- 9 Ağustos 2021
- 25
- 23
- 33
Maşallah çok sevindim darısı bizlerin başına hayırlısıylaAynen balımm şükürler olsun Allah'a hamdolsun hafta içi ultrasyona girebilirsin dediler bakalım inşallah güzel şeyler olur❤
Çok sevındım hayırlı olsun inşallaahh..Bu arada ben sonucu mu aldım 2894 çıkmış
Evet insan çok üzülüyor haklısın ama söyle düşün belki bu ay hayırlısı değildi bu sana işarettir. Canını hiç sıkma lütfen, sen iyi olacaksin ki bebegin iyi olsun sana tutunsunAylardır bunu bekliyordukçok kötü olucak eğer koronaysam
Hadi hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olurKızlar ben döndümvallah dün ölüyorum hiç kalkmadım neler neler içtim ateşim 38.5 yükseldi (((sabah sanki iyi oldum eşimle bile denize gittik offf beee iyi geldi )))şuan turp gibiyim ne varki bende anlamadım bu arada adetim da gelmiş 43 günümde bu yüzden yarın koşarak hastaneye gidecem . İnş herşey iyi olacak ve ben artık transferi beklecem
Oh hadi hayırlısı olsun inşallah az kaldı bebislere kavuşmayaKızlar ben döndümvallah dün ölüyorum hiç kalkmadım neler neler içtim ateşim 38.5 yükseldi (((sabah sanki iyi oldum eşimle bile denize gittik offf beee iyi geldi )))şuan turp gibiyim ne varki bende anlamadım bu arada adetim da gelmiş 43 günümde bu yüzden yarın koşarak hastaneye gidecem . İnş herşey iyi olacak ve ben artık transferi beklecem
Teşekkür ederim canım benimÇok sevındım hayırlı olsun inşallaahh..
Saglıkla Allah tamamına erdirsin
Işte hafta için bi gün gidicem galiba değere bağlı canımMaşallah çok sevindim darısı bizlerin başına hayırlısıylailk kan testinden ne kadar sonra ultrason olmuş oldu
Bence görünür belki bende yarın öğlenden sonra giderim kendimi iyi hissedersem olmazsa çarşamba gitcem inşallah güzel haberlerimizi vercez birbirimizeAynı bende öyle kuzum inşallah sağlıkla ilerleriz. Benim kontrolüm yarın sence görünür mü?
Inşallah canım benimBence görünür belki bende yarın öğlenden sonra giderim kendimi iyi hissedersem olmazsa çarşamba gitcem inşallah güzel haberlerimizi vercez birbirimize❤
Kan vermeden geliyorum. Kanimi verdim ama sonucumu alamadim. Sonuclari ogleden sonra veriyoruz dedi. Cok kalabalikti ve benim yanimda kan veren adam bayildi. Kafasini yere carpti. Elim ayagim titredi korktum ambulans falan cagirdilar . O kalabalikta israrci olamadim. Gec olsun da guc olmasin
Ya benim belirtilerm var aslında
Ay allah korusun yarabbim üzüldümKan vermeden geliyorum. Kanimi verdim ama sonucumu alamadim. Sonuclari ogleden sonra veriyoruz dedi. Cok kalabalikti ve benim yanimda kan veren adam bayildi. Kafasini yere carpti. Elim ayagim titredi korktum ambulans falan cagirdilar . O kalabalikta israrci olamadim. Gec olsun da guc olmasin
Yaaaa inşaAllah çok güxel haberler alırsınds bize umut olursun bana da 4 ten sonra alırsın demişlerdi akşm 8:30 ta iğnem bar o zaman giderken alacağım bakalımKan vermeden geliyorum. Kanimi verdim ama sonucumu alamadim. Sonuclari ogleden sonra veriyoruz dedi. Cok kalabalikti ve benim yanimda kan veren adam bayildi. Kafasini yere carpti. Elim ayagim titredi korktum ambulans falan cagirdilar . O kalabalikta israrci olamadim. Gec olsun da guc olmasin
Kan vermeden geliyorum. Kanimi verdim ama sonucumu alamadim. Sonuclari ogleden sonra veriyoruz dedi. Cok kalabalikti ve benim yanimda kan veren adam bayildi. Kafasini yere carpti. Elim ayagim titredi korktum ambulans falan cagirdilar . O kalabalikta israrci olamadim. Gec olsun da guc olmasin
Sen naptın canım bu gün doktora gidecektinAy allah korusun yarabbim üzüldümtabi canım öğleden sonra alırsın nolacak zaten bekledin bi 3-4 saat daha beklersin nolacak. Bizide haberdar et