Hadi gözün aydın inşallahAhahahahah ay bu eşlerimiz sanki onlar doğuruyorkeşke ciksaydi sonuclar ya merak icinde kaldik benim degerim 3446 cıkmış yeni öğrendim soktayim
Valla kuzum bu aşamaya gelmek bile benim için mucize. Insallah sağlıkla devam ederHadi gözün aydın inşallahkese ve kalp atisinida gördün mü biraz yükün azalır rahatlarsın darısı isteyen herkesin başına ❤
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar günaydın. Biz hastaneye gitmedik ben iyice hastalandım (((ateşim var öksürük ((((gözlerim kıpkırmızı eşim dedi Pazartesi kadar iyileş o zaman gidelim(((
Ay allahKızlar günaydın. Biz hastaneye gitmedik ben iyice hastalandım (((ateşim var öksürük ((((gözlerim kıpkırmızı eşim dedi Pazartesi kadar iyileş o zaman gidelim(((
Canim sen ne yaptin . Test yaptin miG
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Çok şükür yaaaAhahahahah ay bu eşlerimiz sanki onlar doğuruyorkeşke ciksaydi sonuclar ya merak icinde kaldik benim degerim 3446 cıkmış yeni öğrendim soktayim
Sen evde test yapmamıştın galiba degil mi canim, guzel sonuclarin çıksın insaAllah bir pozitif haberi daha alırız
Aminnn canim insallah,hepimiz en kisa zamanda anne olalim ❤Sen evde test yapmamıştın galiba degil mi canim, guzel sonuclarin çıksın insaAllah bir pozitif haberi daha alırız
Ahahaha ay valla gitmemek için kendimi zor tutuyorumÇok şükür yaaabu degerle keseyide gorebilirsin. Hadi ogleden sonra git gor. icin rahat etsin
Ben 8.günümde yaptım test kuzum bir gün önce doktor da 9.gün kan ver demişti. Inşallah isteyen herkes güzel sonuçlar alsin, dualarimdasinizSen evde test yapmamıştın galiba degil mi canim, guzel sonuclarin çıksın insaAllah bir pozitif haberi daha alırız
Seni biliyorum kuzum degerin de çok güzel masallah, kat kat katlansinBen 8.günümde yaptım test kuzum bir gün önce doktor da 9.gün kan ver demişti. Inşallah isteyen herkes güzel sonuçlar alsin, dualarimdasiniz
Ay pardon bana sordun sanmistim canımSeni biliyorum kuzum degerin de çok güzel masallah, kat kat katlansinsağlıcakla tutunsun annesine
Ben dikkat etmiyorum malesefKızlar ya birsey soracağım gereksiz takıyor olabilirim belki amaherkes yedigine içtiğine dikkat ediyor mu transferden sonra? Mesela ben az önce ikram edilen bir dilim pastayı yedim pişman miyim asla ama inceden bir vicdan yaptım sanki
Haha hamburger patates kola gömerken bu entryi okumamKızlar ya birsey soracağım gereksiz takıyor olabilirim belki amaherkes yedigine içtiğine dikkat ediyor mu transferden sonra? Mesela ben az önce ikram edilen bir dilim pastayı yedim pişman miyim asla ama inceden bir vicdan yaptım sanki
Ahahahahah ay bir dilim pastadan nolacak bence olmaz yaniKızlar ya birsey soracağım gereksiz takıyor olabilirim belki amaherkes yedigine içtiğine dikkat ediyor mu transferden sonra? Mesela ben az önce ikram edilen bir dilim pastayı yedim pişman miyim asla ama inceden bir vicdan yaptım sanki
Pazar akşamı kan vericem canım salı 12. Gün ama dayanamıyorumCanim sen ne yaptin . Test yaptin mi
Hayirli haberler veririz insallahPazar akşamı kan vericem canım salı 12. Gün ama dayanamıyorum
İnşallah canım Rabbim hepimize pozitif görmeyi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinHayirli haberler veririz insallah