- 19 Temmuz 2011
- 1.215
- 812
Ay inşallah yarın yeniden yapacağım kısmetse umarım daha kesin olur.Hepimizin yüzü gülsün artıkBende gördüm çizgiyi çok sevindim tebrik ederim rabbim yaşadıklarınızı unuttursun inşallah sağlıkla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah yarın yeniden yapacağım kısmetse umarım daha kesin olur.Hepimizin yüzü gülsün artıkBende gördüm çizgiyi çok sevindim tebrik ederim rabbim yaşadıklarınızı unuttursun inşallah sağlıkla gelsin
Evet canım doktor kesin bir dille 9. Gün belli olur dedi. Bana aynı gün eve gidebilirsin dedi 2 saat yatarak geldim ama öncesinde 4 saat hastanede yataktan kalkmadım. Şimdiler de az dolanıyorum biraz yürüyorum. İğne için zaten evden çıkmak zorundayım progestan iğne için. Öyle geçiriyorum. Sen neler yapıyorsun inşallah Manisa’ya dönerken müjdeli haberlerini verirsin bize ben de izmirliyim bu sene gidemedim ailemin yanına da tedavidenÇok çok sevindim adına inşallah arta arta ilerlesin sağlıkla gelişsin ve hayırla sağlıkla al kucağına bizi en iyi aynı şeyleri yaşayan bizler anlarız o yüzden olumlu haber her kişide bizler de umut buluyoruz tedirginliklerde kafa karışıklıklarımda birbirimize destek oluyoruz o yüzden çok güzel bi platform bende pazartesi yola çıkmam gerekicek istanbuldan manisaya evime o yüzden pazardan 9.günden yaptırsam diyorum sizede 9 gün demişler demekki çıkıyo
benim de 14.08 de oldu 5. Gün embriyosu17Herkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım
25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCUSaturnyildizi 03.08 negatif rahsan16341634 04.08 16.08/ 87 hcg POZITIF Cerenace 02.08 11.08/ 950 hcg POZITIF Ozyrny 02.08 15.08 / 2894 hcg POZITIF Nuray1033 12.08 MUTLUGULL 12.08 gl0303 Simin55 12.08 Nimet yardim 02.08 09.08/ 71.18 hcg POZITIF Tc_umutlu_bekleyis 05.08 negatif Os_gul Bulutumsu7 Mimi9 12.08 rafadankafa 31.07 negatif Yolcu06 09.08 Birumuttu 03.08 POZITIF elfinn5 12.08 Begonvilleee 05.08 15.08/ 205 hcg POZITIF Arzu777 30.07 negatif annebeanne 23.08 kostebekxxxxxxx1 10.08 17.08/ 135hcg POZITIF minikkuzu34 07.08 allahtan umut kesilmez 09.08/ 595 hcg POZITIF Wolforest 05.08 Cyd63 07.08 Asli2009 14.08 sureyya9 09.08 17.08 / 30.27 hcg POZITIF humeyra92 12.08
Benim eşimde izmir li ben dikkat ederek evde dolanıyorum bi şeyler yapıyorum arada sürekli yatmıyorum iğnemi zaten kendim vuruyorum baştan beri hepsini. İnşallah canım bende olumlu haberleri veririmEvet canım doktor kesin bir dille 9. Gün belli olur dedi. Bana aynı gün eve gidebilirsin dedi 2 saat yatarak geldim ama öncesinde 4 saat hastanede yataktan kalkmadım. Şimdiler de az dolanıyorum biraz yürüyorum. İğne için zaten evden çıkmak zorundayım progestan iğne için. Öyle geçiriyorum. Sen neler yapıyorsun inşallah Manisa’ya dönerken müjdeli haberlerini verirsin bize ben de izmirliyim bu sene gidemedim ailemin yanına da tedaviden
