Aynen öyle ama olsun beklerken zaman durmuyor geçiyor bi baktın doğurmuşuzÇok geçmiş olsun şükür hafıf atlatmıssınız. Iyı gidiyor bizimde şükür dün bi dürttü sıpa noluyoruz dedık ama cok sukur sımdılık bır sıkıntı yok. Kalbını duyduk hep bir bekleme durumu hala devam
Allah saglıkla beklemeyi nasip etsın yeterkı hepımız alalım kucagımızaAynen öyle ama olsun beklerken zaman durmuyor geçiyor bi baktın doğurmuşuzrabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yeni yazabildim 12ye düşmüştü kimyasal gebelikmiş canım. Artık nasip kısmet deyip akışına bırakacağım uzun bi süre tedavi olacağımı sanmıyorum. Size hayırlı hamilelikler güzel doğumlar dilerimAynen canım yaptır içinden şüphe geçer hem.Bizide bilgilendir muhakkak.
Gecmıs olsunYeni yazabildim 12ye düşmüştü kimyasal gebelikmiş canım. Artık nasip kısmet deyip akışına bırakacağım uzun bi süre tedavi olacağımı sanmıyorum. Size hayırlı hamilelikler güzel doğumlar dilerim
Çok geçmiş oksun.Umudunu kaybetme yine de Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahYeni yazabildim 12ye düşmüştü kimyasal gebelikmiş canım. Artık nasip kısmet deyip akışına bırakacağım uzun bi süre tedavi olacağımı sanmıyorum. Size hayırlı hamilelikler güzel doğumlar dilerim
5. Gün transferimiydi canım?Kızlaaaaaaaarrr ben şu an mal oldum.
Sabah eşim aşıya gıdecektı bende takıldım pesıne nasılsa çıkmaz daha 7.gun kan versem nolcakkı dıye.. Sımdı sonucta çıkmıs 135
Afalladım sımdı bakınca
Evet 5.gun5. Gün transferimiydi canım?
Benimde yarın 5. Gün transferi yapılacak inşallah. Sonrasında 10. gün test yazıyor ama 7. Günde de öğrenen çok. O yüzden sordum. Malum transferden sonra günler geçmiyorEvet 5.gun
Hayırlısı olsun hakkınızda inşalllah... 7.gunde de her zaman cıkmayabılıyor ona cok odaklanmamaya calısın. Allah gonlunuze göre versın ınsallahBenimde yarın 5. Gün transferi yapılacak inşallah. Sonrasında 10. gün test yazıyor ama 7. Günde de öğrenen çok. O yüzden sordum. Malum transferden sonra günler geçmiyor
Akşamları özellikle karnım sisiyor benim de çok. Bacaklarımı hafif kendime çekip karnımı sivazliyorum ise yarıyor canım. Bir de bir arkadaşım kimyon önermişti. Yemeklere hep birazcık kimyon eklemek hem gebelikte hem de bebek doğunca sütten bebeğe geçip bebekte gazı önlüyormuş ya da kolay çıkarmasını sağlıyormuş. Aklında bulunsun.Kızlar gaz probleminiz var mı
Sagol canım yaa hemen deneyecegım çok rahatsız edıyorAkşamları özellikle karnım sisiyor benim de çok. Bacaklarımı hafif kendime çekip karnımı sivazliyorum ise yarıyor canım. Bir de bir arkadaşım kimyon önermişti. Yemeklere hep birazcık kimyon eklemek hem gebelikte hem de bebek doğunca sütten bebeğe geçip bebekte gazı önlüyormuş ya da kolay çıkarmasını sağlıyormuş. Aklında bulunsun.
İnşallaaaaahh duyacaksın inanıyorum benKızlar pazartesi ilk ultrasonum olacak göğüslerindeki hassasiyetten hariç ne ağrı ne sancı var inşallah güzel şeyler duyarız o gün
Sağol canım benim böyle duymak bile çoooook iyi geldiİnşallaaaaahh duyacaksın inanıyorum ben
İnş kuzum emin ol güzel de olacak.Benim de aynı sadece göğüs hassasiyeti o kadar hala aynıyım 8 haftalık oldu benim.Herkeste belirtiler fazla olacak diyr bir şey yok.Güzel haberlerini bize de yazacaksınKızlar pazartesi ilk ultrasonum olacak göğüslerindeki hassasiyetten hariç ne ağrı ne sancı var inşallah güzel şeyler duyarız o gün
Yazmam mıİnş kuzum emin ol güzel de olacak.Benim de aynı sadece göğüs hassasiyeti o kadar hala aynıyım 8 haftalık oldu benim.Herkeste belirtiler fazla olacak diyr bir şey yok.Güzel haberlerini bize de yazacaksın