Yaaaa çok tebrikler aslında kese şimdide görünür ama belki kalp atışını da görmek istemiştir doktorKızlaaarrr şimdi aldım sonucumu veee de aldım. 2167 olmus beta degerımız haftayada keseye bakacaklar ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çok tebrikler aslında kese şimdide görünür ama belki kalp atışını da görmek istemiştir doktorKızlaaarrr şimdi aldım sonucumu veee de aldım. 2167 olmus beta degerımız haftayada keseye bakacaklar ınsallah
Bende iğne kullanmadım sadece transferden sonra kullandımBana iğne verilmedi. Kan sulandirici olarak coraspin içiyorum. Ve progestan fitil. Neden böyle ayrım var acaba
Ah çok çok sevindim canım 2 yumurta mı tek yumurta mı transfer oldu. Değer epey yüksek ikiz mi ki?Kızlaaarrr şimdi aldım sonucumu veee de aldım. 2167 olmus beta degerımız haftayada keseye bakacaklar ınsallah
Çok güzel haber maşallah. Devamı da güzel güzel gelsin.❣Kızlaaarrr şimdi aldım sonucumu veee de aldım. 2167 olmus beta degerımız haftayada keseye bakacaklar ınsallah
canım ben daha önce düşük yapmıştım onunla ilgili olabilirBana iğne verilmedi. Kan sulandirici olarak coraspin içiyorum. Ve progestan fitil. Neden böyle ayrım var acaba
Canım 2 embriyo kommustu ama ıkız olup olmadıgı muallak deger onun için bırsey sölemekte cok erken dedı. En garantı keseyle bırlıkte söylenebılır dedı.Ah çok çok sevindim canım 2 yumurta mı tek yumurta mı transfer oldu. Değer epey yüksek ikiz mi ki?
Cıktımı test sonucunMedicana ya test verdim 4 saat oldu çıkmadı sinirden ağlama krizine girdim 9 gün sıktım dişimi ah küçük şehir tek özel hastane var bekle dur
Bende de aynı his vardı ve hala devam ediyor. Stresten olabilir canım.Kızlar yemek yemekte çok zorlanıyorum adet olacakmış gibi bir his var açım yemek yiyemiyorum sizde böyle bir durum var mı yoksa psikolojik mi
Canım olabilir çünkü değer epey yüksekCanım 2 embriyo kommustu ama ıkız olup olmadıgı muallak deger onun için bırsey sölemekte cok erken dedı. En garantı keseyle bırlıkte söylenebılır dedı.
Tesekkur ederim guzel dıleklerınız için, inşallaahhh hepımızin Allah yuzune baksın hep guzel haberler alalım
Evet canım 123 çıktı 9. Gün hamilesin dedi doktor. Benimle birlikte transfer olan hastanın epey yüksekti onun ikisi de tutmuş. Senin de öyle olabilirCıktımı test sonucun
Hadi hayırlısı bakalım hepımız için... Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsınEvet canım 123 çıktı 9. Gün hamilesin dedi doktor. Benimle birlikte transfer olan hastanın epey yüksekti onun ikisi de tutmuş. Senin de öyle olabilir
Gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallahKızlar ben de hamileyim beta 123 progesteron 24 çıktı. 9. Günüm bugün.
Ay inşallah inşallahGözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah
amin canım benimHadi hayırlısı bakalım hepımız için... Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın
Maşallah tebrikler.. Sağlıkla devam etsin ❣Kızlar ben de hamileyim beta 123 progesteron 24 çıktı. 9. Günüm bugün.
İnşalalh rabbim hepimize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesinMaşallah tebrikler.. Sağlıkla devam etsin ❣
Bana ilk hafta tüp bebek yapan doktorum 2 kutu yazdı.günde 2 doz şeklinde reçeteledi ki 2 kutu alabileyim diye.ama günde 1 doz oluyorum geçen kan testine gidince yine doktor yazdırdı.yarın gidicem soracağım 3 ay kullanmam lazım çünkü nasıl alayım reçeteyi nasıl kime yazdırayım diye?ilk iğneyi dün oldum bugün iğne yerine dokundukça veya bir şey oturup kalkarken değerse acıyor daha çok iğne yiyeceğim ne olacak bakalım :) siz iğneyi yazdırarak mı aldınız yoksa direkt eczaneden para mı ödediniz acaba yazdırılıyor mu ? bir kutu aldım ama daha çok alacağız