Aaaa bende Manisadayim mutlu oldum bi ben transferden 1 gün sonra döndüm istanbuldan manisayaÇok çok sevindim adına inşallah arta arta ilerlesin sağlıkla gelişsin ve hayırla sağlıkla al kucağına bizi en iyi aynı şeyleri yaşayan bizler anlarız o yüzden olumlu haber her kişide bizler de umut buluyoruz tedirginliklerde kafa karışıklıklarımda birbirimize destek oluyoruz o yüzden çok güzel bi platform bende pazartesi yola çıkmam gerekicek istanbuldan manisaya evime o yüzden pazardan 9.günden yaptırsam diyorum sizede 9 gün demişler demekki çıkıyo
Yaa demekki daha açık konuşmak lazımmış yazarken uzun tutmiyim diyo insan detaya girmiyo manisa kula da oturuyorum 13 ünde geldim 14 ünde transferim yapıldı brüksel tüp bebek de. Ailem burada benim o yüzden uzun kaldım yoksa doktor 3 gün dinlen evde sonra gidebilrsn dedi. ne zaman test yapıp ne zaman çıksam diye düşünüyorum bende 10 gün sonra test dedi doktor transfer günüde dahil mi tam bilmiyorum. Şuan transfer günüyle 7.gündeyim. 6.gün emriyosu genetiğe gittiğinden 6 ya kadar bekletildi. İlk dememem 24 yaşındayım. Şuana kadar bi belirti görmedim kasık ağrısı bel ağrısı falan bakalım nasıl devam edicekAaaa bende Manisadayim mutlu oldum bi ben transferden 1 gün sonra döndüm istanbuldan manisaya
Bende Bahcecide oldum tedavi benim de 6.gün embriyosuydu miniklerim genetiğe gitmişlerdi çok şükür tuttular inşallah seninde tutacak ben 8.gün yaptım test 2.çizgiyi gördüm. Hesaplanırken transfer günü sayılmıyor sonraki gün 1.gün olarak sayiliyor belirti arama benim de dogru duzgun belirtim olmadi ilaçlar zaten belli başlı belirtilere sebep oluyor.Yaa demekki daha açık konuşmak lazımmış yazarken uzun tutmiyim diyo insan detaya girmiyo manisa kula da oturuyorum 13 ünde geldim 14 ünde transferim yapıldı brüksel tüp bebek de. Ailem burada benim o yüzden uzun kaldım yoksa doktor 3 gün dinlen evde sonra gidebilrsn dedi. ne zaman test yapıp ne zaman çıksam diye düşünüyorum bende 10 gün sonra test dedi doktor transfer günüde dahil mi tam bilmiyorum. Şuan transfer günüyle 7.gündeyim. 6.gün emriyosu genetiğe gittiğinden 6 ya kadar bekletildi. İlk dememem 24 yaşındayım. Şuana kadar bi belirti görmedim kasık ağrısı bel ağrısı falan bakalım nasıl devam edicek
İnşallah canım ya mutlu ettim beni çok sağol yaptığın test erken test miydi normal mi ? Benimde pazar günü 8 oluyo o zamanBende Bahcecide oldum tedavi benim de 6.gün embriyosuydu miniklerim genetiğe gitmişlerdi çok şükür tuttular inşallah seninde tutacak ben 8.gün yaptım test 2.çizgiyi gördüm. Hesaplanırken transfer günü sayılmıyor sonraki gün 1.gün olarak sayiliyor belirti arama benim de dogru duzgun belirtim olmadi ilaçlar zaten belli başlı belirtilere sebep oluyor.
