Kuzum ben 16 ağustos da gördüm keseyi. Transferden sonra 14.gündeCanım sen 2sinde transfer olmustun ya kacında keseyi görmüşlerdi. Senınkını baz alarak kendımce hesap yapcam da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ben 16 ağustos da gördüm keseyi. Transferden sonra 14.gündeCanım sen 2sinde transfer olmustun ya kacında keseyi görmüşlerdi. Senınkını baz alarak kendımce hesap yapcam da
Sonuç ne canım bugün ki değerMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Ben de tüp bebek yaptırdım. Perşembe günü 12. gündü ve test günümdü 444 çıktı bhcg. Bugün tekrar yaptıracağım şans dileyin
891 çıktı canım çok mutluyumSonuç ne canım bugün ki değer
Teşekkür ederim hayırlısı inşallah Evet canım 3 tane daha varCanım çok üzüldüüüüüm . Bundada vardır bi hayır. Embriyon var mıydı başka.
O alttaki referans değerlere takılmayın hamilesiniz tebrik ederim 2 gün sonra 2 kat artması lazım. Gününüzden erken yaptırdınız bu değerler çıkması gayet normal üstelik neden durduk yere dış gebelik olsun aklınıza hiç getirmeyin bileKızlar 7. Gün test sonucum böyle hamile değilim sanırım . 7. Gün ama normalde 3 haftalık olmuyor mu? Dış gebelikten korkuyorumEki Görüntüle 2904687
Çok sevindim benimde 2 tane daha var ama birlikte donduruldu. Yani tek şansım kaldı. Ne zaman transfer yapsak onu düşünüyoruz açıkcası. Elbet o bebişleri kucağımıza alıcaz ben inanıyorumTeşekkür ederim hayırlısı inşallah Evet canım 3 tane daha var
Ay içime su serptiniz çok çok teşekkür ederim anlamıyorum ki o kadar zorlu bir yoldu ki 3 sene önce donduruldu ama ilk kez transfer oldum bu uğurda 2 kez yoğunbakıma girdim öyle uzak ihtimaldi ki bu kadarı bile 7 senelik özlemO alttaki referans değerlere takılmayın hamilesiniz tebrik ederim 2 gün sonra 2 kat artması lazım. Gününüzden erken yaptırdınız bu değerler çıkması gayet normal üstelik neden durduk yere dış gebelik olsun aklınıza hiç getirmeyin bile
Canım kaç haftalık oluyor şimdi891 çıktı canım çok mutluyum
Birlikte dondurulunca da çözüp birini yeniden dondurma yapılabilir ben öyle istedim yaşıyor mu bilmem ama 2 embriyo bedenime uygun değildi o riski aldımÇok sevindim benimde 2 tane daha var ama birlikte donduruldu. Yani tek şansım kaldı. Ne zaman transfer yapsak onu düşünüyoruz açıkcası. Elbet o bebişleri kucağımıza alıcaz ben inanıyorum
simin55 sen ne yaptın canım? Hadi senden güzel haber alalım umut olsun bize
Ayy gerçekten mi adına çok sevindim böyle umutsuzken sevinmene daha çok kalpten sevindim çünkü ben de umutsuzum nedense biraz önce test verdim 8.günüm yarın yola çıkıcam yapıyım biliyim yola çıkmadan dedim varsa mutlaka çıkar 8 günde kanda. Sende de belirti falan olmadı mı hiç ? Neden umutsuzdn sen ?Kızlar ben inanamıyorummm. Doktorum testi yaptıralım pazar demişti ve test sonucum 270 çıktı. Regl oldum sandım ama pozitif yani değer iyi mi? O kadar umutsuzdum ki..
Benim son adet tarihim 21 temmuz oradan hesaplayınca 5 haftanın içinde oluyorumCanım kaç haftalık oluyor şimdi
Adet sancısı gibi sancılarım vardı ve 3 4 gun once hafif kanamalarim basladi ve regl oldum sandım. Test bile yaptirmayacaktim. Çünkü ilk denemem de böyle olmuştu. Doktor testi yaptıralım yine de demişti ve bugün sonuç bu inanamadım hatta eşimle dışarı çıkmıştık bugün kahvaltıya. Orada öğrendim Allahım bu sevincimi isteyen herkese yaşatsın. Hepinize dua ediyorum. Ve umarım benimki de iyi ilerler.Ayy gerçekten mi adına çok sevindim böyle umutsuzken sevinmene daha çok kalpten sevindim çünkü ben de umutsuzum nedense biraz önce test verdim 8.günüm yarın yola çıkıcam yapıyım biliyim yola çıkmadan dedim varsa mutlaka çıkar 8 günde kanda. Sende de belirti falan olmadı mı hiç ? Neden umutsuzdn sen ?
Rabbim gülmüş yüzünüze çok sevindim gerçekten inşallah hayırlısıyla kucağınıza da alırsınızAy içime su serptiniz çok çok teşekkür ederim anlamıyorum ki o kadar zorlu bir yoldu ki 3 sene önce donduruldu ama ilk kez transfer oldum bu uğurda 2 kez yoğunbakıma girdim öyle uzak ihtimaldi ki bu kadarı bile 7 senelik özlem
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahKızlar ben inanamıyorummm. Doktorum testi yaptıralım pazar demişti ve test sonucum 270 çıktı. Regl oldum sandım ama pozitif yani değer iyi mi? O kadar umutsuzdum ki..
Üzülme diyeceğiz ama zor biliyorum.. Yaşamayan bilmez..Allahım en kısa ve hayırlı zamanda sana anne olmayı nasip etsin inşaallah.Arkadaşlar ben de bugün kan testi yaptırdım maalesef negatif
Hamilesinizzzzz tebrik ederimKızlar 7. Gün test sonucum böyle hamile değilim sanırım . 7. Gün ama normalde 3 haftalık olmuyor mu? Dış gebelikten korkuyorumEki Görüntüle 2904687
Ay inanamıyorum hala benHamilesinizzzzz tebrik ederim
Canım çok çok sevindim umutsuzluktan sonra gelince daha da güzel oluyor transferin kaçıncı günü acaba?Kızlar ben inanamıyorummm. Doktorum testi yaptıralım pazar demişti ve test sonucum 270 çıktı. Regl oldum sandım ama pozitif yani değer iyi mi? O kadar umutsuzdum ki..