Şükürler olsun kusma ve soğuk algınlığı dışında iyi. Bazen kasık ağrılarım artıyor ama bebek iyi dedi doktor bu hafta 2 kez gittim. Bir de sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum. Doktor yarın ilaç vereceğim dedi tekrar çağırdıKızlar nasılsınız nasıl gidiyor gebelikler
Allah şifa versin inşallah havalar soğudu artık dikkat edin hamileyken soğuk algınlığı çok zor bende hamileyken koronayı atlatmış bi anne adayı olarak evden çıkmaya korkuyorum gerçektenŞükürler olsun kusma ve soğuk algınlığı dışında iyi. Bazen kasık ağrılarım artıyor ama bebek iyi dedi doktor bu hafta 2 kez gittim. Bir de sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum. Doktor yarın ilaç vereceğim dedi tekrar çağırdı
Iyıyım valla cok sukur hersey yolunda sen nasılsınKızlar nasılsınız nasıl gidiyor gebelikler
Bizde çok ıyiyiz çok şükür herşey yolundaIyıyım valla cok sukur hersey yolunda sen nasılsın
Biz de iyiyiz şükür. Evden çıkmamaya gayret ederek geçiriyoruz günleri. Kilo olarak geri dönüyor hareketsizlik ama yaaa bir de sürekli ekmek, börek yiyesim geliyorBizde çok ıyiyiz çok şükür herşey yolunda
Ooffff bende aynı.. Nasıl bir ekmek aşkıdır buBiz de iyiyiz şükür. Evden çıkmamaya gayret ederek geçiriyoruz günleri. Kilo olarak geri dönüyor hareketsizlik ama yaaa bir de sürekli ekmek, börek yiyesim geliyor
9 haftalikken, geçen hafta kontrol vardı. Baştan beri 1,3 kg almışım. Doktor dedi ki 12.haftada bir daha geleceksin ve kilonu korumuş ol dedi. Ay mümkün müOoffff bende aynı.. Nasıl bir ekmek aşkıdır bubulantı vs de hıc yok yedıgımı cıkarsam belkı kılo almayacam ama omda yok. Okulda zaten agır cekımde hayat yedıkce şişiyoruz
Olmaz olmaz merak etme bizim de adaba da büyük yolda sürekli iğneye fikan giderken o halde gidiyoruzKızlar günaydınyaa dün akşam yemeğe gidelim dedik, yol da o kadar kötüymüş ki birkaç kere hoplayıp zıpladım. Korktum sonra da. Bir ağrı ya da kanama olmadı çok şükür ama kocamı dövecektim vallahi bir şey olmaz değil mi yaaa.
Canım benim teşekkür ederimOlmaz olmaz merak etme bizim de adaba da büyük yolda sürekli iğneye fikan giderken o halde gidiyoruzşükür bir let olmado kaç haftadır
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallahKızlar ben geldimilk deneme olumsuz maalesef. Doktor da anlamıyor neden olmadı (((dedi herşey çok iyiydi .neyse nasıp. 2 adet sonra bir tane daha var Aralık gibi 2.transfer denecegiz . Beni unutmayın sizi güzel haber getircem
Canım benim Allah vaktini bekletiyor sana da. Hayırlısıyla en doğru zamanda pozitifi göreceğine çok inanıyorum. Her nasip vaktine esirdir sözüne çok inanırım. Seni de morali yüksek gördüm ve çok mutlu oldum. Rabbim yardımcınız olsun. Dualarım seninleKızlar ben geldimilk deneme olumsuz maalesef. Doktor da anlamıyor neden olmadı (((dedi herşey çok iyiydi .neyse nasıp. 2 adet sonra bir tane daha var Aralık gibi 2.transfer denecegiz . Beni unutmayın sizi güzel haber getircem
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Dogru zamanda gelsın en gUzel sekılde sizinle kalsın ınsallahKızlar ben geldimilk deneme olumsuz maalesef. Doktor da anlamıyor neden olmadı (((dedi herşey çok iyiydi .neyse nasıp. 2 adet sonra bir tane daha var Aralık gibi 2.transfer denecegiz . Beni unutmayın sizi güzel haber getircem
Ben de tüylenme değil de sivilcelerim coştuKızlar bir şey soracağım size. Bir süredir üst bacaklarımda ve göbeğimde tüylenme fark etmiştim. Bugün yüzümde de hafif tüylenmeler gördüm. İnce ama siyah renkte. Çok garibime gitti. Böyle bir durumu yaşayan oldu mu? Vücudum neyse de yanağımdakiler rahatsız etti açıkçası.
Benim de sırtımda ve göğsümde sivilce gibi, isilik gibi minik minik şeyler var. Her şey çıktı bendeBen de tüylenme değil de sivilcelerim coştu