Canım progesteron iğnesini nasıl yapıyorsun? O şırıngaya çekiliyor ya ondan dedim. Kan sulandırıcı iğneleri 3 senedir sabah akşam yapıyorum alıştım daBenim eşimde izmir li ben dikkat ederek evde dolanıyorum bi şeyler yapıyorum arada sürekli yatmıyorum iğnemi zaten kendim vuruyorum baştan beri hepsini. İnşallah canım bende olumlu haberleri veririm
Büyük iğneyle çekip ince ucu takıyorum göbekten kendim yapıyorum acımıyo genelde bazen zor girebiliyo ama yapıyorum bi şekilde canı çok tatlı biri değilimdir zaten belki bana kolay geliyodur bilemiyorum herkes kendi yapmıyo zatenCanım progesteron iğnesini nasıl yapıyorsun? O şırıngaya çekiliyor ya ondan dedim. Kan sulandırıcı iğneleri 3 senedir sabah akşam yapıyorum alıştım da
Normal test yaptım ben kuzum bence 8.günden önce de yapma gerek yokİnşallah canım ya mutlu ettim beni çok sağol yaptığın test erken test miydi normal mi ? Benimde pazar günü 8 oluyo o zaman
Canım progesteron iğnesini nasıl yapıyorsun? O şırıngaya çekiliyor ya ondan dedim. Kan sulandırıcı iğneleri 3 senedir sabah akşam yapıyorum alıştım da
Burada düzeltmek istediğim bir nokta var arkadaşlar kalçaya yapılan versiyonu ve göbeğe yapılan versiyonu farklıdır. Biri kas ici diğeri deri altıdır. Yani size recete edilen ilaclar progesteronun farkli iki versiyonu. Yanlış anlaşılma olmasın allah korusunBüyük iğneyle çekip ince ucu takıyorum göbekten kendim yapıyorum acımıyo genelde bazen zor girebiliyo ama yapıyorum bi şekilde canı çok tatlı biri değilimdir zaten belki bana kolay geliyodur bilemiyorum herkes kendi yapmıyo zaten
Tamam canım sağol teşekkür ederimNormal test yaptım ben kuzum bence 8.günden önce de yapma gerek yok
Aa bilmiyodum öyle olduğunu evet benim deri altı için göbekten yapılandan ondan kendim yapıyorumBurada düzeltmek istediğim bir nokta var arkadaşlar kalçaya yapılan versiyonu ve göbeğe yapılan versiyonu farklıdır. Biri kas ici diğeri deri altıdır. Yani size recete edilen ilaclar progesteronun farkli iki versiyonu. Yanlış anlaşılma olmasın allah korusun
Bahçeci de transfer oldum bende cem beye... Senınkı hangı doktorduBende Bahcecide oldum tedavi benim de 6.gün embriyosuydu miniklerim genetiğe gitmişlerdi çok şükür tuttular inşallah seninde tutacak ben 8.gün yaptım test 2.çizgiyi gördüm. Hesaplanırken transfer günü sayılmıyor sonraki gün 1.gün olarak sayiliyor belirti arama benim de dogru duzgun belirtim olmadi ilaçlar zaten belli başlı belirtilere sebep oluyor.
Cem bey çok meşhur bildiğim kadarıyla. Siz memnunmusunuz ?Bahçeci de transfer oldum bende cem beye... Senınkı hangı doktordu
Ben çok memnunum Allah razı olsun çok profesyonel ama bir okadar da abi gibi. Herşeyi adım adım anlatarak yaptı rahatlattı hep. Bakalım nasipse pazartesı kesin sonucumuz bellı olacakCem bey çok meşhur bildiğim kadarıyla. memnunmusunuz ?
Ben de 14 ünde transfet oldum salı günü doluyo 6.gün embriyosu 1 taneBen çok memnunum Allah razı olsun çok profesyonel ama bir okadar da abi gibi. Herşeyi adım adım anlatarak yaptı rahatlattı hep. Bakalım nasipse pazartesı kesin sonucumuz bellı olacak
merhaba hangi klnik acaba 8 bin euro çok değilmi genelde 4.500 euro8 bin euro civarı 4 embriyo dondurduk
Merhaba herşey içindeydi canım otel karantina tabi biletler covit testleri transferler embriyo dondurma herşeyle aracı kişi ilgilendi ayarladı oda komisyonunu aldı tabimerhaba hangi klnik acaba 8 bin euro çok değilmi genelde 4.500 euro