Sonucunu bizede yaz.Tabii kii.. hemen kan vermek de istemiyorum sonuç negatif olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunu bizede yaz.Tabii kii.. hemen kan vermek de istemiyorum sonuç negatif olur
Benimde ateşim yükseliyor kullanılan progesteron yapiyormus ,38.8 oldu benim atesimKızlar avuç içi ve ayaklarım aşırı derece de yanıyor bütün gece buz aküsü koydum. İlaçların böyle bir yan etkisi var mı?
Sabah yaptım erken gebelik, 10 hassasiyet, telefonda belli olmasa da ben görüyorum gibi, artık öyle görmek istediğim için mi, yoksa gerçekten mi var bilemiyorum. 4.gün embriyosunun trasferinin 8.günüSonucunu bizede yaz.
Gozun aydin cnm. Hamilesin bence. Iki cizgi goruyorumSabah yaptım erken gebelik, 10 hassasiyet, telefonda belli olmasa da ben görüyorum gibi, artık öyle görmek istediğim için mi, yoksa gerçekten mi var bilemiyorum. 4.gün embriyosunun trasferinin 8.günü
Ay bendeee görüyorumSabah yaptım erken gebelik, 10 hassasiyet, telefonda belli olmasa da ben görüyorum gibi, artık öyle görmek istediğim için mi, yoksa gerçekten mi var bilemiyorum. 4.gün embriyosunun trasferinin 8.günü
Bende görüyorum gözün aydın, tebrik ederimSabah yaptım erken gebelik, 10 hassasiyet, telefonda belli olmasa da ben görüyorum gibi, artık öyle görmek istediğim için mi, yoksa gerçekten mi var bilemiyorum. 4.gün embriyosunun trasferinin 8.günü
Gozun aydin cnm. Hamilesin bence. Iki cizgi goruyorum
Ay bendeee görüyorum
Kızlar işarelediğim yerde mi görüyorsunuz?Bende görüyorum gözün aydın, tebrik ederim
Daha soldaaKızlar işarelediğim yerde mi görüyorsunuz?
O testin katlanma yeri sayılıyorDaha soldaa
Telefondan cektigin icin gorunmemis olabilir. Sen goruyorsan vardir insallah vsrdir ve hayirlisiyla olurO testin katlanma yeri sayılıyor
Baksana foto ile oynayinca ben sanki gölge görüyorum o alanın içinde yanilmiyoruzdur insallahKızlar işarelediğim yerde mi görüyorsunuz?
Canim cok stres yapiyosun biraz sakinlermisin. Varsa da yoksa da bu saatten sonra sonucu degistiremeyiz nasip. Kan ver rahatla diycem de yine rahatlama olmuyo. Bu seferde 2 kat arttimi diye 2 gune bir kan vermek gerecekO testin katlanma yeri sayılıyor
Bende görüyorum hayırlısı olsunSabah yaptım erken gebelik, 10 hassasiyet, telefonda belli olmasa da ben görüyorum gibi, artık öyle görmek istediğim için mi, yoksa gerçekten mi var bilemiyorum. 4.gün embriyosunun trasferinin 8.günü
Hayalet çizgi gibi. Telefonda tam görünmez muhtemelen sen daha iyi görüyorsundur. Bende önceki transferimde 5.gunde böyle görmüştümSabah yaptım erken gebelik, 10 hassasiyet, telefonda belli olmasa da ben görüyorum gibi, artık öyle görmek istediğim için mi, yoksa gerçekten mi var bilemiyorum. 4.gün embriyosunun trasferinin 8.günü
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer kucağınıza alın benimde öyle tuttular ama düştüler l, sizin neden düştü belli miVe belirti arayam arkadaşlara bir tavsiyem var. Aramayin arkadaşlar, 4transfer yaşadım hepsi birbirinden farklıydı. Hepsi de tuttu ama benim düşük sorunum var melesef
İnşallah, evet ben görüyorum,ama çok belirgin olmadığı için emin değilimTelefondan cektigin icin gorunmemis olabilir. Sen goruyorsan vardir insallah vsrdir ve hayirlisiyla olur
İnşallahBende görüyorum hayırlısı olsun