.. transfere kadar ne yemeli ne yapmalı tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Canım her şey güzel gönlünce olsun olmayanda bin hayır vardır derler. Biz yaşarken çok zor evet ama Allah mükafatını versin inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberlerini bekliyoruz Ben de sonuç bekliyorum daha çıkmadı bakalım benimle mi değil mi? Benimle değilse de hayırlı olan budur der yoluma bakarım gibi geliyor. Rahatladım biraz sanırım.Kızlar benm sonucum net olarak negatif. Bir ay ara verip tekrar transfer olacağım. Sizlere de hayırlı haberler almanızı dilerim. Hersey gönlünüzce olsun
Ben oldum 2 doz. 1 ayda hallediliyor zaten ama doktoruna sor yine deKızlar birsey soracağım tedaviden önce covid aşılarınızı olmuş muydunuz? Ben olmadım acaba şimdi olsam mi diyorum ikinci transferden önce
Bende de 8. Günde tek çizgi çıkmıştı. Ve sıfır belirti. Umudunu kaybetmek için bir sebep yokSelam kızlar. Benim de sonucum yüksek ihtimal negatif. 8 ve 9.günlerde erken gebelik test yaptım tek çizgi maalesef : (.
perşmebe test günüm ama artık çok bi umudum da yok. Hayırlısı